Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

Gus
Válasz Gus kommentjére
2009. márc. 4. 10:13

meg egy eszrevetel: a leheto legjobb helyen ulsz, poziciod van mindket shortstackra, szinte biztos, hogy 2 koron belul lessz egy sokkal jobb oddsokkal biro alkalom amikor csipszhez juthatsz..... AT ebben az esetben tuti FOLD..

Va
Válasz szigma kommentjére
2009. márc. 4. 11:30

Ha lehet Én is beszállnék!

Én is!

Polacheck
Válasz Va kommentjére
2009. márc. 4. 11:37

Én is!

Feljegyeztem.

mijamoto
Válasz Va kommentjére
2009. márc. 4. 11:38

Én is!

Én is!:)

ceewyl
Válasz Gus kommentjére
2009. márc. 4. 11:46

Preflop reraise is jo jatek, de nem 450 hanem 600+ vagy all in... 450 el mindkettonek, foleg MP nek jo oddsot adsz a megadasra, 600 meg all in kozott meg nem tul sok kulonbseg van zsetonban, viszont sok kulonbseg van az eselyre, hogy elhozod a potot preflop...300+

Mondj egy lapot, amivel egy 450-es reraiset lecallozol UTG+2 helyében.

Másrészt MP2, aki csak megadta a 150 hívást, nem valószínű, hogy egy bármekkora reraise után megadna. Az egy dolog, hogy megvan a potoddsza, attól -$EV, ha minden alkalommal berakja a stackje egyharmadát egy feltételezhetően közepes lapra. Ha meg magas párt slowplayez, akkor így jártunk.

Azon mondjuk lehetne vitatkozni, hogy a sima squeeze vagy az ai jobb játék, lehet hogy ilyen esetben az ai kisebb erőt mutat, és könnyebben adnak meg gyengébb lappal blöfföt sejtve.

moroska
Válasz ceewyl kommentjére
2009. márc. 4. 11:50

Én is beleszállnék a videóba :)
Mondjuk Én Ceewyl videóját nézném a legszívesebben dehát olyan nincs elérhető áron :)

ceewyl
Válasz moroska kommentjére
2009. márc. 4. 11:52

Én is beleszállnék a videóba :)
Mondjuk Én Ceewyl videóját nézném a legszívesebben dehát olyan nincs elérhető áron :)

Ceewyl épp beteg, úgy most nem szívesen csinálna videót, hogy fogy fél percenként fújja az orrát. :)

mijamoto
2009. márc. 4. 12:14

Ceewyl épp beteg, úgy most nem szívesen csinálna videót, hogy fogy fél percenként fújja az orrát. :)

Jobbulást!!!

Gus
2009. márc. 4. 12:27

Mondj egy lapot, amivel egy 450-es reraiset lecallozol UTG+2 helyében.

.

nem csak CALL ra gondoltam, de pl JJ TT KK AA , lehet call vagy all in onnan..meg talan AK is .... nem azt mondom, hogy igy jatszanam....

UTG rol belenyitni a potba premium lappal kellene hogy tortenjen, azokkal meg egy reraise siman call ,minimum... ezert nincs ertelme szerintem a 450 nek, mert a lapjahoz kepest (premium lapot feltetelezunk egy UTG hivashoz) kap jo oddsokat a call hoz... mondhatnam azt is, hogy az mindegy mivel, az a lenyeg UTG eleg jonak tartotta onnan belehivni a potba..

az masik kerdes, hogy sok idiota callol lapokkal ami nem eri(UTG), de igy a harmadik jatekosnak (MP) lessznek jok az odsai bejonni a potba, igy kerulhetunk egy QQ val 3 iranyu potba...

Polacheck
Válasz Gus kommentjére
2009. márc. 4. 12:31

JAckal CR videó

Nos, mivel kezdünk sokan lenni és kezdem feladni az egész követését, ezért azt kérném, hogy mindenki akit érdekel, az dobjon egy mailt a zsolt(pont)polacsek(kukac)mobilarena(pont)hu mailcímre.

Amint megvan a videó küldöm a részleteket.

Élő ügyfélszolgálat