A struktúra nem volt a legjobb, de a baj inkább az volt, hogy sokat kellett várni a 2 meccs között,de hát ilyen ez a sátáut. :)
Sziasztok,
küszködök a husng-vel. A 2%-8% közötti ROI között ingázok a 2 dolláros téten. Leginkább a szuperagresszív ellenfelekkel nem tudok mit kezdeni. Mit tanácsoltok?
Azt gondolom, hogy az elmúlt időszakban már érezhető egy kis pozitív elmozdulás az ellenfelek lapjainak a felbecsülésében, talán a toppárok floppon, azokat értékelem túl magamnál.
dk
Hali!
A superagro enemyk ellen legyél feszesebb, inkább lappal toljad ellenük, azonban, ha van lapod, emelj vissza nyugodtan. Védd meg a vakodat, ne csak callolgass!
Lépj föl 5 dodora, ha van rollod hozzá, mert 2-n sok a fee.
Nézz meg pár videót az akadémián!
Vedd fel néhány partidat és tedd közzé, majd rájövünk a leakekre!
Üdv,
O.
Sziasztok,
talán a toppárok floppon, azokat értékelem túl magamnál.
dk
Jól mondod Rain, a közepes toppárok. Olyan és hasonló floppon amit írtál.
amúgy normál sebességen, Ft - dolphindog
Nagyon kicsi a mintád. Nem éri el a 100 játékot. Minden szempontból nullszaldós a játékod normál 2$-sokat tekintve. Azt tudom tanácsolni, hogy játsszál sokat amíg egy nap képes vagy az A játékodra addig nyomd csak. ABC póker, nem kell semmilyen felesleges WP , blöffök. Kétes szituációkba ne menj bele. Ezen a téten verni kell a mezőnyt. Esetleg egy replayerrel rakj fel egy partidat abból több mindenre lehet következtetni.
dolphindog 91 $0 $2 0% $0 FullTilt E<=2 S2-2 Spd=N
gl
Hmmm...
Ez így nehéz. Sztem ne tolj normalokat 2.20-on. Vagy tolj turbókat, vagy tolj normált 5 $on. Ott kevesebb a fee, ami nagyban növeli a profitod.
A grafok alapján biztos van leak a játékodban, amire jó lenne rájönni (sahrk). Ezt igazából egy videóval lehetne a legjobban orvosolni.
Van skypeod? Nekem csak le van töltve, de sosem használtam :). Küldj egy privit és hétvégén vmikor megnézem szívesen egy pár partidat. Akkor tudnánk liveban orvosolni néhány dolgot.
Üdv,
O.
köszi srácok a segítséget (várom ám még később is), megpróbálok felrakni egy partit, hogy jól lehessen kutakodni:) Orang, dobom és élek a lehetőséggel asszem.
dk
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy honnan lehet leszedni hu sng videókat a limitemhez, vagy valami oktató videót vagy cikket.
Nl1-2 dolláros hu sng-ket játszok.
Előre is köszi.
Én megnézném elsőként a helyedben az Akadémiát. Amennyiben azokat már láttad, elemezted, keress rá a "husng.com"-ra. Csak ezzel a műfajjal foglalkoznak, asszem 25 $ 1 havi előfizetés korlátlan letöltéssel.
Üdv,
O.