@mrj
Mi az a WAWB? :)
@mrj
traptraptrap
weaktight | Hand | AA - $30/$60 No Limit Holdem
igazán vicces úgy lett volna ha Q-t floppol:)
Bocs a szemetert megint...
Tudom, hogy offtopic skacok, de muszaj megkerdeznem, mert elegge le vagyok epulve. Mennyire standard egy kb. 40 BI buko HU CG-ben?
Illetve, miert flopol a szuperdonk atomhulye ellenfelem harom set-et 98 hand alatt es miert van nalam mindannyiszor top par + top kicker?
traptraptrap
weaktight | Hand | AA - $30/$60 No Limit Holdem
igazán vicces úgy lett volna ha Q-t floppol:)
igazán vicces úgy lett volna ha 96 van nála :))
Miért így játszottad, hogy engedted a limpet?
Ilyenkor szoktak összeszedni valami vacak két párokat a floppon és tönkremegyünk.
Tudom, hogy offtopic skacok, de muszaj megkerdeznem, mert elegge le vagyok epulve. Mennyire standard egy kb. 40 BI buko HU CG-ben?
Illetve, miert flopol a szuperdonk atomhulye ellenfelem harom set-et 98 hand alatt es miert van nalam mindannyiszor top par + top kicker?
nagyon ritka. Ha csak fissel játszol akkor nagyon ritka hoyg az EV-d ekkora minuszt mutasson. Ha meg sokkal EV alatt vagy akkor azt az rng-n kell majd számon kérni.
@urbanpoet: Jobbulást :S
Lehet megérné visszalépni ha más nem segít.
Veszélyes dolog ez az EV nézegetés, most hogy tesztelem a HM-et én is találok furcsa dolgokat. Tegnapi nap pl 13 meccs alatt -4 beülővel EV alatt és ebben nincs benne az amit nem számol a HM. Ettől függetlenül kiderült hogy még mindig EV felett vagyok overall.
Viszont a reportok nagyon hasznosak.