Talán eddigi legbetegebb herocallom egy supernova kompetens játékos ellen:
enjoy.
weaktight | Hand | 6Ao - No Limit Holdem Tournament
Nice call de flop játéknál mi volt a cél?
(Szerintem ilyen flopon jobban jársz egy dobással túl sok minden fog callolni és azok turnon se fognak már dobni..)vagy ez vmi beteg value bet fd ellen a magassal?:D
btw river call tökjó
Talán eddigi legbetegebb herocallom egy supernova kompetens játékos ellen:
enjoy.
weaktight | Hand | 6Ao - No Limit Holdem Tournament
Ment rendesen a metagame a meccs során. A flop "cbetje" elég lol szóval alap h arra nem fogok dobni, egy flushdraw ellen nyilván elől vagyunk, a floppon eltalált nem K párokat pedig későbbi utcán el tudom dobatni. Tx turn nem valószínű h eltalált bármit, maximum a flushdrawt, szóval megy tovább a dobatásra való barrell, river Tx, elég valószínűtlenné tette, h T-je van, ergo nem tudok kis párt dobatni szóval nem tolom be a 3. barrellt, és feladom ch/ch-el. Ellenben ellenfelünk nem ch behindol, hanem nagyot betel. Itt derült ki számomra h brutálisan polarizált a range-e, szóval vagy Tx, vagy flopflush(amit nagyon szarul játszott, ezt inkább kizártam) vagy busted draw, és az ellen az A magas is elég. nesze egy kis analízis:D
River játékot értettem teljesen std call így de azért köszi az analízist:D
Amugy flopon azt nem láttam, hogy 4bb-vel nyitott alapból, szal h. a pot 160 volt és abba betelt 60-t. Ettől függetlenül flop játék nekem így nem adja, ott semmi se fog dobni csak air az ellen meg elég a call. Akkor inkább floatolnám oop..
De ezt nem basztatásnak szántam amugy csak kiváncsi voltam néha nagyon passzívnak érzem a játékom de ha nem értem miért jó az emelés akkor nem is tudom beépíteni:)
Jó látni hogy van érdeklődés
Több mint fele brigád megvan a private tourney-re:
Orang3J3ws99
Sobi
GreEko
cincinatus
kukiszabi
criticaL
dfecco23
sportember
urbanpoet303
Valamikor hétköznap gondoltam este 8 körül, az talán mindenkinek jó. Persze nyitott vagyok más időpontra is.
Remélem lesz még jelentkező, jó lenne legalább 16 ember hogy meglegyen a 4 kör.
FTPn benne vagyok, PS-en csak akkor ha utal valaki FullTiltes pénz ellenében :)
Amúgy jó ötlet +1
Ha nem ciki, inkább lehetne 10től, mert barátok köztről nem akarok lemaradni. :D:D(amúgy komolyan...)
FTPn benne vagyok, PS-en csak akkor ha utal valaki FullTiltes pénz ellenében :)
Amúgy jó ötlet +1
Ha nem ciki, inkább lehetne 10től, mert barátok köztről nem akarok lemaradni. :D:D(amúgy komolyan...)