delfinkutya
Annyit pontosítanák EV ügyileg, hogy nagyon egyszerűen akkor számolja ki a szoftver a pillanatnyi esélyek alapján, ha egy handben minden pénz bekerül. (Tehát a riveren is.)
Persze sok hiányossága van, de azt a tendenciát jól mutatja, hogy jókor teszed be a pénzed vagy sem.
Néhány EV probléma:
-Nem számítanak bele a non SD partyk, (Amiből egy jó játékos jelentős profitot termel.)
- A szoftver csak az adott pillanatban számítja ki az EV-t, tehát ha fish barátunk mondjunk riveren drillesedik a 3. párjával, mi meg mondjuk AA-val nyomtuk és riveren betesszük, ő kap érte 100 % EV-t, te meg 0-át, hiába hívtad végig az egész handet és neki nem volt meg oddsa a callra.
- Ugyancsak nem ismeri a szoftver a pot commited fogalmat, tehát ha riverre leesett az 1 outja és neki 20 zsetonja maradt és te behívod, akkor is ő kap minden EV-t vagy ha a riveren nem jön neki az out és maradt neki 20 zsetonja, de eldobja a lapját akkor is EV 0-át kapsz.
Ezek azért torzítanak az EV-n, de ha +EV-s a játékod akkor nincsen baj.
Ui: A raket nem számítja egyik félnél sem a szoftver.
sportember
Ne aggódj, csak beszólogat neked az ember.
Nem hiszem, hogy tényleg lezsírozná az összes reggel, hogy téged szívassanak.
Ha meg látják már, hogy nem tudnak tőled pénzt nyerni akkor békén hagynak.
(Engem is kértek már páran, hogy ne játsszak velük.)
csak az ő városában 6 regular van :)
szóval megteheti...
de többet néztem ki ebből a srácból, tavaly 16 k-t grindolt össze...
Akkor nem lesz olyan hülye, hogy raket termelni beüljön melléd.
Pontosan tudja, hogy nem tőled fog pénzt nyerni, hanem a fishektől.
sportember:
Orang +1.
+ "block chat"
aztán kiderül, mit tudnak...:D
de ha elveszem a fishei X százalékát akkor megéri neki kicsinálni
példának okán most egyedül ültem be, beült egy fish 35$ on nem tudja a szabályokat... magasra húz...
@Cincinatus: köszönöm a kiegészítést, egyre világosabb a dolog:)
@Sportember: én bizony örülnék, ha ilyeneket írogatnának 3x-n. Ez bizony jót jelent:)
mindegy majd ha erősködnek akkor kitalálok valamit :)
DK. köszi :) engem nagyon meglepett
Ez kb olyan, mint ha HokieGreg becsüccsenne mellém és azt mondaná:
Hallod haver, takarodj már innen, mert elviszed a fisheket = jó Vagy
Én meg mondanám, Hokie, Te is tudod, hogy csak rakeelünk hosszabb távon, szakadj le rólam, vagy lenullázlak...
Lehet kicsit elszálltam a példával :D:D:D, de ennyi!
Sportember, én pezsgőt bontanék a helyedben(málnás kölyök pezsi a kedvencem:D) és ünnepelném a limitváltást, merthogy megérettél rá az tuti! Milyen önigazolásra vársz? Hmmm?
háhá :) felbontok akkor egy Don Perignon-t.
nem váltok limitet, csak bővítés mert viszonylag kevés a player és a legjobb ha 11-35$ között játszok mindenhol...
ha esetleg eltűnék hirtelen akkor a szerb vagy a bolgár maffia csinált ki, szóljatok a rendőrségnek :D