raining
Válasz cincinatus kommentjére
2010. ápr. 11. 21:21

megvan az első grind nap
40db 6+0,25 $ Turbó Hu-k
24win 16lost , rögtön -6,7 vereséggel kezdtem szóval az eredmény nem lett rossz , bad beatek akadtak bőven , ide-oda mákolások. Idegek kellennek majd a dologhoz reméljük jó lesz. Hó végéig mindennap letolok ennyit, de egy-két nap múlva lehet áttérek a 12$ esekre, de megakarom szerezni a kellő tapasztalatot de nem áll messze tőlem a turbó.
Szorítsatok. :)

Triccianus
Válasz raining kommentjére
2010. ápr. 11. 21:25

megvan az első grind nap
40db 6+0,25 $ Turbó Hu-k
24win 16lost , rögtön -6,7 vereséggel kezdtem szóval az eredmény nem lett rossz , bad beatek akadtak bőven , ide-oda mákolások. Idegek kellennek majd a dologhoz reméljük jó lesz. Hó végéig mindennap letolok ennyit, de egy-két nap múlva lehet áttérek a 12$ esekre, de megakarom szerezni a kellő tapasztalatot de nem áll messze tőlem a turbó.
Szorítsatok. :)

Szorítunk :) Mennyi időbe telt, amíg ez a 40 lement? Hányat játszol egyidejűleg?

raining
Válasz Triccianus kommentjére
2010. ápr. 11. 21:39

Jó kérdés nem egybe toltam le , mert mikor ekkora bukóval kezdődött a dolog nem akartam tiltre menni , így inkább szociális elfoglaltságot kerestem magamnak:) , 2asztalon egyszerre játszok a végén még 3db kellett akkor 3 is ment majdnem meglett mind a 3.. de egy hülye fish 88 vs 33 , 66 vs A2 , és hasonló csatákba mindig behúzta a fő flipeket és nem tudtam elverni ez dühítő volt nagyon.. Na egy szó mint száz hát olyan 3-4óra szerintem , de majd holnap megpróbálom egybe letolni kisebb szünetekkel akkor jobb képet kapok a dologról:) De többet Happy Hourba nem játszok eddig mindig csak rossz tapasztalatokat kapok amikor délben játszok..
Olvastam Mabohai naplójába , hogy nem nézi játék közben hogy +/- mennyiben van hanem csak nyitja az asztalokat és a mennyiséget nézi erre én is megpróbálok odafigyelni ez elengedhetetlen a dologhoz h az A játékot hozzuk mind a 40 alatt.

cincinatus
Válasz raining kommentjére
2010. ápr. 11. 21:51

Hajrá Raining, csak így tovább!

Remélem megtalálod a számításod a turbóban.

cincinatus
2010. ápr. 12. 10:01

Szerencsére visszaemlékeztem, hogy 2x-er erős handdel csak value bettelt, + ráadásul (ahogy Olegg is mondta) nem stimmelt a line, ezért calloltam. Az eredmény azért kicsit meglepett, újból megállapítottam, hogy nem lehet a fishek fejébe látni:)

Hero calls t1050

Total pot: t2700

Results:
SB had QImage, 2Image (high card, Ace).
Hero had KImage, AImage (one pair, Aces).
Outcome: Hero won t2700

Más, a ma esti PSOP-re jöttök?

olegg
2010. ápr. 12. 10:06

OMG.

A mai PSOP-n sajnos nem indulok.

cincinatus
Válasz olegg kommentjére
2010. ápr. 12. 23:41

Hát ez a nap kész, két olyan meccs egymás után ahol nyereség 0, EV nyereségem az egyiknél 22,40 $ a másiknál 22,30$...

Így lesz az elvileg +5-ös napból nem egész +1-es...

Beteszem az egyik handet elrettentésül (az ellenfél egy totál idióta fish):

No-Limit Hold'em Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB (t1100)
Hero (BB) (t1900)

Preflop: Hero is BB with 10Image, KImage
SB bets t30, Hero calls t20

Flop: (t80) 5Image, KImage, 5Image (2 players)
Hero checks, SB bets t80, Hero calls t80

Turn: (t240) 7Image (2 players)
Hero checks, SB bets t240, Hero raises t1780 (All-In), SB calls t740 (All-In)

River: (t2200) 7Image (2 players, 2 all-in)

Total pot: t2200

Results:
SB had 6Image, 7Image (full house, sevens over fives).
Hero had 10Image, KImage (two pair, Kings and sevens).
Outcome: SB won t2200

Ja, ma ezen kívül még két ilyen all-int buktam, ahol az ellenfélnek a turnon 5 % esélye volt...

cincinatus
2010. ápr. 14. 15:03

Mai hand.

Az ellenfél egy agresszív fish.

No-Limit Hold'em Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (SB) (t1530)
BB (t1470)

Hero's M: 51.00

Preflop: Hero is SB with JImage, JImage
Hero bets t50, BB calls t40

Flop: (t120) 9Image, 8Image, 10Image (2 players)
BB bets t20, Hero raises t100, BB raises t1390 (All-In),

Hero:???

olegg
2010. ápr. 14. 15:34

Cincinatus

Én ezt callolnám, és reménykednék abban, hogy csak max 2 párja, illetve sima húzója, vagy esetleg combo draw-ja van. Két pár ellen egyébként egész jól állunk, a flopon van 13 outunk, ami egy blank turn esetén 16-ra nőhet. (A 10 outunk amúgy még a set ellen is megvan).

mijamoto
Válasz olegg kommentjére
2010. ápr. 14. 18:53

Kegyetlen játék ez!Eddig gyakorlatilag normálisan játszó egyénnel nem találkoztam,viszont durván sokszor "mákoltak" le.Emiatt igen gyakran elmegyek otthonról,iszonyatosan nagy türelem kell hozzá.
GL!

Élő ügyfélszolgálat