2 leosztas, ilyenekbol sok van mostanaban.
Az ellenfelek nyero sokasztalos regularok (Barselonic ill. Lifengyi) akikrol lehet tudni, hogy nagyon szeles range-el, illetve utobbi ebben a szituban any2-val pushol. Szoval biztos hogy nagy %-ban elol leszek. Ugyanakkor a JJ partiban vannak nalam rosszabbul allok, illetve az ATo partiban boven tudok meg en is lopni. Mit csinalnatok?
JJ foldnak mi az oka?
JJ foldnak mi az oka?
JJ foldnak mi az oka?
7 en vagyunk, 4. helyen.
a vakok ss-ek, barselonic szempontjábol ül mögötte 3 nagy stack, biztos, hogy nem fog 7-2 vel all in menni, nekem nem ér meg egy coinflipet a JJ, (illetve a kiesés) hasonlo gondolatmenettel dobnám.
legalább most arra is rájöttem, hogy meg lehet nézni a végét, ez eddig nem tünt fel, pont akartam kérni, hogy tegye be, hogy mi lett a vége.
a BB call-ban legalább mindenki egyetért, és jo is volt a call
JJ call is jó lett, de ilyenkor én inkább a nagy stackekre helyezem a hangsúlyt. vannak sokan akik megvesznek mikor sok zsetonjuk van és minden szarral callolnak, vannak akik tolják tovább rendesen. ez azt is befolyásolja, hogy mennyire lehet lopni tőlük, de alapvetően ha 4. helyen vagyunk, akkor nem mi vagyunk elsődlegesen rákényszeritve a lopásra. hasonlo helyzetben annyiszor estem már ki, hogy lehet kicsit paranoiás (és lehet, hogy helytelen) modon, én jobb szeretem megvárni mig 6 an leszünk.
JJ-t valszeg én is elengedtem volna, habár ilyen helyzetben láttam már barselonicot QK-val és 66-tal is pusholni.
habár ilyen helyzetben láttam már barselonicot QK-val és 66-tal is pusholni.
legalább most arra is rájöttem, hogy meg lehet nézni a végét, ez eddig nem tünt fel, pont akartam kérni, hogy tegye be, hogy mi lett a vége.
Helló!
PartyPokeren is van DON???
[pokerhandreplays]2839752[/pokerhandreplays]