4. hand. Hiba volt? Enemy elég aggro reg, 25/50-től rendszeresen játszott vissza rám oop.
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$22+$1
Stacks:
SB Hero (1,295)
BB Skinkan66 (1,705)
Blinds: 25/50
Pre-Flop: (75, 2 players) Hero is SB :jd: :ac:
Hero raises to 100, Skinkan66 raises to 250, Hero calls 150
Flop: :ad: :8c: :7d: (500, 2 players)
Skinkan66 bets 300, Hero calls 300
Turn: :4c: (1,100, 2 players)
Skinkan66 goes all-in 1,155, Hero goes all-in 745
River: :8h: (3,000, 2 players, 2 all-in)
Final Pot: 3,000
Skinkan66 shows a full house, Aces full of Eights
:as: :ah:
Hero shows two pair, Aces and Eights
:jd: :ac:
Skinkan66 wins 3,000 (net +1,295)
Hero lost 1,295
1. hand
Én a push-t választottam volna.
2. hand
Overpair + fd, sztem itt is jó a push.
3. hand
Flopon nagyobbat check-raiseltem volna.
Így játszva turnon rátolom, amit ő persze megad, és elver.
4. hand
Flopon vissza toltam volna rá, mert turnon blank kártya esetén bekerül.
Jaja 4. handben én is rátoltam volna, mert eléggé draw heavy a board, és az ő szemszögéből a rangünk tele van draw-kal.
Orange
Az elsőben lemákoltak, a másik 3 nálam kimeríti a cooler fogalmát.
Talán a 2. hand kérdéses egy kicsit, mert itt általában két over + magasabb FD-vel (esetleg kész flushel vagy settel) vagy mint a példa is mutatja pár + magasabb FD + overcarddal callolnak, amik ellen legjobb esetben is CF teljesítünk.
A negyedikben én is floppon all-in mentem volna.
@ Or
1-2-3 std, 4 push pre. Roszabb EV a call
mai fun handek:
weaktight | Hand | AKo - No Limit Holdem Tournament speculatív turn játék :)
weaktight | Hand | Q9o - No Limit Holdem Tournament value push nyilván sok FE van :)
weaktight | Hand | AA - No Limit Holdem Tournament ha slowplay akkor slowplay :)
weaktight | Hand | 79o - No Limit Holdem Tournament újabb ravasz turn játék half PSB left, meghozta a gyümölcsét :)
weaktight | Hand | J6o - No Limit Holdem Tournament trükkös csapda, de ezúttal nem működött:)
weaktight | Hand | AA - No Limit Holdem Tournament valuepush
weaktight | Hand | 79s - No Limit Holdem Tournament valuepush 2
weaktight | Hand | JTo - No Limit Holdem Tournament hero shows
weaktight | Hand | 87s - No Limit Holdem Tournament megint blöffölsz, most majd megmutatom neked
weaktight | Hand | JAo - No Limit Holdem Tournament
weaktight | Hand | QTs - No Limit Holdem Tournament blufcatch :)
No, mrj betette a holnapi olvasnivalómat :) Én is beteszek valamit az éjjelibaglyoknak.
Egy mai meccsem végjátéka 50/100 vakszinttől ami kis híján eljutott 100/200-ig, azaz 24 percig tartott (!). Ellenfél nyerő reg, de ahogy emelkedtek a vakszinten úgy tűnt egyre bizonytalanabbnak. Kb standard push/fold megy részemről, de ellenfelünk elég sokszor limp/foldolt, akár pár bb-ből is. Komolyan gondolkodtam párszor hogy elcheckelek mondjuk egy TT-t.
Ha valaki végignézné gyorsítva és megmondaná hibáztam e valahol azt megköszöném.... :)
***myhands.com/poker-hands/all/hand?nid=363612***
PS: Egyébként tudja valaki miért képtelenség ide normálisan betenni egy myhands linket? Vagy mi a trükk?
No, mrj betette a holnapi olvasnivalómat :) Én is beteszek valamit az éjjelibaglyoknak.
Egy mai meccsem végjátéka 50/100 vakszinttől ami kis híján eljutott 100/200-ig, azaz 24 percig tartott (!). Ellenfél nyerő reg, de ahogy emelkedtek a vakszinten úgy tűnt egyre bizonytalanabbnak. Kb standard push/fold megy részemről, de ellenfelünk elég sokszor limp/foldolt, akár pár bb-ből is. Komolyan gondolkodtam párszor hogy elcheckelek mondjuk egy TT-t.
Ha valaki végignézné gyorsítva és megmondaná hibáztam e valahol azt megköszöném.... :)
***myhands.com/poker-hands/all/hand?nid=363612***
PS: Egyébként tudja valaki miért képtelenség ide normálisan betenni egy myhands linket? Vagy mi a trükk?
Szerintem nem hibáztál, csak így jött ki.
Elég ritkán pusholt az ellen a végén, mintha kicsit betightult volna.
Minraiselni nem próbáltad?
A 22-t amikor limpelt én pusholtam volna.
A legvégén pedig amikor a 89o-dra limpelt arra is nyomtam volna.
Sokan az utolsó előtti handben a Q3o-t is bepusholják már ilyenkor, bár én jobban preferálom a 89 szerű lapokat, mert ritkán dominálják:)
Köszi hogy megnézted Cinci!
Végig abban reménykedtem hogy 4 limp/fold után egyszer csak adni fogja de nem így történt :( Többször is volt TT-m úgy hogy limpelt, ott nagyon tankeltem azon hogy megnézetek vele egy flopot...
89-en gondolkodtam én is, meg a 22-n is.
Épp Alessio-val voltam chatben és egyetértettem vele abban hogy nem nagy plusz EV a 22 push, bármivel adja flippelünk (2-es ritkán lesz nála) és sokszor még T magassal is lever. Inkább a 89...
Az FE miatt lesz szerintem ilyenkor +EV a 22-vel a push, nem hiszem, hogy bármilyen PP-vel limpelne ilyen vakoknál, így pedig 50% + FE-nk lesz.