tsatsee
Tight ellenfélnél én itt simán betenném, mert legrosszabb esetben setje van, ami ellen még mindig van 8 outunk, de sokkal sűrűben két high card lesz nála, vagy talált valamit a floppon, ami ellen meg már CF és jó eséllyel dob (ami ilyen stacknél mondjuk epic fault, de képesek rá) tehát +FE amivel már bőven plusszos lesz a push.
De a call sem rossz opció, a dobás viszont szóba sem jöhet.
charg25
Jonas +1
Ez a range teteje, nem is értem miért nem emelet vissza, sokkal többször lesz nála ász kicsi, amivel meg szépen kifizet (de lehet, hogy még egy TT-KK lapot sem engedne itt el).
Nah akkor menjünk tovább. Én is csak calloltam itt. Tényleg, itt lehet jó csak a call, hiszen 600 lesz a pot, míg ellenfelünknél 405 zseton marad? Nem leszünk comittidek teljesen? Nah de nézzük tovább
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
BTN Hero (2,295)
BB 1ironstinger (705)
Blinds: 25/50
Pre-Flop: (75, 2 players) Hero is BTN :6h: :7s:
Hero raises to 100, 1ironstinger calls 50
Flop: :2c: :4d: :5c: (200, 2 players)
1ironstinger checks, Hero bets 100, 1ironstinger raises to 200, Hero calls 100
Turn: :6d: (600, 2 players)
1ironstinger bets 405, Hero ???
tsatsee
Ez a call hátránya, mert fogalmunk nincs, hogy hol vagyunk ebben a handben. Sokszor lesz nála totál air, de simán lehet nála 3-as is, vagy akár 5-ös és még ki tudja mi.
Nekünk meg egy jónak tűnő lapunk van (TP+OESD), amit nehéz eldobni, de már csak egy lap jön.
Ha tényleg sor (esetleg set v. két pár) van nála akkor nincs meg pot oddsunk a callra, egyébként meg jó eséllyel igen.
Itt már abszolút az ellenfél alapján hoznám meg a döntést hajlamos-e a blöffre vagy sem?
charg25
Ez a range teteje, nem is értem miért nem emelt vissza, sokkal többször lesz nála ász kicsi, amivel meg szépen kifizet (de lehet, hogy még egy TT-KK lapot sem engedne itt el).
Ellenfél egy regulár, rólam tight a képe.
Az ellenfélnél már csak 4-6bb. (30/60)
A kérdésem, h a következő lapokból, melyekkel pusholnátok?
5To, 53o, K5o, 94o, 29s, AQo, 23o
Nash szerint nem sok, ezért kérdezem, viszont ezen a vakszinten már duplázhat ha csak dobálom a trash-t, viszont nem sok értelme van felduplázni 74o-a sem.
AQo és K5o.
Viszont lehet még közben beszúrok egy-két minraise-t.
Meglepően jól dobálnak rá mert azt hiszik indukálni akarsz. Ha kicsit kivársz a minraise előtt még jobb :)
30/60-on szerintem még bőven van mozgástered, ezért én K5o, AQo-val és a változatosság kedvéért 53o-val pusholnám.
Ellenfél egy regulár, rólam tight a képe.
Az ellenfélnél már csak 4-6bb. (30/60)
A kérdésem, h a következő lapokból, melyekkel pusholnátok?
5To, 53o, K5o, 94o, 29s, AQo, 23o
Nash szerint nem sok, ezért kérdezem, viszont ezen a vakszinten már duplázhat ha csak dobálom a trash-t, viszont nem sok értelme van felduplázni 74o-a sem.
Thx srácok, sokat segítettetek.
Közben kiderült, h melyik típusú ellenféllel nem bírok, és gyengeségem.
Preflop lazán emel, sokat megad.
Postflop is laza, mindent betel (ált. potbet), ha én betelek vagy emelek megad.
Lehet fish, vagy reg, ez még nem fekszik. Ha laphalál van, nem szívesen emelek rá trashel, mert gyakran megad, ha van valamim, nem fizet ki.
Na, most érzem, hogy szétesett a játékom teljesen.