a scope weboldalon keresztül használata még oké vajon?
@mrj: Jól értem, ideiglenesen zárolták a számládat HUD miatt?
@mrj: Jól értem, ideiglenesen zárolták a számládat HUD miatt?
Videózás
Egyébként ha vkinek lenne kedve videózni szívesen venném ha beletekintene a játékomba!?
Én múltkor dobtam nekik egy máilt, hogy ugyan már ez mi..Hogy egy fő termet nem képes trackelni ezt kaptam válaszul:
Hi Dj69k!
Unfortunately Our Fulltillt coverage has been disrupted, please see here for full information:
Update on our FullTilt Coverage | SharkScopers
Missing Games cannot be added for this Network, and we are sorry for any disappointment caused.
Best wishes,
Isabella
SharkScope Support
Én múltkor dobtam nekik egy máilt, hogy ugyan már ez mi..Hogy egy fő termet nem képes trackelni ezt kaptam válaszul:
Hi Dj69k!
Unfortunately Our Fulltillt coverage has been disrupted, please see here for full information:
Update on our FullTilt Coverage | SharkScopers
Missing Games cannot be added for this Network, and we are sorry for any disappointment caused.
Best wishes,
Isabella
SharkScope Support
Tényleg, van egy olyan félelmem, hogy napközben csak azok az európaiak játszanak, akiknek van erre idejük, vagyis hogy akik munka helyett játszogatnak, vagyis ilyen-olyan regularok.
Microtéten ez mennyire jogos félelem szerintetek? Lehet kirpróbálom napközben, mit veszíthetek. Néhány beülőt, oké. :)
20$ on is vannak fishek napközben. Micrón még több.
Ma is volt egy ellenfelem 15$-on, minden handet pusholt, válogatás nélkül. Nyilván elég volt neki a győzelemhez, de ez már más kérdés. Csak azt akartam ezzel hogy vannak délután is halak, mindig voltak is és mindig lesznek.
Viszont érezhetően csökkent a számuk starson az elmúlt hetekben, nagyon remélem hogy nem folytatódik a tendencia... Jelenleg átlag 5-ből 2-3 a fish, a többi vagy kicsit vagy nagyon nyerő. És ez 15$, nem 200$. :(
Tényleg, van egy olyan félelmem, hogy napközben csak azok az európaiak játszanak, akiknek van erre idejük, vagyis hogy akik munka helyett játszogatnak...