Szinte csuklóból adtam meg az allint, bízva hogy Ax-el erősködik, csak utána elmélkedtem, hogy egy ilyen játékost flopon kellene elintézni, mikor esetlegesen 70%+ előnyben lehetek.
Szinte csuklóból adtam meg az allint, bízva hogy Ax-el erősködik, csak utána elmélkedtem, hogy egy ilyen játékost flopon kellene elintézni, mikor esetlegesen 70%+ előnyben lehetek.
Tévedés.
ilyen játékos ellen a range ellen megvan a 70%od. happy call
najó nem 70, de 60, az meg bőven elég, annál jobb ITMet senki ellen nem nagyon csinálsz.
Versenyen jogos lehet ez az érv (bár szerintem az AK ott is call), viszont ha sima husng-ket grindelsz akkor az órabér számít.
1 perces meccsek akár csak 55% equity-vel = pénzgyár, álom
De még azzal együtt is, hogy ez egy knockoutos verseny második ellenfele, és nem pénzért játszunk, hanem hogy bekerüljünk a 16 közé?
szerk2: 6an ülnek a 20$ lobbyban deepstacken FTPn és 6an 30$ on :D
Ez FTP. nem PS.
Ellen 267 meccs alatt kicsit vesztő:
weaktight | Hand
Pre nagyobbat kellett volna emelnem?
@Pedro: Minbettel alapvetően nincs gond, a 4bet mehetett volna 270-300-ig de ez szőrszálhasogatás.
3bet (illetve az ellenfél remek betsizingja miatt 4bet) kasszában top pár 2nd kickerrel én bármikor tönkremegyek, fish ellen meg pláne... Sztem cooler.
Pont az előbb volt egy ilyen meccsem, ellenfél minden handben min3betelt illetve postflop is minreraiselt. Riveren többször mutatott totál airt, illetve komolyabb 4betre dobott is.
+-+
persze, SO-ban nincs ICM hatás. Gondolkodj el egy kicsit. Az SO olyan mintha sima HUkat tolnál, csak kifizetések vannak ritkábban.