Jonas 77
Válasz kacorkiraly kommentjére
2010. aug. 17. 9:39

A light 3bet fogalma meg helyretéve, thx everyone.
Egyébként az egyik meccset még utána sikerült visszahozni és behúzni, szóval 1:1 lett.

Jonas 77
2010. aug. 17. 9:40

annyira semmi erőt nem mutattál a turnon a hívásoddal, hogy akár blüff is visszaemelhet. lehetett neki flop set, vagy any draw floot flopon, amival turn a kis hívásodra el akarta vinni a kasszát, ha nagyon akarod valamire tenni, esetleg még JQ. akár már turnon is visszakurhattad, vagy dobhattad volna. ( sztem megadni turnon, abban a tudatban, hogy riveren még dobod nem sok értelme van.) ha szopod sztem cooler party a turn-ön. nem lehet hibáztatnod magad. egy jó megérzés nem árt. Ha visszakúrod turnon QK vagy draw szerintem adni fogja, ha már ennyi stackjét commitálta, csak a pure blöff dob. viszont a tiszta blöff rádkúrhatja riverre, kb ennyi értelme van turn callolni.

Ez melyik handre vonatkozik? Feltételezem hogy az AA-ra.
Ott bekerült minden turn-ön.

kacorkiraly
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. aug. 17. 10:03

még egy korábbi AQ handre értettem, amit most nézem, h pontban 2 éve történt. LOL at me :)

A te hended-el szerintem semmi baj nem volt, egyszerűen csak bad luck. az elsőben visszaemelhettél vona preflop, de flop után már az is cooler szerintem, nem lehet dobni.

Jonas 77
2010. aug. 17. 10:17

még egy korábbi AQ handre értettem, amit most nézem, h pontban 2 éve történt. LOL at me :)

Pedig egy része a kommentnek illett az enyémre is :D

dfecco23
2010. aug. 17. 15:31

Sziasztok!

A kérdésem a következő handre vonatkozik. Nagyon passzívan játszott végig az ellenfél, és volt egy-két érdekes mutatása is. Hol lehetett volna kiszállni a handből?

Hero (K5 - Big Blind) loses - four of a kind, aces wins over a flush, ace high - submitted 08-17-2010 - 08:24 am - Poker Hand Replays

Krono
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. aug. 17. 15:34

Sziasztok!

A kérdésem a következő handre vonatkozik. Nagyon passzívan játszott végig az ellenfél, és volt egy-két érdekes mutatása is. Hol lehetett volna kiszállni a handből?

Hero (K5 - Big Blind) loses - four of a kind, aces wins over a flush, ace high - submitted 08-17-2010 - 08:24 am - Poker Hand Replays

Preflop minraise? Ez nagyon rossz. Flopon donk szintén, riveren meg nem tudsz mit csinálni, be kell tenni.

mrj
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. aug. 17. 15:46

Sziasztok!

nagyon gáz az egész.
pre minraise. Ilyen lapokkal jobb a check, ha meg emelsz akkor nagyobbat, de az elején nem hinném hogy érdemes blöffölni.
donk min flop. Nagyon fishi
turn/river OK.

Jonas 77
Válasz raining kommentjére
2010. aug. 17. 16:05

Ezt az interjút én pl. nagyon szeretem olvasni.
Ha van kedved lefordíthatnád a közérdeműnek :)

Interview with Mientjeuh | HUSNG.com

@mrj illetve mindenki más: Ha gondoljátok én szívesen lefordítom ezt a cikket 1-2 héten belül. Ha valaki már ráugrott szóljatok.

mrj
2010. aug. 17. 16:11

@mrj illetve mindenki más: Ha gondoljátok én szívesen lefordítom ezt a cikket 1-2 héten belül. Ha valaki már ráugrott szóljatok.

nekem elég jó az angolom, miattam nem kell.

Jonas 77
Válasz mrj kommentjére
2010. aug. 17. 16:22

nekem elég jó az angolom, miattam nem kell.

Nem is arra gondoltam... :D
Hanem arra hogy esetleg te már nekiálltál a fordításnak raining buzdítására :)

Ha 5 ember jelzi hogy szeretné elolvasni magyarul akkor nekiállok majd hamarosan.

Élő ügyfélszolgálat