Ja, látom IP is kérdés volt.
30/60-on nagyon feszes ellen szokásos minraise, 3betre 88+ allin, többi fold. Ha az ellen gyakran támadja a limpeket 3x-el, akkor adja a magát a limp/raise allin az összes pp-al. Átlagos vagy új ellenfél ellen szokásos minraise/cbet flop, majd ha kell, újraértékel turnön.
15/30 és 20/40-en nem kérdés a raise preflop, gondolom az az érdekes, hogy mit csinálunk 3betre.
20/40-en, még ha minraise-el támadunk is, egy gyakori 3betelő ellen jó lesz a 4bet allin kb az összes párral. Pokerstove-al el lehet játszadozni, ellenfél 3bet range és call 4bet allin range közötti különbségből kiszámolhatjuk a fold equityt valamint az aktuális párunk esélyét a call range ellen. 2+2-n láttam egy komplett topicot erről, ha spamzor hozzászólásaira szűrtök, meg lehet találni (az ő postjait amúgy is érdemes követni, uh ne habozzatok :) )
15/30 már nagyon ellenfélfüggő. Nit ellen simán lehet dobni a kisebb pp-ket (mondjuk 22-66), setminingra nincs meg az oddsunk. Többivel lehet megadni és flop valamint akció függvényében újraértékelni.
Laza 3betelő ellen attól függ, mekkora emeléssel támadunk és ő mekkorát emel vissza. 3x/pot 3bet esetén megint jön a a fenti eset, megnézzük mennyire nyereséges a 4bet allin. Ismerek olyan reget is, aki kis párokkal következesen minraise-el az első szinteken, hogy mindenképp meg tudja adni a 3betet. Ennek nem vagyok a híve (bár más, deepebb struktúrával játszom), de ez is lehet jó.
Mabohai +1
Ez mi a bánat?
Meccs eleje, ismeretlen ellenfél, prolabs szerint masszív bukó (45% ITM)
Meg akartam blöfföltetni riveren ,erre jött ez:
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$22+$1
Stacks:
SB Hero (1,480)
BB rfpacheco (1,520)
Blinds: 10/20
Pre-Flop: (30, 2 players) Hero is SB :qd: :kh:
Hero raises to 60, rfpacheco calls 40
Flop: :6s: :7h: :6d: (120, 2 players)
rfpacheco checks, Hero checks
Turn: :qh: (120, 2 players)
rfpacheco checks, Hero checks
River: :ks: (120, 2 players)
rfpacheco bets 20, Hero raises to 120, rfpacheco goes all-in 1,460, Hero ???
20+1 30+1,5
Regular speed vki aki esetleg ezeket tolja starson megosztana velem mikor van csucsido mikor van tobb pro? Thx
676qk
Szerintem a 6os mar a Q-nal jelentkezett volna,mer 1. keresni akar 2. kijött a flushdraw.Az esetek többségében a KQ bőven a legjobb lap. De ez Én szerény véleményem,aztán lehet Én is vártam volna jobb helyzetre bár Én a turnt sem checkeltem volna.
Regular speed vki aki esetleg ezeket tolja starson megosztana velem mikor van csucsido mikor van tobb pro? Thx
Ne tolj reget és egész nap lesznek fish ellenfeleid.
Turbón kb a játékosok 80%-a vesztő, nem is kicsit...
Thx Mabohai!
Asszimilálom, és meglátjuk :)
Ne tolj reget és egész nap lesznek fish ellenfeleid.
Turbón kb a játékosok 80%-a vesztő, nem is kicsit...
Köszönöm a válaszokta egyébként:) nem vagyok forumos nem tudtam h ilyen korrekt dolog ez.