de a kérdés jogos.
leginkább az előzmények miatt játszottam így, ilyen gyenge kickerrel általában ch/call a játékom.
Az ellen meglehetősen maniac módon játszott, ez és ez a parti amiből arra következtettem hogy szarokkal emelget esetleg hajlandó betenni, továbbá OOP ch/miraise flop 2 pár, turn ch/ch river fullal csekk OOP.
Ellenefelem második HU játéka volt, és mindkét pozícióról 100% volt a vpip-je. Ilyenek ellen TP-t nem nagyon dobok.
Nem tudom...jó játék lenne más ellen ilyen esetben a ch/call játék....nekem jobban tetszik a ch/raise játék amit csináltál is. Mondjuk az all-in megadás necces volt :)
Orang3J3ws99
Ez szerintem is nagyon ritkán király, ezért jó volt a megadásod. (Csak az igazi idióta fishek játszanak meg így K-t, abból már azért elég kevés van.)
Mrj
Ez a hand tényleg határeset, de az előzmények alapján amit leírtál én is calloltam volna, ráadásul nagy zsetonelőnyöd is volt.
Orang3J3ws99
Ez szerintem is nagyon ritkán király, ezért jó volt a megadásod. (Csak az igazi idióta fishek játszanak meg így K-t, abból már azért elég kevés van.)
Mrj
Ez a hand tényleg határeset, de az előzmények alapján amit leírtál én is calloltam volna, ráadásul nagy zsetonelőnyöd is volt.
Ha már úgyis az overbet volt a téma berakok én is egy partit.
Ellen bbről 70% ban játszó fiss, de flopon sokat dobott, ezért nincs cbet.
Vélemények riverről? Ki mennyit betelne?
No Limit Holdem Tournament
FullTiltPoker
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$80 + $4 Heads Up Sit & Go
Stacks:
SB Hero (2,910)
BB xxcajunacesxx (3,090)
Blinds: 30/60
Pre-Flop: (90, 2 players) Hero is SB :7h: :7d:
Hero raises to 120, xxcajunacesxx calls 60
Flop: :7c: :jd: :6c: (240, 2 players)
xxcajunacesxx checks, Hero checks
Turn: :js: (240, 2 players)
xxcajunacesxx checks, Hero bets 120, xxcajunacesxx calls 120
River: :4s: (480, 2 players)
xxcajunacesxx checks, Hero bets 600
Most néztem meg jobban a 3 handet, amit mrj betett. A korábbi 2 parti (KK, 66) elég jól leírta enemy mentalitását. Ezért nem jó szvsz az ilyen ÁJLÁVRÉZGOMB enemyk ellen a ch/call. Sok scary card jöhet (pl.: Q) és nem tudjuk, hol állunk a partiban, csak azon kapjuk magunkat, hogy el kellene dobni...
Amit viszont sajnálok, hogy a parti dinamikája nem jött elő. Szvsz a dinamika, az ellenfél "érzése" legalább olyan fontos, mint a matek, vagyis mi +Ev, mi nem...
Amenyiben úgy érezte mrj, hogy fish AIR lapjaival képes AI tenni, teljesen jó a call, + EV ide-oda. Szvsz mindenki érzett már olyat, hogy eljött a pont, mikor enemy tönkre akar menni így vagy úgy és örömmel berakja K8o-val, mert ÉNMOSTBLÖFFÖLÖKBASZOD...
Na mind1, de a dinamikát is figyelembe kell venni, mert egyazon hand egyazon enemy ellen is lehet a dinamikától függően +/- EV!
:)
Nem?
csajosnak ma eléggé beadta:)
mrj
bet 650-690.
Ha már úgyis az overbet volt a téma berakok én is egy partit.
Ellen bbről 70% ban játszó fiss, de flopon sokat dobott, ezért nincs cbet.
Vélemények riverről? Ki mennyit betelne?
No Limit Holdem Tournament
FullTiltPoker
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$80 + $4 Heads Up Sit & Go
Stacks:
SB Hero (2,910)
BB xxcajunacesxx (3,090)
Blinds: 30/60
Pre-Flop: (90, 2 players) Hero is SB :7h: :7d:
Hero raises to 120, xxcajunacesxx calls 60
Flop: :7c: :Jd: :6c: (240, 2 players)