készítettem egy 20-as videót rengeteg hibával, bad beatekkel és coolerekkel, pont amilyen a downswingem. ennek az egyetlen árnyoldala, hogy ezekkel fogok/fogunk tanulni. nézzétek majd meg kérlek és véleményezzétek.
mai nap során még felrakom, aztán meglátjuk mikor kerül föl az akadémiára.
készítettem egy 20-as videót rengeteg hibával, bad beatekkel és coolerekkel, pont amilyen a downswingem. ennek az egyetlen árnyoldala, hogy ezekkel fogok/fogunk tanulni. nézzétek majd meg kérlek és véleményezzétek.
Hali!
Pont ugyanezt gondoltam én is végig, úgyhogy nyílván megadtam. Ja meg visszaírtam, hogy idiot :D
SS-nél JTo, bignél ugye QQ
board: 37289... szóval kiestem 4.nek....
Üdv,
Zoli
Juhé!!
a juhéé az óriási túlzás. lesz egy idiótán dobott AAm és sok apró, de mégis játékot befolyásoló hiba. lehet vissza kéne vennem a 12 asztalból, mert 10-esen még a 12/16 asztal lazán ment, de 20on már jobbak az ellenfelek és lehetne 9 is.
a juhéé az óriási túlzás. lesz egy idiótán dobott AAm és sok apró, de mégis játékot befolyásoló hiba. lehet vissza kéne vennem a 12 asztalból, mert 10-esen még a 12/16 asztal lazán ment, de 20on már jobbak az ellenfelek és lehetne 9 is.
el sem tudom kepzelni, hogy jatsszatok ezket a don -okat 10+ asztalon... veszitek a HH -kat, hogy legyen mindenkirol eleg info?? tulkeppen koronkent valtozik a csiphelyzet ami mindent befojasol...vagy csak nekem magas?? en max 2 asztalon neha 3 asztalon tudtam vegjatekot jatszani, ugyhogy nem is kezdtem tobbet, ha tobb osszetorlodott, abbol mindig kapkodas lett, abbol meg hiba...
el sem tudom kepzelni, hogy jatsszatok ezket a don -okat 10+ asztalon... veszitek a HH -kat, hogy legyen mindenkirol eleg info?? tulkeppen koronkent valtozik a csiphelyzet ami mindent befojasol...vagy csak nekem magas?? en max 2 asztalon neha 3 asztalon tudtam vegjatekot jatszani, ugyhogy nem is kezdtem tobbet, ha tobb osszetorlodott, abbol mindig kapkodas lett, abbol meg hiba...
én meg azt nem értem hogy lehet 2-3fr asztalon játszani ott még a nagymamám is unatkozna
azt vagom, hogy az oraber miatt toljatok sok asztalon,a problemat abban latom , hogy pl ringen nem valtoznak az ellenfelek, a vak megy korben, pozicio mindig vilagos, egyszerunek tunik jatszani sok asztalon, igaz 4 nel tobben ott sem probalkoztam... mindig arra gondolok, hogy a tobb asztalon valo jatek a minoseg rovasara megy... Tournykat en is tolom 3-5 asztalon is,az is csak akkor kezd sok lenni, ha bubble jatek van, vagy netalan beszaladok egyszerre 2 FT re..... de a DON-oknal minden osztasnal valtoznak a csipszaranyok, nincs ugymond sablon , hogy mikor milyen zsugaval honnan mennyit emelek vagy dobom el stb....azt meg ne mondjatok mar, hogy 9 asztalon allandoan kepben vagytok, hogy ki van eppen a bubblen, vagy ki kerulhet eppen oda, meg hogyan valtozik valkinek az aggresszioja ha CL lessz belole stb.... vagy csak en gondolom, hogy az mar nem is "jatek" csak megfeszitett koncentracio es "daralas" ?
hogyan van infotok az asztalrol? van idod beirni akarmit is a note-ba? vagy valami progi tolja az adatokat 9 asztalon?
teljesen hulyeseget irkalok itt vagy legalabb ertitek honnan jovok..?? :)