Azóta már lenyugodtam, csak szeretem kiírni magamból a pillanat hevében, így nem befolyásolja a tilt a játékomat. Lenyomtam még párat és a nap vége így +3.7 BI, továbbra is EV alatt. Bosszantó, mert még soha nem tűztem ki magamnak célokat, de most, hogy van egy profit célom is, alig tudok nyerni.
Azóta már lenyugodtam, csak szeretem kiírni magamból a pillanat hevében, így nem befolyásolja a tilt a játékomat. Lenyomtam még párat és a nap vége így +3.7 BI, továbbra is EV alatt. Bosszantó, mert még soha nem tűztem ki magamnak célokat, de most, hogy van egy profit célom is, alig tudok nyerni.
Igazad van, tulajdonképpen azért is emeltem ki, hogy másodlagos célom. Vagy sikerül vagy nem.
A korábbi érdeklődőknek üzenem, hogy a 888 ma bevezette a 8 asztalos korlátot. Arról még nem kaptam megerősítést, hogy sng-re is vonatkozik e. Elég rossz hír lenne, már készültem hogy veszek egy nagy monitort.
A LuckyAce oldalán még 24 asztal van írva, bár tapasztalatom szerint nehéz tőlük információt szerezni.
Hogy jó hírt is írjak végre, ma kárpótolva lettem a nehéz napok után. :)
Nagyon érdekes, hogy ma tele volt új játékosokkal, és a csak 1-2 volt a szokásos regek közül. Sikerült pár 80/20-at is nyernem. Én voltam a 20. :)
Grat, csak így tovább. Milyen arányban játszol turbót/normált?
Mindenre regisztrálok, nem lehet válogatni, így kb két harmada turbó.
Hello atisz:) Szeretnék kérdezni néhány dolgot,ha nem haragszol.888pokeren játszol és azt szeretném tudni hogy menyi idő allatt kell kijátszani a bónuszt és a pont renszeről ,például 1.10 Double or Nothingon játszom menyi a jutalom pont még a Poker Starsnal minden versenynél felvan tűntetve menyi VPP-kapok ezt itt nem találom .Kivánok sok sikert asztaloknál és bocsi a zavarásért. Ja és űsd vágd a 11 $ asztalokat még1-szer GL.
Hi! Persze, hogy nem gond ha írsz, ezért van a topic. :)
A first deposit bónuszra 90 nap van, egyéb deposit bónuszokra 30 nap. A bónuszt $10-os részletekben fizetik ki, amihez 100 státusz pontot kell összegyűjteni. $0.5 befizetett rake után jár 1 státusz pont, tehát $50 rake-et kell termelni, hogy elérd a 100 pontot, és megkapj egy $10-os bónusz részletet. Ez $1.10-es versenyeknél 500 versenyt jelent. $2.75-ös versenyeknél már csak 200 db.
Egyszerűbben leírva:
$10 bónusz = 100 státusz pont
$1 rake = 2 státusz pont
$1.10 DoN = 0.2 státusz pont
És van ott elég Don párhuzamosan 5-10 USDn? A Starson elég kellemesen indulgattak, de hát a paci sokkal kisebb hálózat.
Illetve valam nindzsa féle van ott? Tartok tőle nincs ugye?