Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

V.Peti
Válasz V.Peti kommentjére
2009. febr. 21. 17:56

készítettem egy 20-as videót rengeteg hibával, bad beatekkel és coolerekkel, pont amilyen a downswingem. ennek az egyetlen árnyoldala, hogy ezekkel fogok/fogunk tanulni. nézzétek majd meg kérlek és véleményezzétek.
mai nap során még felrakom, aztán meglátjuk mikor kerül föl az akadémiára.

ceewyl
2009. febr. 21. 17:57

készítettem egy 20-as videót rengeteg hibával, bad beatekkel és coolerekkel, pont amilyen a downswingem. ennek az egyetlen árnyoldala, hogy ezekkel fogok/fogunk tanulni. nézzétek majd meg kérlek és véleményezzétek.

Várom.

Miking
Válasz SchZol kommentjére
2009. febr. 21. 18:23

Hali!

Pont ugyanezt gondoltam én is végig, úgyhogy nyílván megadtam. Ja meg visszaírtam, hogy idiot :D

SS-nél JTo, bignél ugye QQ

board: 37289... szóval kiestem 4.nek....

Üdv,
Zoli

Már többször olvastam ezeket, hogy írd a chatban idiot meg hasonlók :-(. Ennek szerintetek van köze a játékhoz vagy az ekkora Ego az kell. Utána meg olvasom a blogokban a nagy sírást.

Va
2009. febr. 21. 20:53

Juhé!!

V.Peti
Válasz Va kommentjére
2009. febr. 21. 23:24

a juhéé az óriási túlzás. lesz egy idiótán dobott AAm és sok apró, de mégis játékot befolyásoló hiba. lehet vissza kéne vennem a 12 asztalból, mert 10-esen még a 12/16 asztal lazán ment, de 20on már jobbak az ellenfelek és lehetne 9 is.

Gus
2009. febr. 22. 1:13

a juhéé az óriási túlzás. lesz egy idiótán dobott AAm és sok apró, de mégis játékot befolyásoló hiba. lehet vissza kéne vennem a 12 asztalból, mert 10-esen még a 12/16 asztal lazán ment, de 20on már jobbak az ellenfelek és lehetne 9 is.

el sem tudom kepzelni, hogy jatsszatok ezket a don -okat 10+ asztalon... veszitek a HH -kat, hogy legyen mindenkirol eleg info?? tulkeppen koronkent valtozik a csiphelyzet ami mindent befojasol...vagy csak nekem magas?? en max 2 asztalon neha 3 asztalon tudtam vegjatekot jatszani, ugyhogy nem is kezdtem tobbet, ha tobb osszetorlodott, abbol mindig kapkodas lett, abbol meg hiba...

V.Peti
Válasz Gus kommentjére
2009. febr. 22. 1:24

el sem tudom kepzelni, hogy jatsszatok ezket a don -okat 10+ asztalon... veszitek a HH -kat, hogy legyen mindenkirol eleg info?? tulkeppen koronkent valtozik a csiphelyzet ami mindent befojasol...vagy csak nekem magas?? en max 2 asztalon neha 3 asztalon tudtam vegjatekot jatszani, ugyhogy nem is kezdtem tobbet, ha tobb osszetorlodott, abbol mindig kapkodas lett, abbol meg hiba...

nekem is most kezdett ebből problémám lenni. igazából megvan az az előnyöm, hogy van bennem egy háromnegyed-egy év FR cg múlt, ami szintúgy 10-12 asztalon lévő játékot jelentett, így nem okoz problémát koordinálni.

viszont stimmel amit mondasz, mert a 10-től eltérően 20-on azért lényegesebben jobb a végjátéka az ellenfeleknek, ezért várhatóan a jövőben 9 asztalt fogok egyszerre megnyitni.

ceewyl
Válasz Gus kommentjére
2009. febr. 22. 1:27

Én volt, hogy SH CG-t is 15 asztalon játszottam, szóval a véremben van a multitable játék. Szerintem így jobb órabért tudok csinálni, mintha mondjuk játszanék 3 asztalon egyszerre magasabb ROI-val+tavasszal szeretnék már Supernova lenni, ahhoz meg kell a sok asztal.

ThxLittleFish
Válasz ceewyl kommentjére
2009. febr. 22. 1:52

én meg azt nem értem hogy lehet 2-3fr asztalon játszani ott még a nagymamám is unatkozna

Gus
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. febr. 22. 6:14

azt vagom, hogy az oraber miatt toljatok sok asztalon,a problemat abban latom , hogy pl ringen nem valtoznak az ellenfelek, a vak megy korben, pozicio mindig vilagos, egyszerunek tunik jatszani sok asztalon, igaz 4 nel tobben ott sem probalkoztam... mindig arra gondolok, hogy a tobb asztalon valo jatek a minoseg rovasara megy... Tournykat en is tolom 3-5 asztalon is,az is csak akkor kezd sok lenni, ha bubble jatek van, vagy netalan beszaladok egyszerre 2 FT re..... de a DON-oknal minden osztasnal valtoznak a csipszaranyok, nincs ugymond sablon , hogy mikor milyen zsugaval honnan mennyit emelek vagy dobom el stb....azt meg ne mondjatok mar, hogy 9 asztalon allandoan kepben vagytok, hogy ki van eppen a bubblen, vagy ki kerulhet eppen oda, meg hogyan valtozik valkinek az aggresszioja ha CL lessz belole stb.... vagy csak en gondolom, hogy az mar nem is "jatek" csak megfeszitett koncentracio es "daralas" ?
hogyan van infotok az asztalrol? van idod beirni akarmit is a note-ba? vagy valami progi tolja az adatokat 9 asztalon?

teljesen hulyeseget irkalok itt vagy legalabb ertitek honnan jovok..?? :)

Élő ügyfélszolgálat