Jó az avatarod Alessio!
Azért fellélegezhetünk, hogy vannak még gyenge játékosok, akiken van edgeünk! :)
Jó az avatarod Alessio!
Azért fellélegezhetünk, hogy vannak még gyenge játékosok, akiken van edgeünk! :)
Mrj tegnapi ellenfelét megnéztem sharkon. Rögtön 80+$ HUra űl le. Ilyenenk biztos lesznek minden téten. Persze nem az 5300 $-os HU-ra gondoltam...:)
Remélem áttol még Neked pár BI-t!!!
GL!
Ma érkezett el annak a napja, hogy az összes reg mellém ül a lobbyban :)
Ez már most +EV, mert nem raboljuk egymás idejét.
Ez király!!! Kivívtad a tiszteletet! Max respect!
Mergen most milyen limiten játszol?
Ez király!!! Kivívtad a tiszteletet! Max respect!
Mergen most milyen limiten játszol?
Thank U!
No Merge, mert nem volt elég játék, így átköltöztem az ipokerre decemberben. 10 - 20$ Normal HU. Napi session mind2 téten.
Nagy dilemma volt most a napokban, mert a Mergen van rakebackem, de a csokin sajnos nincs, és nem is tudom, h a csokipontokat milyen formában lehet beváltani.
Azt hittem azért 50-ig akadnak játékosok a merge networkön... Kár mert elég gyenge az állomány + van RB!
Már azon agyaltam, hogy át kellene menni oda, de marad a PS! :)
Akadnak játékosok, de nem olyan gyakori a játék, mint Ipokeren v Ps-en, és mindig csak 1 asztal van 1 téten egyszerre. Szóval ha egy reg beül, akkor várnod kell, amíg melléül valaki, viszont az állomány az tényleg horribilis.
A RB miatt gondoltam csak az újabb költözésen, de majd talán később. Jobban megéri nekem (MÉG), ha gyakrabban van játék.
Nemtom hogy vagy vele, de nekem a PS nem igazán jött be, nem nagyon tudtam ott eredményes lenni, és ezért inkább csak fun miatt használom néha néha.
Nagyon sok a játék, szinte nem várakoztam sosem, vannak bad playerek is bőven de valahogy az egész nem jött be eddig, és jobbnak láttam, ha egyelőre nem barátkozunk.
Épp ezt akartam kérdezni...
Nem fért a fejembe hogyan tudtok ellenfelekre vadászni PS-en 20-30$-os téten.
1 héten max 2x van olyan hogy 5-6mp alatt nem telik meg egy asztal.
Szerencsére már nekem is akad olyan hogy nem ülnek be mellém a regek így egyszerre 5 ember vár ellenfélre, de még így is másodpercek alatt megtelnek az asztalok. Szerintem még soha nem vártam 10-15mp-nél többet ellenfélre.
Sharkscope mennyivel jobb mint a prolabs? Én elvagyok az utóbbival, és az ingyenessége azért elég tényező.
Scope-on ugye rengeteg szűrő van de azok inkább az ember saját játékának elemzésére szolgálnak, leaderboardok meg annyira nem érdekelnek.