köszönöm a válaszokat.
1.nél raise calloltam és 2x-el holdolt, kicsit érdekesnek tartom ezt a játékot részéről...
Más:
Hétvégén lenyomtam az első 20 husángot 23$ turbón.
Nyilván ezt mintának nevezni viccnek is rossz lenne, de az első benyomások pozitívak. Vannak halak szép számmal, és egyelőre a regeket is meg tudtam etetni azzal hogy gazdag snecinek álcáztam magam. Overbet all-in flop nutsal ==> vigyorogva calloltak bottom párral is, aztán pislogtak.
Remélem kitart a jó széria és nem szállnak rám a regek. GL mindenkinek.
Más:
Hétvégén lenyomtam az első 20 husángot 23$ turbón.
Nyilván ezt mintának nevezni viccnek is rossz lenne, de az első benyomások pozitívak. Vannak halak szép számmal, és egyelőre a regeket is meg tudtam etetni azzal hogy gazdag snecinek álcáztam magam. Overbet all-in flop nutsal ==> vigyorogva calloltak bottom párral is, aztán pislogtak.
Remélem kitart a jó széria és nem szállnak rám a regek. GL mindenkinek.
Helloween!
Kisrapi@:
A pre bet size-ban standard nálad a 40 10/20-on? Low vagy Mid stakes? Regspeed vagy turbó?
Szvsz én low stakesen sbből 10/20-on 60-ig betelek, mert így is minden szeméttel callolnak, azonban egy 120-as potban floppon könnyebben tönkremennek a fishek, valamint nagyobb beteket callolnak a CS-k egy drawra..
Én ezekkel a standard betekkel játszom:
10/20 - SB 60, BB 80
15/30 - SB 75, BB 105
25/50 - SB 125, BB 175
50/100 - SB 250, de inkább AI :)
Ezeken csak akkor változtatok, ha valami érdekeset veszek észre enemy játékában...
AA-t én sem engedtem volna el, azonban dráma egy ilyen floppon tönkremenni.
@Orange: Nagyon hasonló betsize-okat választottam én is, de nem nagyon tartom magam ehhez, inkább folyamatosan variálom: minraise, standard 3bb, saját belőtt size, ritkán egy-egy 4bb SB-ről.
Van aki teljesen kikészül tőle :D
Más téma: Random ismeretlen ellenfél ellen mivel 3beteltek BB-ről első 2 vakszinten?
Korábban a legtöbb pénzt ilyen potokban buktam mikor legkésőbb turnön megváltam a lapomtól amit nem talált el a flop. Mostanában ezeket sokkal agresszívabban játszom és jobban működik, de még mindig nem érzem jónak.
Sok enemy 3betel BB-ről bármilyen Ax-el, JQ, JK, KQ lapokkal plusz minden közepes pockettel. Én ennél nagyságrendekkel feszesebben tolom, de nem tudom jól teszem e. (Nálam kb TT,JJ,QQ, ATs+, AJo+)
Jonas 77
Ismeretlen (valószínűsíthetően fish) ellenfél ellen, alacsony téten én csak value 3-betet alkalmazok, kb. azzal a laptartománnyal, amivel te és pont azért amit leírtál.
Rengetegszer megadják majd olyan lappal, amit dominálni fogjuk és ha lesik a TP nem engedik el. (illetve sokszor még a 2. párt is szépen kifizetik)
Ráadásul amivel 3-betelnek azzal legtöbbször az all-int is adják, ezért szoktam gondolkodás nélkül QQ+, AK-val rájuk tolni, ha 3-bettelnek, mert kb. 10-ből 1-szer dobnak.
Ja mindig 2BB-t emelek, limpre szoktam 3-mat, de azt is csak az első 2 vakszinten. Sztem tökre nem gáz, ha IP vagyok és mindennel callolnak, kisebbet kell C-betelnem és sokkal több terem marad a postflop játékra így szvsz, persze a fentieket úgy nézd, hogy CG-t játszom, gyak. csak próbaképp néztem rá a HUSNG-kre 3 napja...
Mindenképp kipróbálom az általad írt betsize-okat.
@Orange: Nagyon hasonló betsize-okat választottam én is, de nem nagyon tartom magam ehhez, inkább folyamatosan variálom: minraise, standard 3bb, saját belőtt size, ritkán egy-egy 4bb SB-ről.
Van aki teljesen kikészül tőle :D
Más téma: Random ismeretlen ellenfél ellen mivel 3beteltek BB-ről első 2 vakszinten?
Korábban a legtöbb pénzt ilyen potokban buktam mikor legkésőbb turnön megváltam a lapomtól amit nem talált el a flop. Mostanában ezeket sokkal agresszívabban játszom és jobban működik, de még mindig nem érzem jónak.
Sok enemy 3betel BB-ről bármilyen Ax-el, JQ, JK, KQ lapokkal plusz minden közepes pockettel. Én ennél nagyságrendekkel feszesebben tolom, de nem tudom jól teszem e. (Nálam kb TT,JJ,QQ, ATs+, AJo+)
Ha már van read vagy stat akkor tiszta sor, a dilemma tényleg az ismeretlen ellenfél + első 2 vakszintre korlátozódik. Itt max egy mutatós scope grafikon vagy nagyon beteg betsizing az össz info amink van.
Ettől függetlenül úgy érzem megkaptam a választ, köszi nektek :)
Aki még nem töltötte ki az meg repüljön rá erre:
Survey PA HU Challange szabályai - MySurvs.com
Az első 2 vakszinten azért lepörög pár hand, így tudhatod, hogy nit, vagy aggro vagy legalább valami.
Az első 10 handben legalább 5 ször (:D) emelhet emberünk SB-ből, ebből már el elhet kezdeni. Ha mindig emel, visszabaszok én is a lapok felső 40%-ával. Amennyiben hajlamos AIR-el tönkremenni (megnézek egy pre emelését, esetleg 2-t) és totál AIR-boardot végighívja gátlástalan, akkor sok esetben nem is emelek vissza, csak hagyom, hogy tönkremennyen. Aztán 89-el berakja a Q3A7A-n a blöff AI-t én meg A2-oval callolok....