a twoplustwos threadbe erdemes beleolvasni, a lenyeg hogy halal unalmasak es oraber szempontjabol sokkal jobb a sima turbo.
Most probalom oket ps en de vmi borzalom....
sztem nyílván csak a turbo éri meg, fele rake, gyorsabban pörög, stb.
ps 10 dodis mezőny: 6an vagyunk, egy cl 5Kval, többiek küzdünk. 250es bb-nél cl limp buttonról, bb allin 1200, cl fold... :D
kb. 45 játék alatt termeltem 8 bi pluszt. ha ehhez még van valahol mondjuk 50% rb, akkor abból visszajön még 1bi kb. és messze nem kell olyan nagyon figyelni, mitn egy sima sng-nél vagy cg-nél vagy bármi másnál.
Na a titanon lévő €5-s BR-emből, amit Akadémiás Freerollokon szereztem, megpróbálok talpra állni ilyen SNG-kből.Elkezdem $1-en :)
Poker hand played on PokerStars with a pot size of $660 - Pokerhand.org
a button megértette a játék lényegét :D
aki több helyen is játszott ilyet: hol mennyire pörög a játék? mennyire gyorsna indulnak az újabb asztalok? gondolom a ps a leggyorsabb, itt 1-2 perc alatt be lehet ülni 6ra. több ihelyen ez mondjuk meddig tart?
sng eredményeket hogyan lehet értelmesen vezetni?
ill. gyűjtsük össze plz, hol mennyi a rake?
ongamán 10%ot láttam sima meg turbo esetén is.
caken 8%
ps-en a sima 8% a turbo 4% (ez nagyon kedvező sztem, és annyira azért nem turbo, fél óránál gyorsabban nem nagyon szokott lemenni)
ipoker, boss hogyan szedi a raket?
egy újabb gyöngyszem, kedvcsinálóként:
Poker hand played on PokerStars with a pot size of $2355 - Pokerhand.org
utg preflop allin Q6-al, miközben buttonnál 3 antényi pénz van :D
sng eredményeket hogyan lehet értelmesen vezetni?
ill. gyűjtsük össze plz, hol mennyi a rake?
ongamán 10%ot láttam sima meg turbo esetén is.
caken 8%
ps-en a sima 8% a turbo 4% (ez nagyon kedvező sztem, és annyira azért nem turbo, fél óránál gyorsabban nem nagyon szokott lemenni)
ipoker, boss hogyan szedi a raket?
bosson is 10%
a turbokon is 10%? ezek szerint a ps még bónusz meg rékbekk nélkül is jobb lenne? :D