Jonas 77
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. dec. 21. 12:13

Szerintem is felesleges ekkora kockázatot vállalni, a pre 4bet is csak a history miatt érthető, de én azt sem biztos hogy bevállalnám.

Sword84
Válasz mrj kommentjére
2010. dec. 21. 12:14

No Limit Holdem Tournament
FullTiltPoker
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$80 + $4 Heads Up Sit & Go

Stacks:
SB Hero (3,050)
BB Festoons8 (2,950)

Blinds: 15/30

Pre-Flop: (45, 2 players) Hero is SB :4h: :As:
Hero raises to 60, Festoons8 raises to 240, Hero raises to 525, Festoons8 calls 285

Flop: :2h: :5c: :Jh: (1,050, 2 players)
Festoons8 goes all-in 2,425, Hero ?

ellen sokat 3betelő agro fiss

adná ezt itt valaki?

bónusz handek:
8. leosztás: weaktight | Hand | AA - No Limit Holdem Tournament
tudom hogy csak blöffölsz, call!!! weaktight | Hand | KJs - $20/$40 No Limit Holdem

Nálam ez fold. Nincs annyi a potban, hogy be kelljen rakni. Másik nagyon sok lap ver minket. Akár lehet nála egy színhúzó pár nélkül is, akkor is kb. 50%-osak vagyunk ellene. Fish ellen meg nem az a célunk, hogy fej vagy írást játszunk.

Orang3J3ws99
Válasz Sword84 kommentjére
2010. dec. 21. 12:50

Nálam ez fold. Nincs annyi a potban, hogy be kelljen rakni. Másik nagyon sok lap ver minket. Akár lehet nála egy színhúzó pár nélkül is, akkor is kb. 50%-osak vagyunk ellene. Fish ellen meg nem az a célunk, hogy fej vagy írást játszunk.

Én szintén így vagyok vele. Sokszor látok nagy callokat, amik kellenek is. Azonban amig 15+ bb deepen vagyunk én inkább arra hajlok, hogy a felfedezett leaket próbáljam meg kihsználni. Akkor van baj, ha nincs ilyen :D

Én mindig azt mondom, hogy pénzért játszom. Nem gamblingelek. Sokszor dobtam határeset lapokat olyan ellenfelek ellen, akiket tudom, hogy meg tudnék verni tisztább szituban is.

Én kiváncsian várom, hogy mit mutatott enemy. Ráéreztél a totál AIR-re? A HU-ban persze az ellenfelet játsszuk, de vajon érdemes-e A highal berakni ellene, mikor any2-ra kieshet.. Ez egy érdekes téma. Mrj?

PS: Én turbókat játszom...

Orang3J3ws99
2010. dec. 21. 12:57

A kört jobban megnézve el tudnék képzelni enemynél egy KQo-t, mivel Téged is tehet hasonló (AK, AQ, Ax) lapra, vagy kisebb PPre. Persze az előzményeket nem látom, így lehet nála any2 is...

delfinkutya
2010. dec. 21. 13:11

Én bizony dobnám, Nem éri meg, jön ennél jobb helyzet is.

Jonas 77
2010. dec. 21. 13:17

A kört jobban megnézve el tudnék képzelni enemynél egy KQo-t, mivel Téged is tehet hasonló (AK, AQ, Ax) lapra, vagy kisebb PPre. Persze az előzményeket nem látom, így lehet nála any2 is...

Any2 ellen nem teszek be ennyit A magasra, ez a bottom line. Fish ellen főleg nem.
@mrj: nem értem mi a célod ezzel a handdel, de kíváncsivá tettél :)

Orang3J3ws99
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. dec. 21. 13:26

Any2 ellen nem teszek be ennyit A magasra, ez a bottom line.
@mrj: nem értem mi a célod ezzel a handdel, de kíváncsivá tettél :)

Én sem értem, gondolom PR :D
Ahogy megnéztem a handeket, hááát 80+4 meg ilyenek. Én elhittem eddig is, hogy mágus, de ezek után egy wizard...

Egyszer remélem én is eljutok a hasonló "égi magasságokba".

Sok aggro fishel találkozom mostanság és be kell valljam imádom őket. Rézrézérézréz... Imádnak nyomkodni. Én velük szemben CS vagyok. Amikor visszaemelek, rendre dobálgatnak, de ha csak callolgatok gyengeségnek veszik és puff...tolják is neki én meg behúzom a kasszát.

Sobi
2010. dec. 21. 13:36

NA még egyszer berakom...

Topicomba van egy két HU hand:

Sobi HU hand

Orang3J3ws99
Válasz Sobi kommentjére
2010. dec. 21. 13:45

NA még egyszer berakom...

Topicomba van egy két HU hand:

Sobi HU hand