Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

Va
Válasz Polacheck kommentjére
2009. márc. 1. 13:11

Úgy is jöhet, aztán majd felrakod a hangalámondásost is.

ceewyl
Válasz Va kommentjére
2009. márc. 1. 13:21

Hogyan tudnám az e-mailben lekért pokerstarsos 1 nagy txt fájlba begyömöszölt hand historyt megetetni a poker office 2-vel, vagy a poker office-al?
DON-okat játszottam, mindkettő felismeri, hogy x db-ot játszottam, de elemezni nem tudom, vagy bármire használni.
Egyébként a PS-os DON-ok elemzésére, használatára PO, PT2, PT3, vagy HM lenne a megfelelő?

Szerintem csak a HM jó, PT3-mam mondjuk nincs.

V.Peti
Válasz ceewyl kommentjére
2009. márc. 1. 15:54
ceewyl
Válasz V.Peti kommentjére
2009. márc. 1. 15:57
V.Peti
2009. márc. 1. 15:58

Mi a kérdés Image

call/fold a dámák?

ceewyl
Válasz V.Peti kommentjére
2009. márc. 1. 16:04

call/fold a dámák?

Ilyen vakoknál szerintem dobható, nem állsz rosszul chipügyileg, pozíciód is jó, másrészt UTG push 8 bb-vel eléggé elrettentő, főleg hogy a deepstackre tolta rá.

Va
2009. márc. 1. 19:03

Szerintem csak a HM jó, PT3-mam mondjuk nincs.

Váááá! Megőrülök. Felraktam a HM-et, importáltam a handeket, és csak olyanokat tudok megnézni a tourney szekcióban, hogy BB/100, meg hasonló lényegtelenségeket, de hogy mennyi DON-t nyertem, egyáltalán mennyit játszottam, ROI, meg ilyesmiket nem találok.

Hol keressem?

Ha megvan, ti milyen adatokat tartotok fontosnak/hasznosnak kiteni HUD-ra DON-nál?

ceewyl
Válasz Va kommentjére
2009. márc. 1. 19:06

Váááá! Megőrülök. Felraktam a HM-et, importáltam a handeket, és csak olyanokat tudok megnézni a tourney szekcióban, hogy BB/100, meg hasonló lényegtelenségeket, de hogy mennyi DON-t nyertem, egyáltalán mennyit játszottam, ROI, meg ilyesmiket nem találok.

Hol keressem?

Ha megvan, ti milyen adatokat tartotok fontosnak/hasznosnak kiteni HUD-ra DON-nál?

1.08 beta 12-t raktad fel?

Én nem használok HUD-ot, ebben nem tudok segíteni.

Va
2009. márc. 1. 19:13

Nem, a fő download linkről szedtem le az 1.07-et. Keresem.

Va
Válasz Va kommentjére
2009. márc. 1. 19:42

Oks, na itt már van ROI, meg minden, csak jó lenne, ha nem nekem kellene beírkálnom, hogy mikor hányadik lettem, meg ilyesmi.
Viszont csak azokat a handeket hajlandó importálni, amiket a stars support elküldött 1 nagy txt fájlba, a gépen lévő sitenkénti txt-ket nem.
Most már az 1.08 beta 14 van fenn.

Ha ez már nagyon off, tegyétek át a megfelelőbe! Köszi.

Élő ügyfélszolgálat