Én január első hetében szárnyaltam, egy 7 alatt +35 BI! Aztán jött egy 30 BI-s down(2. 7), majd a hónap 3. hete BE, kicsi bukó. Most kezdtem el megint +ban futni. +8 BI 24 óra altt...
Ez 3 hét és csak turbó. 0.6 %-os ROI-m van, EV szerint 6.6. Az EV-t kell nézni, + giga roll, ahogy mrj szokta mondani.
Én most átültem pár napra normálra, amig összeszedem a short játékom. Aztán megint jöhet a turbó.
A variancia meg egy nemibeteg qrva. Mikor bejön épp UPod van, másnap ha viszketsz, az a down... Ez a hónap 2. hetében fogalmazódott meg bennem...
Ez a hónap a másfél éves pokerkarrierem mélypontja. Teljesen kikészít, alig várom már a februárt, hátha jobb lesz :(
Most toltam bele épp egy meccsen a közepes pocket páromat a fish AA-jába 5:1-es vezetésnél. Standard. Megint levittem 500-ra, rápusholtam 77-el, megint AA. Khm... Push/fold, rávágom Q8s-al, adja T8, hát nem sort floppolt a drága? :D Kééééész vagyok. - És ez teljesen mindennapos.
Ez a hónap a másfél éves pokerkarrierem mélypontja. Teljesen kikészít, alig várom már a februárt, hátha jobb lesz :(
Most toltam bele épp egy meccsen a közepes pocket páromat a fish AA-jába 5:1-es vezetésnél. Standard. Megint levittem 500-ra, rápusholtam 77-el, megint AA. Khm... Push/fold, rávágom Q8s-al, adja T8, hát nem sort floppolt a drága? :D Kééééész vagyok. - És ez teljesen mindennapos.
urbanpoet303
Ennyi EV differencia még normál HU Sng-ben is simán benne van, turbón meg super turbón pláne.
Megnyugtatásul normálon volt olyan hónapom, hogy 3 % ROI-t (tehát gyakorlatilag BE-t) hoztam 15 % EV ROI helyett. Persze szép nagy downok is voltak a grafomban és egy vonal fölé nem bírtm kerülni.)
Teljesen igaza van Mrj-nek, a variancia tűrőképesség az egyik legfontosabb ST-n, meg általában a HU-ban.
Javaslom Alessio TILT-el kapcsolatos cikkét, Cog Dissonance statjait nézd meg benne és egyből jobban fogod érezni magad.
A legfontosabb, hogy ne hagyd szétesni a játékod, mert az sokkal nehezebben építed vissza mint a BR-dat.
Jonas, Orange
Nekem tegnap kezdte le visszavenni az RNG az eddigi jó hónapot, szerencsére csak a PS (just for fun) számlámon.
Remélem FTP-n ,ahol végre elkezdtem a 20 $-osokat kitart a jó széria. (Bár a 20 $-oskon nincs EV többletem, koppra annyit nyertem mint az EV)
GL mindenkinek!
@cinci:
Just for fun a starson? Kötélidegeid lehetnek :D
Sok siker a 20-asokhoz, remélem kitart a jó széria, esetleg még kicsit futhatnál EV felett is :)
@Orange: Oops, lebuktam :)
Jonas
Ott nincs benn nagy rollom, ezért csak melléküldetésként építgetem, mert nincs kedvem máshonnan pénzt áthozni, most FTP 20 $ bevétele a fő cél.
Jellemzően a PS-en csak a játék kedvéért játszok, pl. ha fáradt vagyok de néhány meccset csak le akarok tolni vagy gyakorolgatok.
A turbón bár a fejlődés jeleit mutatom, alapvetően nem az én játékom, a PS normálhoz meg nincs türelmem.
Mit csinálunk egy ellenféllel, aki BB-ről 90%-ban pushol, első leosztástól kezdve.
Limpre, minraise-re, 3x-re ugyanúgy. SB-ról random nyit 6-10-15bb-t.....
Mindezt úgy hogy totál laphalottak vagyunk, legjobb lapunk Q2o kb, ami a felett volt azt rátoltam vagy visszatoltam rá.
Úgy elvert mint a szart...
Kitartottam A8s vs Q5o
Elbuktam ATs vs QQ
Elbuktam QQ vs AKo
És rematch declined.... Óóóó jeee. Mellesleg egy platinum star volt. Eszem megáll.
@Cinci
Mennyire erős a mezőny FTP-n? 5$-20$ Normal v turbo amelyiken tapasztalatod van.
@Jonas
Broadway lapokkal, PP-vel fogadom, többit dobom.
Jah, az volt a terv csak nem voltak lapok... Amikor meg találtam valamit akkor telibevertem a rangének legtetejét.
De hogy egy ilyen barom hogy a viharba ér el 53% ITM-et azt ép ésszel fel nem foghatom... Ilyenek vernek le állandóan.