Szia Raining,
Köszi hogy megnézted őket.
Igen, tisztában vagyok vele hogy gyalázatos játék volt a részemről az első betett hand, nem is tudom mi vitt rá. De nem is érdemes itt leragadni, a handet két okból tettem be:
a) Főleg azért mert az enemy line-ja is igencsak bizarr volt.
b) Hogy megmutassam hogy nem szabad játszani :)
A 2. handhez: Fontos kihangsúlyozni hogy 20-ből egyszer csinálok ilyet, de rettentő gyanús volt a betsize. Éppen csak minraise fölött hívott, még pont annyi zsetont hagyva maga előtt ahhoz hogy egy push esetén tudjon nyomni egy crying fold-ot és játszható stackje legyen (annak ellenére hogy tényleg comitted volt).
Mint írtam 2 fontos ismérve volt az enemy-nek: a) tapasztalt, nyerő játékos b) overaggro, rengeteget 3betel pre és postflop egyaránt. Első vakszinten többször is dobott flopon vagy turnön 3-bet potban. Én speciel nagyon büszke vagyok erre a pushra, sztem jó read volt. Egyébként szerintem KT vagy KQ lehetett nála. (KJ-vel már eljutott showndownig 3bet potban :S)
Tegnap 2 ilyen ellenfelem volt. Rendkívül idegesítő! Engem kiborítottak. Az a baj az ilyen enemyikkel (és cáfoljatok meg nyugodtan), hogy legtöbbször lappal tudod legyőzni őket. Nekem meg tagnap sivatagom volt, de nagyon...
omgomg megvan az új gép, borzasztóan szépséges, valószínűleg enyhíteni fog a tilten, ha lesz mostanában. weeee
Man of the day
Hello Baby! :D
Snotty Nguen – Snotty Nguen Poker Player Rankings on Poker Stars
Nyert 10-20k play moneyt MTT, majd elnyomta a dupláját (főleg hu) sng-ken.
Kár hogy nincs belőlük több, mostanában csak a regek lepnek..... :(
Egy kis okosítás , egy barátom blogjából :) Mindenképpen érdemes meg szám-tekinteni =)
Bankroll Heads Up Sit & Go-hoz - mrweg
Heads Up Sit&Go: hibák amiket elkövetek - mrweg
Egy kis okosítás , egy barátom blogjából :) Mindenképpen érdemes meg szám-tekinteni =)
Bankroll Heads Up Sit & Go-hoz - mrweg
Heads Up Sit&Go: hibák amiket elkövetek - mrweg
Roi-ra van szabva az egész. Természetesen ez reg.speed nem pedig turbó. Turbóra teljesen más kell az tény. ÉN 50+ körül lépdelek fel. De nyugodtan használhatnék ennél agresszívabbat is. De 50 magamhoz mérve teljesen jó.
Roi-ra van szabva az egész. Természetesen ez reg.speed nem pedig turbó. Turbóra teljesen más kell az tény. ÉN 50+ körül lépdelek fel. De nyugodtan használhatnék ennél agresszívabbat is. De 50 magamhoz mérve teljesen jó.
Bőven jó lehet , de ha képes vagy visszalépni amikor kell akkor szerintem 60-70 körül is felléphetsz már.
Ma vívtam egy olasz reggel 15% roi, még új volt FTP-n.
Több mint 40 percig tartott mire elvertem.. Megizzasztott rendesen pár hand-et berakok, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
1. Semmilyen buta move-om nem volt , semmi olyan blöfföm amit megmutattam volna egyszerűen nem értem a call-okat. Q-ra tettem nem értem, hogy nem bírta dobni.
Full Tilt - $30+$1.50HeadsUp|25/50 NL - Holdem - 2 players
Hand converted by PokerTracker 3: PokerTracker - Online Poker Software, Player Stats Tracking & HUD
Hero (BB): 1,690.00
SB: 1,310.00
SB posts SB 25.00, Hero posts BB 50.00
Pre Flop: (75.00) Hero has :Td::2d:
SB calls 25.00, Hero checks
Flop: (100.00, 2 players) :Kd::Qh::8d:
Hero checks, SB bets 50.00, Hero raises to 150.00, SB calls 100.00
Turn: (400.00, 2 players) :8h:
Hero bets 295.00, SB calls 295.00
River: (990.00, 2 players) :Js:
Hero checks, SB checks
Hero shows :Td::2d: (One Pair, Eights)
SB shows :Th::Qs: (Two Pair, Queens and Eights)
SB wins 990.00
2. Sok inga után egy AA dupla után nekem , majd én visszadupla az ő AA-ját, egy fontosabb HD amit ha nem nyerek lehet busto... Itt majdnem letelt a time bankom mire a megadásra hajaztam. Annyira insta 480-at betelt riveren , nem tudtam sorra tenni. Ezután természetesen jött a donkizás hülye olasz módra.
Full Tilt - $30+$1.50HeadsUp|40/80 NL - Holdem - 2 players
Hand converted by PokerTracker 3: PokerTracker - Online Poker Software, Player Stats Tracking & HUD
Hero (SB): 1,380.00
BB: 1,620.00
Hero posts SB 40.00, BB posts BB 80.00
Pre Flop: (120.00) Hero has :8c::5c:
Hero calls 40.00, BB checks
Flop: (160.00, 2 players) :8s::6c::2s:
BB checks, Hero bets 120.00, BB calls 120.00
Turn: (400.00, 2 players) :3s:
BB bets 160.00, Hero calls 160.00
River: (720.00, 2 players) :7h:
BB bets 480.00, Hero calls 480.00
BB shows :Qh::9s: (High Card, Queen)