Miről maradtam le már megint? :D
kukiszabi
Lehet pendriveról is XP-t telepíteni csak boot-ra kell formázni a pendrive-ot és úgy feltenni rá az XP-t, továbbá állítsd be a BIOS-ban, hogy a pendriveról bootoljon.
Ajánlom még a HIREN's Boot Cd-t, amit szintén fel lehet tenni pendrivera és esetleg megúszod az újratelepítést, ezzel a szoftvergyűjteménnyel nagyon sok gondot meg lehet oldani.
Ha elakadsz, szólj!
Ez a husng tali, ez találkozó volt vagy a beharangozott privát bajnokság?
Amúgy a Pokerheaven husng-ről tudtok valamit? Benéztem, eddig 6-ból 6. Nyilván ez nem jelent semmit, ezért kérdem az ottani regektől, hogy milyen a terrem.
dk
Amúgy a Pokerheaven husng-ről tudtok valamit? Benéztem, eddig 6-ból 6. Nyilván ez nem jelent semmit, ezért kérdem az ottani regektől, hogy milyen a terrem.
dk
Privát volt, a pesti ismerőseimet hívtam meg. De annyira jól sikerült, hogy majd rendszeresíthetjük, majd elválik.
Ha lecseng a PSOP én is majd szervezek ígéretem szerint egy privát HU tourney-t PS-en, remélem sokan neveznek majd.
A személyes találkozó meg great idea, remélem majd bővül a kör és akár Bp-en kívül is lesz majd ilyen móka egyszer.
kukiszabi
Lehet pendriveról is XP-t telepíteni csak boot-ra kell formázni a pendrive-ot és úgy feltenni rá az XP-t, továbbá állítsd be a BIOS-ban, hogy a pendriveról bootoljon.
Ajánlom még a HIREN's Boot Cd-t, amit szintén fel lehet tenni pendrivera és esetleg megúszod az újratelepítést, ezzel a szoftvergyűjteménnyel nagyon sok gondot meg lehet oldani.
Ha elakadsz, szólj!
dk
Mai gyöngyszem.
TEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, T5-83813613-4
played at "Table #1" for USD TC from 2010-09-20 11:21 until 2010-09-20 11:22
Seat 1: thumbelo (2,305 in chips)
Seat 3: HajduJan2 (1,695 in chips)
ANTES/BLINDS
thumbelo posts small blind (10), HajduJan2 posts big blind (20),
PRE-FLOP
thumbelo raises to 40, HajduJan2 raises to 150, thumbelo calls 150.
FLOP [board cards: TH,8H,2C ]
HajduJan2 bets 175, thumbelo raises to 350, HajduJan2 calls 350.
TURN [board cards: TH,8H,2C,KH ]
HajduJan2 bets 1,195 and is all-in, thumbelo calls 1,195.
RIVER [board cards: TH,8H,2C,KH,8C ]
SHOWDOWN
HajduJan2 shows [ KC,JC ]
thumbelo shows [ 2H,6D ]
HajduJan2 wins 3,390.
SUMMARY
Dealer: thumbelo
Pot: 3,390
thumbelo, loses 1,695
HajduJan2, bets 1,695, collects 3,390, net 1,695
De mire call?:) jóember.
tudom a flop megadásom nem volt valami épületes, de akkor is:)
Ongames hand history.
Hali!
6 óra szenvedés a PostgreSQL barátommal....DE MEGY!!!
Egyébként a tali ötlete: nem tudom mennyire szeretitek az erdőt meg bográcsozást?
GL,
O.