Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

titcar
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. okt. 21. 19:02

a twoplustwos threadbe erdemes beleolvasni, a lenyeg hogy halal unalmasak es oraber szempontjabol sokkal jobb a sima turbo.

Most probalom oket ps en de vmi borzalom....

sztem nyílván csak a turbo éri meg, fele rake, gyorsabban pörög, stb.
ps 10 dodis mezőny: 6an vagyunk, egy cl 5Kval, többiek küzdünk. 250es bb-nél cl limp buttonról, bb allin 1200, cl fold... :D

kb. 45 játék alatt termeltem 8 bi pluszt. ha ehhez még van valahol mondjuk 50% rb, akkor abból visszajön még 1bi kb. és messze nem kell olyan nagyon figyelni, mitn egy sima sng-nél vagy cg-nél vagy bármi másnál.

ceewyl
Válasz titcar kommentjére
2008. okt. 21. 20:30

sztem nyílván csak a turbo éri meg, fele rake, gyorsabban pörög, stb.
ps 10 dodis mezőny: 6an vagyunk, egy cl 5Kval, többiek küzdünk. 250es bb-nél cl limp buttonról, bb allin 1200, cl fold... :D

kb. 45 játék alatt termeltem 8 bi pluszt. ha ehhez még van valahol mondjuk 50% rb, akkor abból visszajön még 1bi kb. és messze nem kell olyan nagyon figyelni, mitn egy sima sng-nél vagy cg-nél vagy bármi másnál.

Nekem is jobban tetszik, mint a sima SNG.
Nyomtam 50-200$ig 6 és 10 maxon, és szerintem gyengébb a mezőny, mint CG-n. Igaz így is mínuszban vagyok, coinflipet még mindig nem tudok nyerni. :D
(a rake is sokkal gyorsabban pörög, a NOIQ rakerace első 5 helyezettje mind ilyen SNG-n játszik)

Off: Valahogy be lehet állítani a holdem managert, hogy az SNG-k eredményét mutassa? Alapból nálam a hh-kat mutatja, ugyanúgy, mint a CG partyknál

Chryss85
Válasz ceewyl kommentjére
2008. okt. 21. 23:35

Na a titanon lévő €5-s BR-emből, amit Akadémiás Freerollokon szereztem, megpróbálok talpra állni ilyen SNG-kből.Elkezdem $1-en :)

titcar
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. okt. 22. 2:58
titcar
2008. okt. 24. 1:32

aki több helyen is játszott ilyet: hol mennyire pörög a játék? mennyire gyorsna indulnak az újabb asztalok? gondolom a ps a leggyorsabb, itt 1-2 perc alatt be lehet ülni 6ra. több ihelyen ez mondjuk meddig tart?

titcar
2008. okt. 24. 3:18

sng eredményeket hogyan lehet értelmesen vezetni?

ill. gyűjtsük össze plz, hol mennyi a rake?
ongamán 10%ot láttam sima meg turbo esetén is.
caken 8%
ps-en a sima 8% a turbo 4% (ez nagyon kedvező sztem, és annyira azért nem turbo, fél óránál gyorsabban nem nagyon szokott lemenni)

ipoker, boss hogyan szedi a raket?

titcar
2008. okt. 24. 3:36

egy újabb gyöngyszem, kedvcsinálóként:
Poker hand played on PokerStars with a pot size of $2355 - Pokerhand.org
utg preflop allin Q6-al, miközben buttonnál 3 antényi pénz van :D

Cshősz
2008. okt. 24. 5:28

sng eredményeket hogyan lehet értelmesen vezetni?

ill. gyűjtsük össze plz, hol mennyi a rake?
ongamán 10%ot láttam sima meg turbo esetén is.
caken 8%
ps-en a sima 8% a turbo 4% (ez nagyon kedvező sztem, és annyira azért nem turbo, fél óránál gyorsabban nem nagyon szokott lemenni)

ipoker, boss hogyan szedi a raket?

ipoker 10%

én pt3ban vezetem a statot, esetleg sharkscope-on rákereshetsz magadra, bár az nem 100%os, néhányat kifelejt

ThxLittleFish
Válasz Cshősz kommentjére
2008. okt. 24. 5:45

bosson is 10%

titcar
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. okt. 24. 5:48

a turbokon is 10%? ezek szerint a ps még bónusz meg rékbekk nélkül is jobb lenne? :D

Élő ügyfélszolgálat