Ani25
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. dec. 29. 14:46

Köszi Jonas. Ha lesz egy nyugodt estém, kipróbálom. Még soha nem játszottam HU tourney-t. Egy esti 8as kezdésű átlagban mennyi ideig/hány körig tart? (Nem mintha az a veszély fenyegetne, hogy egyből a végéig eljutok, de azért jó tudni)

Jonas 77
Válasz Ani25 kommentjére
2010. dec. 29. 15:01

Köszi Jonas. Ha lesz egy nyugodt estém, kipróbálom. Még soha nem játszottam HU tourney-t. Egy esti 8as kezdésű átlagban mennyi ideig/hány körig tart? (Nem mintha az a veszély fenyegetne, hogy egyből a végéig eljutok, de azért jó tudni)

Szerintem 2-3 óra biztos megvan uccsó asztalig. Én még soha nem jutottam olyan messze úgyhogy ez csak 1 tipp :)

Taz
2010. dec. 29. 15:25

4 player hu sng vs. Hold'em Manager

Sziasztok,

előre is elnézést, ha már egyszer feltették ezt a kérdést, de nem találtam meg eddig.
Nem olyan régen kezdtem el a 4 emberes HU SNG-ket PS-en. Hold'em Manager-ből 1.11.0-s verziót használok.
Elég érdekes dolgokat tapasztaltam:
- ha nem érem el az FT-t, akkor nem rakja be az adatbázisba
- ha 2. helyen végzek (csak az első hely fizet), akkor is könyvel el nyereményt.

Pl. ma lenyomtam 9 db SNG-t, ötöt megnyertem belőle, kétszer voltam második és kétszer negyedik lettem. Hét eredmény volt elérhető HM-ben és a második helyekért is volt tourney winnings.

Valaki más is tapasztalt már hasonló problémákat? Esetleg én nézek be nagyon valamit?

Ezzel gyakorlatilag használhatatlanok lesznek a tourney stat-ok, rossz ITM és ROI értékek, stb.

Köszi a segítséget,
Taz

cincinatus
Válasz Taz kommentjére
2010. dec. 29. 17:32

Taz

Frissítsd a HM-et a HM honlapjáról, a legfrissebb a 1.11.05e verzió.

cincinatus
Válasz cincinatus kommentjére
2010. dec. 29. 17:36

Na úgy tűnik lezárult a Party Pokeres kálváriám, 2 (egy magyar és egy angol nyelvű) határozott hangvételű, fenyegetésektől sem mentes e-mailem után a számlám zárolását feloldották, viszont a kiutasítást nem teljesítették.

Választ e-mailben nem kaptam, csak telefonon közölték (magyarul!), hogy újra él a számlám.

Idén már nem utalok ki, majd a jövő évben szórakozok ezzel.

dfecco23
Válasz cincinatus kommentjére
2010. dec. 29. 18:03

Na úgy tűnik lezárult a Party Pokeres kálváriám, 2 (egy magyar és egy angol nyelvű) határozott hangvételű, fenyegetésektől sem mentes e-mailem után a számlám zárolását feloldották, viszont a kiutasítást nem teljesítették.

Választ e-mailben nem kaptam, csak telefonon közölték (magyarul!), hogy újra él a számlám.

Idén már nem utalok ki, majd a jövő évben szórakozok ezzel.

Legalább valami jó hír is van így év végére. :)

urbanpoet303
2010. dec. 29. 19:14

urbanpoet:

Igen, ezek elég jó kis tourney-k, párszor már faggatóztam itt a fórumban hogy ki tolja ezeket :)
Én eddig mindig elszálltam legkésőbb a 4. körben :(

A partyhoz: Nagyon hasonlóan játszottam volna és nyugodt szívvel tönkre is megyek ilyen ellenfél ellen. Ha félek a húzóktól akkor nyugodtan ráküldök potbethez nagyon közeli összeget is, nem csak 2/3-ad potot.
Pl: Flopon 180-ig, turn-ön 550-ig a 600-as potba.

Flop/turn bet kötelező, riveren meg alternatív megoldás bet/fold helyett a check/fold illetve check/call history-tól függően.

Elgondolkoztam ujra ezen a hand-en es valoszinuleg a check/fold river lett volna itt a helyes lepes. Az ennyire passziv ellenfelek, ugyis betelnek, ha naluk van a nutz, river bloff pedig szinte sohasem szerepel az arzenaljukban.

Lehet, hogy ujra kell gondolnom a strategiam az ilyen KO tourney-ken es picit nitesebbre venni a figurat a tuleles jegyeben? Meglatjuk :)

Egyebkent meg csak a PA HU Challenge-re edzek igy ;)

Jonas 77
2010. dec. 30. 21:15

Motivációs céllal kihívást hirdetek saját magam számára.
110$-t kell nyernem dec 31-ig hogy átlépjem az újabb álomhatárt.

Pont az előbb toltam le a 250-edik meccsemet 23$-on, vicces hogy pont kerekre jött ki: 150/100, 60% ITM. Nem ártana hogyha ez így is maradna :)

Öröm-bódottág!

Vért izzadva, egeret cserélve és arcomat hidegvízzel rendszeresen frissítve sikerült teljesítenem a kitűzött célt.
Stars nem adta magát könnyen, tegnap/ma egy -7-es sorozattal indított aminél majdnem feladtam. Ma azonban ráakadtam egy gigahalra aki egyből átcsúsztatott 2 beülőt, onnan pedig nem volt megállás. 7 nyert meccs zsinórban, majd egy kis megcsúszás után még 2 és mission completed. (Elég beteg volt egy napon belül a -7/+7 :S).

Sikerekben gazdag új évet és jó bulizást/pihenést kívánok Nektek! Találkozunk mához 1 hétre a PA HU Challange 2011 első megmérettetésén!

charg25
2010. dec. 30. 23:49

Kezd elszakadni a cérna nálam. $11.5 turbot eléggé rosszul kezdtem, sokat játszottam egyszerre, vége ált tilt lett, + 2 asztalozni is itt tanultam, 400 játék után -100$-ban voltam. Az utóbbi 100 játék viszont katasztrófa. -20bi, 1-2 tabling megy, nem tiltelek, videózok minden nap, kérdéses hand-eket átnézem.
Ma is 6ból 0. EV -13$. 1 hete csak bukok.

Alessio
Válasz charg25 kommentjére
2010. dec. 31. 6:53

Kezd elszakadni a cérna nálam. $11.5 turbot eléggé rosszul kezdtem, sokat játszottam egyszerre, vége ált tilt lett, + 2 asztalozni is itt tanultam, 400 játék után -100$-ban voltam. Az utóbbi 100 játék viszont katasztrófa. -20bi, 1-2 tabling megy, nem tiltelek, videózok minden nap, kérdéses hand-eket átnézem.
Ma is 6ból 0. EV -13$. 1 hete csak bukok.

Én most javasolnám neked, hogy készíts egy videót, nem nehéz, hamar megvan, és abból kiderülnek a hibák. Persze kommentálva, mert csak akkor ér valamit.
A hiba ott van, és meg lehet találni!

Élő ügyfélszolgálat