Sword84
Válasz mrj kommentjére
2011. jan. 10. 13:46

de a kérdés jogos.
leginkább az előzmények miatt játszottam így, ilyen gyenge kickerrel általában ch/call a játékom.
Az ellen meglehetősen maniac módon játszott, ez és ez a parti amiből arra következtettem hogy szarokkal emelget esetleg hajlandó betenni, továbbá OOP ch/miraise flop 2 pár, turn ch/ch river fullal csekk OOP.

Ellenefelem második HU játéka volt, és mindkét pozícióról 100% volt a vpip-je. Ilyenek ellen TP-t nem nagyon dobok.

Nem tudom...jó játék lenne más ellen ilyen esetben a ch/call játék....nekem jobban tetszik a ch/raise játék amit csináltál is. Mondjuk az all-in megadás necces volt :)

mrj
Válasz Sword84 kommentjére
2011. jan. 10. 14:26

Nem tudom...jó játék lenne más ellen ilyen esetben a ch/call játék....nekem jobban tetszik a ch/raise játék amit csináltál is. Mondjuk az all-in megadás necces volt :)

értelek, a ch/r-el csak az a baj hogy allinre dobni kell. Ezért std fiss ellen nem tartom jónak. Legalább T vagy J kicker kéne sztem hogy net +EV legyen.
Emlékszem hogy itt mikor állítottam a csuszkán a visszaemelés mértékét az járt a fejembe hogy, na most jól beszopatom magam, mert ha visszemel akkor ciki van.
Ott rontotta el hogy snap allin ment. Ha gondolkozik picit, vagy nem megy allin dobom.

cincinatus
Válasz mrj kommentjére
2011. jan. 10. 14:38

Orang3J3ws99

Ez szerintem is nagyon ritkán király, ezért jó volt a megadásod. (Csak az igazi idióta fishek játszanak meg így K-t, abból már azért elég kevés van.)

Mrj

Ez a hand tényleg határeset, de az előzmények alapján amit leírtál én is calloltam volna, ráadásul nagy zsetonelőnyöd is volt.

mrj
Válasz cincinatus kommentjére
2011. jan. 10. 14:40

Orang3J3ws99

Ez szerintem is nagyon ritkán király, ezért jó volt a megadásod. (Csak az igazi idióta fishek játszanak meg így K-t, abból már azért elég kevés van.)

Mrj

Ez a hand tényleg határeset, de az előzmények alapján amit leírtál én is calloltam volna, ráadásul nagy zsetonelőnyöd is volt.

a zsetonállás nem számít! (max ha úgy gondoljuk hogy ettől másképp játszik az ellenfél)

mrj
Válasz mrj kommentjére
2011. jan. 10. 14:42

Ha már úgyis az overbet volt a téma berakok én is egy partit.
Ellen bbről 70% ban játszó fiss, de flopon sokat dobott, ezért nincs cbet.
Vélemények riverről? Ki mennyit betelne?

No Limit Holdem Tournament
FullTiltPoker
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$80 + $4 Heads Up Sit & Go

Stacks:
SB Hero (2,910)
BB xxcajunacesxx (3,090)

Blinds: 30/60

Pre-Flop: (90, 2 players) Hero is SB :7h: :7d:
Hero raises to 120, xxcajunacesxx calls 60

Flop: :7c: :jd: :6c: (240, 2 players)
xxcajunacesxx checks, Hero checks

Turn: :js: (240, 2 players)
xxcajunacesxx checks, Hero bets 120, xxcajunacesxx calls 120

River: :4s: (480, 2 players)
xxcajunacesxx checks, Hero bets 600

Orang3J3ws99
Válasz mrj kommentjére
2011. jan. 10. 14:50

Most néztem meg jobban a 3 handet, amit mrj betett. A korábbi 2 parti (KK, 66) elég jól leírta enemy mentalitását. Ezért nem jó szvsz az ilyen ÁJLÁVRÉZGOMB enemyk ellen a ch/call. Sok scary card jöhet (pl.: Q) és nem tudjuk, hol állunk a partiban, csak azon kapjuk magunkat, hogy el kellene dobni...

Amit viszont sajnálok, hogy a parti dinamikája nem jött elő. Szvsz a dinamika, az ellenfél "érzése" legalább olyan fontos, mint a matek, vagyis mi +Ev, mi nem...

Amenyiben úgy érezte mrj, hogy fish AIR lapjaival képes AI tenni, teljesen jó a call, + EV ide-oda. Szvsz mindenki érzett már olyat, hogy eljött a pont, mikor enemy tönkre akar menni így vagy úgy és örömmel berakja K8o-val, mert ÉNMOSTBLÖFFÖLÖKBASZOD...

Na mind1, de a dinamikát is figyelembe kell venni, mert egyazon hand egyazon enemy ellen is lehet a dinamikától függően +/- EV!

:)

Nem?

want2push
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. jan. 10. 15:21

csajosnak ma eléggé beadta:)
Image

WP!

nem játszanék ellene :)

Alessio
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. jan. 10. 15:23

mrj
bet 650-690.

want2push
Válasz mrj kommentjére
2011. jan. 10. 15:32

Ha már úgyis az overbet volt a téma berakok én is egy partit.
Ellen bbről 70% ban játszó fiss, de flopon sokat dobott, ezért nincs cbet.
Vélemények riverről? Ki mennyit betelne?

No Limit Holdem Tournament
FullTiltPoker
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$80 + $4 Heads Up Sit & Go

Stacks:
SB Hero (2,910)
BB xxcajunacesxx (3,090)

Blinds: 30/60

Pre-Flop: (90, 2 players) Hero is SB :7h: :7d:
Hero raises to 120, xxcajunacesxx calls 60

Flop: :7c: :Jd: :6c: (240, 2 players)
xxcajunacesxx checks, Hero checks

Turn: :Js: (240, 2 players)
xxcajunacesxx checks, Hero bets 120, xxcajunacesxx calls 120

River: :4s: (480, 2 players)
xxcajunacesxx checks, Hero bets 600

Nagyon nem tetszik a flop játék, de gondolom ezt sejtetted, hisz ismersz. Turn bet size nem rossz és a river kis overbet is jó, ahogy a parti ment.

Orang3J3ws99
Válasz want2push kommentjére
2011. jan. 10. 15:37

570-t betelnék. :)

Élő ügyfélszolgálat