Második gyerekem születése óta nem nagyon volt időm játszani szinte semmit sem. Most gondolkozom rajta, hogy újra megpróbálkozom a rendszeres játékkal, többek között a HU SnG-kel is. Ezzel kapcsolatban a kérdésem a következő: mit gondoltok, hosszú távon verhető a 10%-os fee atomgyenge mezőny mellett? Gondolok itt konkrétan a Party-ra. Köszi a segítséget előre is.
Második gyerekem születése óta nem nagyon volt időm játszani szinte semmit sem. Most gondolkozom rajta, hogy újra megpróbálkozom a rendszeres játékkal, többek között a HU SnG-kel is. Ezzel kapcsolatban a kérdésem a következő: mit gondoltok, hosszú távon verhető a 10%-os fee atomgyenge mezőny mellett? Gondolok itt konkrétan a Party-ra. Köszi a segítséget előre is.
5. hand ellenfelem részéről a 3. preallin:)
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
ez pedig az utolsó leosztás
weaktight | Hand | 9Ao - No Limit Holdem Tournament
ha valakit érdekel itt a teljes meccs, hogyan érdemes maniacok ellen játszani ha van stack:
Hand History Session (96 Hands) - submitted 03/04/11 - 04:55 am - Poker Hand Replays
weaktight | Hand | T7o - No Limit Holdem Tournament
azért ez már tényleg túlzás. 200as játék...
weaktight | Hand | T7o - No Limit Holdem Tournament
azért ez már tényleg túlzás. 200as játék...
amennyire tudom Ipokeren a legkisebb limiteken is ugyanakkora a FEE mint a magasabbakon
Szerintem Jonassal vedd fel a kapcsolatot.
ellenfeleim ma sem hazudtolták meg magukat
weaktight | Hand | 4To - No Limit Holdem Tournament
a deep játék szépsége, még a turnön is lehet callolni random junk-kal,
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
akár 4bet kasszában is
weaktight | Hand | AA - No Limit Holdem Tournament
Visszatértem szeszelésből, PS szépen fogadott megint:
weaktight | Hand | AA - No Limit Holdem Tournament
Ellenfél egyébként párszáz db-os mintán hoz 42% ITM-et, de párszor felült 1 és 2k$-ra, azokat nyilván behúzta. (sigh...)