Úgy néz ki, ma átteszem a székhelyem a PS-ről az FTP-re. Megnézem az ottani 10-20-as állományt turbón. Remélem nem fogok csalódni, hamar ki akarom pörgetni az FD bonus-t.
Új stratégiát is alkalmazok, úgyhogy minden egyben van. Nem tudja vki, hogy reggel, 4-6 között milyen az állomány?
Kitartás Dzsonasz Seventy-seven , ilyen ez a popszakma :)
Ja és Orange, mi az az új stratégia? :)
Orang3J3ws99
Azért vigyázz, a turbó az FTP-n teljesen más, mint a PS-en, 3 perces vakszintek vannak.
A PS turbója sok siteon (pl. Ipoker) normál idejű HU-nak számítana.
OFF: Ha igazán tuti stratégiát akartok, elmentek a szomszéd topicba a rulettesekhez, ihletet meríteni :) Hihetetlen arcok vannak ott :D
Orang3J3ws99
Azért vigyázz, a turbó az FTP-n teljesen más, mint a PS-en, 3 perces vakszintek vannak.
A PS turbója sok siteon (pl. Ipoker) normál idejű HU-nak számítana.
Úgy néz ki, ma átteszem a székhelyem a PS-ről az FTP-re. Megnézem az ottani 10-20-as állományt turbón. Remélem nem fogok csalódni, hamar ki akarom pörgetni az FD bonus-t.
Új stratégiát is alkalmazok, úgyhogy minden egyben van. Nem tudja vki, hogy reggel, 4-6 között milyen az állomány?
ST
Aki azt mondja, hogy a super turbo-k +EVsek Full Tilt-en, az hazudik de kurvara.
En ennyit birtam. 500 games played, 43 BI below EV. Fuck you Full Tilt and welcome Pokerstars.
Aki meg nekem megbírja magyarázni , hogy 30-on miért kapom máshogy a lapokat mint 20-on annak fizetek egy Bi-t :) Bárki bármit mond egyszerűen hihetetlen olyan érzés , mint ha más rng működne ezen a "mágikus" limiten..
Ugye ez az első szint amikor ugye nem duplával lépünk limitet hanem csak 1,5* emelkedik a buy in.. Egyszerűen hihetetlen.
Tudom még kicsi a minta de akkor is.. Annyi TP-m sült be floppolt két párral szemben,ennyi ilyen szituációt fél év alatt nem kaptam.. A gyönyörű coolerekről nem is beszélek. Na még egy 200 játékot rászánok a dologra. Viszont ha folyamatosan ezt a hülyeséget fogom érezni mint amit fentebb említettem akkor vissza 20-ra és inkább ott összegyűjtöm 50-re a br-t :)
105$1 $30 3%$84 -N/AFullTilt S30-30 SNG Only
Legalább pluszban vagy raining, addig jó :)
Max rakeback pro lesz belőled :D
Viccet félretéve: drukk-drukk-gl