Itt a vége fuss el véle:
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$22+$1
Stacks:
SB Hero (1,500)
BB KillerBee120 (1,500)
Blinds: 10/20
Pre-Flop: (30, 2 players) Hero is SB :qs: :8c:
Hero raises to 60, KillerBee120 says "hi", KillerBee120 calls 40
Flop: :9s: :qc: :2d: (120, 2 players)
KillerBee120 checks, Hero bets 80, KillerBee120 raises to 160, Hero calls 80
Turn: :4h: (440, 2 players)
KillerBee120 bets 200, Hero calls 200
River: :td: (840, 2 players)
KillerBee120 bets 360, Hero calls 360
Final Pot: 1,560
Hero shows
:qs: :8c:
KillerBee120 shows a straight, Eight to Queen
:8s: :jc:
KillerBee120 wins 1,560 (net +780)
Hero lost 780
Nagyon szarul játszottam meg de valahogy nem stimmelt a line. Miért akarna dobatni flopon ha ennyire elöl van? Sajnos nem állítanám hogy rendesen végiggondoltam akkor mindent. Az előző partim vége cooler lett és még sajna bennem volt.
DE: Változatlanul nem tudom mi lenne a legjobb line. Flop call min3bet, turn reraise 450/fold??? Komolyan nem tudom. Ja, és én MINDIG köszönök :) Fiss e vagyok?
Itt a vége fuss el véle:
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$22+$1
Stacks:
SB Hero (1,500)
BB KillerBee120 (1,500)
Blinds: 10/20
Pre-Flop: (30, 2 players) Hero is SB :qs: :8c:
Hero raises to 60, KillerBee120 says "hi", KillerBee120 calls 40
Flop: :9s: :qc: :2d: (120, 2 players)
KillerBee120 checks, Hero bets 80, KillerBee120 raises to 160, Hero calls 80
Turn: :4h: (440, 2 players)
KillerBee120 bets 200, Hero calls 200
River: :td: (840, 2 players)
KillerBee120 bets 360, Hero calls 360
Final Pot: 1,560
Hero shows
:qs: :8c:
KillerBee120 shows a straight, Eight to Queen
:8s: :jc:
KillerBee120 wins 1,560 (net +780)
Hero lost 780
Nagyon szarul játszottam meg de valahogy nem stimmelt a line. Miért akarna dobatni flopon ha ennyire elöl van? Sajnos nem állítanám hogy rendesen végiggondoltam akkor mindent. Az előző partim vége cooler lett és még sajna bennem volt.
DE: Változatlanul nem tudom mi lenne a legjobb line. Flop call min3bet, turn reraise 450/fold??? Komolyan nem tudom. Ja, és én MINDIG köszönök :) Fiss e vagyok?
Én is ezen a leosztáson kattogok azóta is. A kommentekből is az jön le hogy vagy calldown végig ahogy én csináltam, vagy fold.
Esetleg flop reraise vagy akár shove? Elég erős lenne a stackünk nagy részét vagy akár egészét betenni egy gyenge top párra első leosztásban. Azonban ha dobunk akkor simán kiblöffölnek minket a partiból. Az a kérdés hogy az átlag enemy ezt a linet value-ból vagy blöffből nyomja? Talán gyakrabban value-ból, kevés az olyan arc aki oop végigbetel 2-3 utcán kb semmivel. Áhh, nemtom :)
Jonas 77
Ha jól látom első hand volt, én dobtam volna a turnon.
Egyszerűen túl sok minden ver bennünket, ráadásul draw se nagyon van kinn. Ez sokkal többször lesz value raise mint blöff.
Ráadásul semmi információnk nincs az ellenről.
Cinci +1
Gyenge pár, nincs előélet... Tököm rak bele pénzt. A 3. kör után átgondolnám, de szvsz calloznék mint egy CS. EGyébként mostanában nagyon kifizetik a CS movejaimat, mert gyenge lapra tesznek. Totál AIR-el végigbetelnek, mert gyengének gondolják a lapomat. Ehez persze enemy is kell...
Igazatok lehet, bár én max egy flopolt setet betelnék így végig oop.
Köszönöm mindenkinek a kommenteket!
Szép lapokat, és kevesebb ilyen állatot :))
Egyébként ezt a meccset pont megnyertem, mondjuk kellett hozzá nekem is egy jó river.
TPTK + nutFD-val AI calloltam turnön, neki kész flösse volt J7s-al (wtf 3betelt kasszában), nekem megjött az 4. szín a AsQx hoz riveren.
Ennyi, nyomni kell aztán kész! Tegnap volt meg a PS-en az 1500. játékom. Átlag 9% ROI. Ezt feljebb kéne löknöm...
A grinder életben 2-a óta letoltam 198 db-t. Nem is esik nehezemre napi 20-t, 30-t letolni.
Lelkiismeret furdalásom van, mert tegnap csak 10 db volt, pedig igencsak jól ment. :(
Asszem ez a nekem való. A hónap eleji DS-nek vége lett, most minden napom plusszos, pedig elhihetitek, hogy napi magas partiszám miatt folyamatosak a BB-k. Az AJ vs A9 elvesztése standard(Pre AI esetén). Mindezeken túl az 56% ITM szerintem tartható lesz. Ez most olyan 54,5. Még a hónap eleje van, úgyhogy a végén kíváncsi leszek mi lesz az eredmény. Szvsz a 800 parti menni fog.
Jonas, igazi CS vagyok, úgyhogy ha tanács kell CS ügyben, kérlek szólj! :)):)):))
Gratula az eredményhez, 1500 darab alatt a 9% szerintem teljesen korrekt.
Nyomjad neki ezerrel, a következő privát mókánál majd kiderítjük ki a nagyobb calling station. Csak ki fog betelni??? :D
Apropó, most 1 vagy 2 asztal? Ha 2 akkor meg simán szuper a 9%
Gratula az eredményhez, 1500 darab alatt a 9% szerintem teljesen korrekt.
Nyomjad neki ezerrel, a következő privát mókánál majd kiderítjük ki a nagyobb calling station. Csak ki fog betelni??? :D
Apropó, most 1 vagy 2 asztal? Ha 2 akkor meg simán szuper a 9%
Nagy grat Orang. Igazán frankó az a 9%.
GL