A light 3bet fogalma meg helyretéve, thx everyone.
Egyébként az egyik meccset még utána sikerült visszahozni és behúzni, szóval 1:1 lett.
annyira semmi erőt nem mutattál a turnon a hívásoddal, hogy akár blüff is visszaemelhet. lehetett neki flop set, vagy any draw floot flopon, amival turn a kis hívásodra el akarta vinni a kasszát, ha nagyon akarod valamire tenni, esetleg még JQ. akár már turnon is visszakurhattad, vagy dobhattad volna. ( sztem megadni turnon, abban a tudatban, hogy riveren még dobod nem sok értelme van.) ha szopod sztem cooler party a turn-ön. nem lehet hibáztatnod magad. egy jó megérzés nem árt. Ha visszakúrod turnon QK vagy draw szerintem adni fogja, ha már ennyi stackjét commitálta, csak a pure blöff dob. viszont a tiszta blöff rádkúrhatja riverre, kb ennyi értelme van turn callolni.
még egy korábbi AQ handre értettem, amit most nézem, h pontban 2 éve történt. LOL at me :)
A te hended-el szerintem semmi baj nem volt, egyszerűen csak bad luck. az elsőben visszaemelhettél vona preflop, de flop után már az is cooler szerintem, nem lehet dobni.
még egy korábbi AQ handre értettem, amit most nézem, h pontban 2 éve történt. LOL at me :)
Sziasztok!
A kérdésem a következő handre vonatkozik. Nagyon passzívan játszott végig az ellenfél, és volt egy-két érdekes mutatása is. Hol lehetett volna kiszállni a handből?
Hero (K5 - Big Blind) loses - four of a kind, aces wins over a flush, ace high - submitted 08-17-2010 - 08:24 am - Poker Hand Replays
Sziasztok!
A kérdésem a következő handre vonatkozik. Nagyon passzívan játszott végig az ellenfél, és volt egy-két érdekes mutatása is. Hol lehetett volna kiszállni a handből?
Hero (K5 - Big Blind) loses - four of a kind, aces wins over a flush, ace high - submitted 08-17-2010 - 08:24 am - Poker Hand Replays
Sziasztok!
Ezt az interjút én pl. nagyon szeretem olvasni.
Ha van kedved lefordíthatnád a közérdeműnek :)
Interview with Mientjeuh | HUSNG.com
@mrj illetve mindenki más: Ha gondoljátok én szívesen lefordítom ezt a cikket 1-2 héten belül. Ha valaki már ráugrott szóljatok.
nekem elég jó az angolom, miattam nem kell.