$5-$10-os teten a fold equity egy nem letezo fogalom. Olyan call-okat kapok J4s, 83o stb. tipusu lapokkal, hogy egnek all a hajam.
Kivancsi vagyok ki mit gondol errol, de szerintem ezen a teten egyszeruen lehetetlen profitabilisan super turbo-zni.
Én nem értem mi a problémád???
Amíg ilyen lapokkal callolnak, addig nekünk ez nagyon is jó.
Engem is limp/calloltak le első handben már 74s-el!!! Na és akkor mi van??? Éppen nyert, de a kővetkező meccsen minden Ax-el ráfogom tolni, mert úgyis callol.
A fo baj, hogy nagyon megnoveli a varianciat es, amennyiben eppen light-an (kis pp vagy suited connector) tolom, akkor max coinflip vagy akar meg underdog is vagyok sok-sok helyzetben.
Ollé!
Külön köszönet Mr.WéG-nek a drukkért, szépen beszurkoltuk együtt :D
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$22+$1
Stacks:
SB MARCO.D.77 (400)
BB Hero (2,600)
Blinds: 10/20
Pre-Flop: (30, 2 players) Hero is BB :ks: :as:
MARCO.D.77 calls 10, Hero raises to 80, MARCO.D.77 calls 60
Flop: :5c: :qs: :js: (160, 2 players)
Hero bets 320, MARCO.D.77 goes all-in 320
Turn: :ts: (800, 2 players, 1 all-in)
River: :7h: (800, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: 800
Hero shows a Royal Flush
:ks: :as:
MARCO.D.77 shows a pair of Jacks
:jc: :9h:
Hero wins 800 (net +400)
MARCO.D.77 lost 400
Nice hand:)
Én ma letoltam 5db 10$-os TD HU-t 4:1-el:) lehet komolyabban beindítom a gépezetet:)
Külön köszönet Mr.WéG-nek a drukkért, szépen beszurkoltuk együtt :D
No Lim...
pokerkarrier 5 hand alatt:
lesson: weaktight | Hand | A4o - No Limit Holdem Tournament
5 hands later
learnt: weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
@mrj: LOL
Nice hand(s)
$5-$10-os teten a fold equity egy nem letezo fogalom. Olyan call-okat kapok J4s, 83o stb. tipusu lapokkal, hogy egnek all a hajam.
Kivancsi vagyok ki mit gondol errol, de szerintem ezen a teten egyszeruen lehetetlen profitabilisan super turbo-zni.
A fo baj, hogy nagyon megnoveli a varianciat es, amennyiben eppen light-an (kis pp vagy suited connector) tolom, akkor max coinflip vagy akar meg underdog is vagyok sok-sok helyzetben.