Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

jascsak
Válasz hgt1 kommentjére
2009. márc. 3. 17:47
darabka
Válasz jascsak kommentjére
2009. márc. 3. 17:59

Double Or Nothing SNGs Strategy

Poker Articles - Online Poker Strategy - Double or Nothing SNG Tournaments mintha ez lett volna már

Ugyan tudok egy picit angolul, de itt már nem mindent tudtam értelmezni. Esetleg van valami magyar írás DON-ról, esetleg az itt leírtak magyarul?

Bajkevero
Válasz Polacheck kommentjére
2009. márc. 3. 18:35

Észre fogsz venni az asztaloknál, ha oda jutunk :)

Csak azért, hogy ne szomorkodj, hogy egy Lucky Fish lemakolt :)

Polacheck
Válasz Bajkevero kommentjére
2009. márc. 3. 18:47

Csak azért, hogy ne szomorkodj, hogy egy Lucky Fish lemakolt :)

Ha hülye játékkal lemákolsz, az nem zavar. Ha hülye játékkal lemákolsz és utána megmagyarázod, hogy a játékod indokolt volt, az viszont nagyon zavar.

Bajkevero
2009. márc. 3. 19:13

Ha hülye játékkal lemákolsz, az nem zavar. Ha hülye játékkal lemákolsz és utána megmagyarázod, hogy a játékod indokolt volt, az viszont nagyon zavar.

csak vicc volt :) ugye nincs harag?

mas: Te hol fogod meg a mezonyt? En most gyorsan jatszottam 10 db-ot, es szinte mind a 10-nel 150/75 vakszinten meg 9-en voltunk. Tehat azt, hogy elejen feszesen mindenki fogja.
Annyit ereztem, hogy a push/fold fazisban mar akadtak hianyossagok (pl all-in-t callol A3o-val, stb...).
Szoval eddig 50-50% a merleg, igy a rake miatt minuszos.

V.Peti
2009. márc. 3. 20:09

Cardrunnersen van egy háromrészes DON sorozat. Valaki látta már, vagy valaki meg tudja szerezni esetleg?

ezt nekem is mondták már, rajta vagyok az ügyön. ha sikerül eljuttatom vhogy hozzád.

Polacheck
Válasz V.Peti kommentjére
2009. márc. 3. 20:13

ezt nekem is mondták már, rajta vagyok az ügyön. ha sikerül eljuttatom vhogy hozzád.

Király, köszönöm ;)

Polacheck
Válasz Bajkevero kommentjére
2009. márc. 3. 20:22

csak vicc volt :) ugye nincs harag?

mas: Te hol fogod meg a mezonyt? En most gyorsan jatszottam 10 db-ot, es szinte mind a 10-nel 150/75 vakszinten meg 9-en voltunk. Tehat azt, hogy elejen feszesen mindenki fogja.
Annyit ereztem, hogy a push/fold fazisban mar akadtak hianyossagok (pl all-in-t callol A3o-val, stb...).
Szoval eddig 50-50% a merleg, igy a rake miatt minuszos.

Valahol a középjátékban van a tuti, akkor kell tudni normális stacket építeni. De még nem mondanám, hogy megtaláltam a titkot.

ceewyl
2009. márc. 3. 20:56

Jackal videójára gondoltok a CR-en?
Az biztos jó, elég jól játékos, ahogy tapasztaltam.

Polacheck
Válasz ceewyl kommentjére
2009. márc. 3. 21:04

Jackal videójára gondoltok a CR-en?
Az biztos jó, elég jól játékos, ahogy tapasztaltam.

aha, arra. A kommenteket olvastam, az alapján kicsit fikázzák, de érdemes lenne megnézni. Ha másnem, dobjuk rá össze a 25 dolcsit.

Élő ügyfélszolgálat