Es igy mi a terv, ha meg szabad kerdezni? DoN mas teremben, vagy mas SnG a PS-en?
Úgy látom inkább normál SnG oldalról kell közelíteni ezt a játékot, mint egy 10man SnG, ahol az első 5 hely fizet. Nem tudom hogy turbó DoN-on mennyire terjedt el a hatalmas stack felhalmozás, de normál játékoknál azok az emberek vezették a leaderboardot, akik elég sok partiban 4-5-6-7k zsetont összeszedtek. Azt hiszem nekik ez is menni fog.
szerintem nekem sng lesz. vagy maradok a starson donozni azaz heads upolni (najó ez elég gyenge poén volt:) )
Vagy 2000 db. starsos pólót, és pár évig nem kell mosni :)
Hogy lehetne a HM-ben letiltani, hogy a DoN-os statokat használja? Ugyanis most elindítottam pár 50/50-et, és van pár ember, akinek van már többszáz keze az adatbázisomban, nyilván DoNoztunk együtt korábban.
Van olyan opcio valahol hogy "include stat from other limit". Probald meg, hogy ez kiszeded.
Nem tudom, hogy a limitnel pl. csak a 10$ szamit vagy a 10.80$ pl. egy normal DoN eseten - szoval ha mas a rake a Fifty50nel, akkor ezzel talan mukodhet, de ez csak egy tipp (most nem tudom kiprobalni, itt nincs HM).
Köztünk vannak, és egyre többen jönnének...
[pokerhandreplays]2960543[/pokerhandreplays]
Ez nem volt kicsit merész ezen a vakszinten? Mondjuk erre a maradék 3 napra már mindegy :D
hehe Cake-en ma is hozzák a formát. Első handem TT, emelek, egy limper hívja.
J9Q K 6 boardon nyomja rám az all int K4 off-al. :) Azthittem legalább szettje van, olyan agresszív lett mikor feljött a király.
Csak lenne nagyobb forgalom. 2-500 dollárig vannak don-ok, de 10 felett senki nem játszik. Pedig a rake sem sok.
Ez nem volt kicsit merész ezen a vakszinten? Mondjuk erre a maradék 3 napra már mindegy :D