@Urban: az elmúlt hetekben nekem is hasonló volt. Én 5-6 dodón játszom turbót, több-kevesebb sikerrel. Tudom magamról. hogy nem igazán kapizsgálom én még ezt a játékot, viszont az elmúlt időszakban sorban kaptam a leglehetetlenebb összecsapásokat és sorban alulmaradtam. Mint már egyszer írtam, visszanéztem a partikat és a sohasemlehetilyen leosztások előtt sok-sok baromságot csináltam én magam is, ezért lehetett a vége a partinak az, amitől frászt kap az ember és legszívesebben az egész lakást összetörné.
Továbbá megkerestem mrj-t néhány HH-val, hogy nézzen már szét bennük, mit lát, mit rontok el. Miért tettem, mikor csak 5-6 dodós játékos vagyok? Mert ugyan olvasgatom a fórumokat ezt is, a 2t2 is. Nézek videókat. Viszont nekem ez annyi mint halottnak a csók. Most kaptam meg a HH-k leiratát mrj-től. Hát... ez kell nekem azt hiszem. Mondja meg egy jóval képzettebb játékos, hogy dk itten azért volt ez baromság, mert... Nyilván nem mrj-nek akarok fogadatlan reklámot csinálni, nincs is rá szüksége, csak leírtam, hogy én melyik utat választottam.
/a mai napom kicsi bukó. 50%baromságom, 50%ellenbaromsága. Az én 50%-t szeretném lassan leszorítani:)/
Köszönöm a válaszokat!
Orang.:"Reportsban szűrj rá a 25-6 bb eff alatti jáékodra és nézd meg, hogy nyereséges-e!"
Ezt melyik fülnél keressem?
Kedves fórumtársak! A következő néhány hand, a reggeli nehéz döntések jegyében tétetik be ide :D
1. hand
2. meccsem volt ellene. Az 1. meccsen ezt jegyeztem róla
Ax-et nem dob el
flopon sec par no kickerrel miniraisel IP
Kérdés: Mire tennétek az ellenfelet, illetve dobhatunk-e ellene, + hol a hiba a handben?
weaktight | Hand | J6o - No Limit Holdem Tournament
2. hand
Ekkor még nem volt róla infóm, shark szerint nem játszott még HU-t, am az 5. hand volt.
Kérdés: river blocking bet v. check-call v. bármi más move. + hol a hiba a handben?
weaktight | Hand | JAo - No Limit Holdem Tournament
3. hand
Itt már annyit tudtam róla, h a bluff miniraise játszik nála.
Kérdés: Bevállaljuk-e, h value, vagy egyszerűbb a dobás a note tudatában.
weaktight | Hand | 34o - No Limit Holdem Tournament
1. Crying fold, bár jó eséllyel blöffcsizik, de kevés zsetont tettünk be és minden draw kiesett. A hiba a riverben van:)
2. A check call teljesen rendben van.
3. Itt gyakorlatilag bluff catcher lapunk van, én beteltem volna a floppon, de utána ha ellenállást fejt ki dobtam volna.
@Alessio:
1. El tudnám dobni, nincs még bent annyi zsetonunk.
Lehet nála megérkezett FD, sor, idétlenül játszott set és magasabb 2 pár is.
2. Flop reraise, igaz hogy úgy nem blöfföl tovább de nem szeretném kifizetni a Qx-eit úgy hogy 3 utcán callolok. Riveren talán call mivel lehet nála air, A7, busted FD is.
3. Fold, blöffcatchre lesz jobb spot is, akármilyen borzalmat felszedhetett.
Csábítónak tűnik a call mert húzhatott rengeteg 1 lapos színre, de akkor sem tetszik.
Újabban nem vagyok erős más handjeinek elemzésében szóval nem lepődnék meg ha a következő hsz az lenne hogy call/call/call :D
Sziasztok!
Most látom, milyen jó kis élet van itt a HU SNG szekcióban. Én is ezt játszom már egy ideje, 10$ körüli beülős szinten. Szóval jövök egy kis tudást felszedni.
Alessio játszmái közül az elsőt néztem eddig.
Én alighanem dobnám. Az ellenfél játéka (mindig call) eléggé húzóra utal. És az asztalon 4 lap van a sorhoz, törvényszerű, hogy az 5. mindig az ellenfélnél van.
Ami elgondolkodtató, az a brutális overbet/all-in a riveren. Tapasztalataim szerint ez ritkán jelent tuti kezet. Ha sora (vagy flush-e) van, inkább minibet lenne a logikus, amit esetleg kifizetsz.
Akkor adnám csak meg a hívását, ha korábban komoly blöffölési hajlamot láttam volna nála. De amíg hazugságon nem kapok valakit, addig felteszem, hogy igazmondó. Szóval túl sok pénzt kellene betenni egy ilyen ronda asztal mellett, ez nekem fold. Legalábbis elsőre. De odafigyelnék, hogy sokszor ne játssza ezt el.
Ha tippelni kellene, mi van nála, akkor 45-tel bejött a sora.
A lejátszásban nem lehet különösebb hiba szerintem. Esetleg a póker szabályaiban.
Remélem nem gond, hogy idekontárkodom, de pár napja olvasgatom ezt a topicot és nagyon fellelkesített. El is kezdtem az egyik side rollomból tolni a husángokat :D
Én oop elég feszes szoktam lenni, de remélem nem mondok túl nagy hülyeségeket.
1:Gyakorlatilag riverre tényleg minden húzó kiegészült, de akkor miért pusholna? Persze az is jó kérdés, hogy ő mit gondol rólunk. Inkább képzelnék egy 78, A8-at a kezébe, de megadni nem tudnám. Riveren nem hívnék, ch/call egy max pot méretű betre.
2:Lehet én vagyok weak, de elhiszem a Q-t neki. Valószínűleg flopon dobnék, mert így oop elég kellemetlen ch/callolgatni A magassal. De ha már megadtuk a turnt nem passzolnám el, nyitnék 1/2-3/4 potot és foldolnék ha visszaemel. Riveren a 7ese meghalt, nem fél potot nyitok, ha dobatni akarok. Mit hisz mivel callolgatsz oop? Szerintem verve vagyunk.
3:Én már nem nézném meg a rivert, lesz bőven jobb alkalmunk elkapni egy-egy blöfföt.
1. fold
2. call
3. flop bet / turn fold / river fold
ST hu sng-hez milyen brm ajánlott?
Mekkora swingek lehetségesek?(Ipokeres 1500 kezdőzsetonosra gondolok)
Mostanába ezeket próbálgatom... ;)
1. fold
2. call
3. flop bet / turn fold / river fold