Köszi mindenkinek a kommenteket a handhez.
Akkor eldobtam, azóta órákat (!) gondolkodtam ezen a sz@ros party-n.
Talán most már magammal is kiegyeztem abban hogy nem gond eldobni, mivel ez a line finoman szólva is arra utal hogy az ellenfél nem normális = lesz jobb spot.
Igazam is lett, később is nagyon betegen játszott... Volt pl egy hand ahol AA-val in position kiegészített preflop, flop call valami 679 boardon majd turn/river check behind, de 27o-val preflop 3bet is volt. A végén sajnos egy cooler party-ban behúzta a meccset. Mind1, next time majd elkapom.
Sajnos az esti móka nekem ígéretem ellenére kimarad, rájöttem hogy holnap üzleti út és még 1000 dolgom van. :(
A kérdőív eredményeit vagy ma késő este, de inkább holnap közzéteszem. Jó játékot mindenkinek!
Köszi mindenkinek a kommenteket a handhez.
Akkor eldobtam, azóta órákat (!) gondolkodtam ezen a sz@ros party-n.
Talán most már magammal is kiegyeztem abban hogy nem gond eldobni, mivel ez a line finoman szólva is arra utal hogy az ellenfél nem normális = lesz jobb spot.
Igazam is lett, később is nagyon betegen játszott... Volt pl egy hand ahol AA-val in position kiegészített preflop, flop call valami 679 boardon majd turn/river check behind, de 27o-val preflop 3bet is volt. A végén sajnos egy cooler party-ban behúzta a meccset. Mind1, next time majd elkapom.
Sajnos az esti móka nekem ígéretem ellenére kimarad, rájöttem hogy holnap üzleti út és még 1000 dolgom van. :(
A kérdőív eredményeit vagy ma késő este, de inkább holnap közzéteszem. Jó játékot mindenkinek!
Elegem lett, f*ck the business, regisztráltam.
Így már tuti megleszünk 8-an. Kompetens játékot azért ne várjatok... :)
Hello Jonas,
Örülünk hogy mégis itt vagy, remélem egy asztalra kerülünk:))
Asszony:)
Hello Jonas,
Örülünk hogy mégis itt vagy, remélem egy asztalra kerülünk:))
Asszony:)
Lehet, hogy valaki visszél az accommal????
Hello,
Az a para, hogy itthon utána lenne olyan admin, hogy csak zörög:))
Asszony
Hello,
Az a para, hogy itthon utána lenne olyan admin, hogy csak zörög:))
Asszony
Rogyion:
Most nézem, nem tolod már az NBI-ket, hanem 2-7 TD???
mikor kezdődik?
Lemaradtam már?