Nézzétek csak meg, mit össze lehet hozni 10$-on:
bogdann1982 – bogdann1982 Poker Player Rankings on Poker Stars
Olyan furcsa hogy ezeknek a játékosoknak nincs downswingjük.
Én most elbuktam a mai sessionben kb 10db 70:30-at kulcsfontosságú helyzetben, és máris meglátszik a grafikonomon, ennek meg mintha vonalzóval húzták volna.
donpro AA vs J2 pre push nem jo itt?
Nézzétek csak meg, mit össze lehet hozni 10$-on:
bogdann1982 – bogdann1982 Poker Player Rankings on Poker Stars
Olyan furcsa hogy ezeknek a játékosoknak nincs downswingjük.
Én most elbuktam a mai sessionben kb 10db 70:30-at kulcsfontosságú helyzetben, és máris meglátszik a grafikonomon, ennek meg mintha vonalzóval húzták volna.
Tényleg hihetetlen. Valamit nagyon tudnak.
Nekem persze gyönyörű az idei grafikonom EV-hez képest...
Alig maradt rollom, egyelőre nem tudom mi tévő legyek.
Detto..... Mondjuk, ha sok ilyened van, akkor rushod volt elotte, vagy lesz utana.... En most ugyanezt elem, de 6-7 napig elotte, minen session-t +7-8 BI-el zartam, most az elmult 3 napban 25-ot visszaadtam a draga CS-es es maniac baratainknak... Szar ilyenkor, de hamarosan vege lesz....
Már régóta agyalok rajta, de képtelen vagyok felfogni, hogy lehet ellentétes előjelű a profit (jelen esetben nyilván zseton) és a bb/100. Ötletek?
A válasz nyilván teljesen evidens, csak én értelmezek valamit rosszul.
A képen bekarikáztam, hogy mire gondolok.
Már régóta agyalok rajta, de képtelen vagyok felfogni, hogy lehet ellentétes előjelű a profit (jelen esetben nyilván zseton) és a bb/100. Ötletek?
A válasz nyilván teljesen evidens, csak én értelmezek valamit rosszul.
A képen bekarikáztam, hogy mire gondolok.
ez az, amit én sem értek. nincs egy napnál tovább tartó bukó "szériája"
DoN kapcsán bb/100 mutatónak mi a jelentősége? Ha mindegyik DoN végén marad egy zsetonod, összességében mindegyikben ITM leszel, közben meg mindegyikben veszítesz 1499 zsetont (PS-en pl.) és jó nagy mínusz lesz a bb/100. De lehet hogy rosszul gondolom, még sose néztem ezt a mutatót DoN kapcsán.
Gondolom - de lehet hogy rosszul - az adott vakszintet kell nézni, pl. más nyerni 1500 zsetont BB20-on, mint bukni 1500-at BB200-on, a $ (zseton) mozgás 0, a bb/100 pedig...
Ezt láttátok már?