No igen, a kérdés nyilván az, hogy call vagy reraise all-in? A dobás természetesen eszembe sem jutott :)
van itt valaki aki vállal coachingot?:) 22$-33$on játszok ongamen.
van itt valaki aki vállal coachingot?:) 22$-33$on játszok ongamen.
hmm..igazad lehet:) majd igyekszem handeket postolni, videókat meg egyelőre csak fizetőst találtam..esetleg valaki tud adni linket v vmi?:)
egyelőr egy hónapja HU-zom, azelőtt volt egy év FR. HU-zni a Moshman féle könyvből tanultam, a játékomat nem mondanám rossznak. a legnagyobb leakem az lehet hogy túl későn alkalmazkodom a villain stílusához.
Hát ezt lehet, hogy nagyon elcsesztem. Ellenfél viszonylag passzív, inkább calling station típus.
Full Tilt Poker Game #20272886294: $10 + $0.50 Heads Up Sit & Go (155708932), Table 1 - 15/30 - No Limit Hold'em - 14:13:53 ET - 2010/04/22
Seat 1: Mario78wien (935)
Seat 2: Hero (2,065)
Mario78wien posts the small blind of 15
Hero posts the big blind of 30
The button is in seat #1
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero [Kh Th]
Mario78wien raises to 60
Hero calls 30
*** FLOP *** [Ah Ac 8h]
Hero checks
Mario78wien bets 30
Hero calls 30
*** TURN *** [Ah Ac 8h] [Qd]
Hero checks
Mario78wien bets 30
Hero calls 30
*** RIVER *** [Ah Ac 8h Qd] [9h]
Hero bets 120
Mario78wien raises to 240
Hero ???
Tricci
Nálam ez inkább call. Ha egy passzív calling station visszahív ránk a riveren, akkor nagyon erős lapja lehet, vagy legalábbis ő úgy értékeli. Simán lehet nála AQ full, de az is lehet, hogy csak túlértékeli pl. az AK drillt. Szvsz ilyenkor egy duplázódott boardon inkább csak callolnék itt, nem tenném őt allin, de eléggé határeset.
tiltELEK :)
Felteszem a végét. Végülis a call mellett döntöttem.
*** RIVER *** [Ah Ac 8h Qd] [9h]
Hero bets 120
Mario78wien raises to 240
Hero calls 120
*** SHOW DOWN ***
Mario78wien shows [9c 8s] two pair, Aces and Nines
Hero shows [Kh Th] a flush, Ace high
Hero wins the pot (720) with a flush, Ace high
*** SUMMARY ***
Total pot 720 | Rake 0
Board: [Ah Ac 8h Qd 9h]
Seat 1: Mario78wien (small blind) showed [9c 8s] and lost with two pair, Aces and Nines
Seat 2: Hero (big blind) showed [Kh Th] and won (720) with a flush, Ace high
Utána aztán nagyon megbántam, mert ez az idióta majom képes volt visszaemelni úgy, hogy azt hitte, riveren két párja lett! Vagy csak a kilences párjával emelt vissza? Nem tudom, mindenesetre nagyon el volt tévedve. Néhány leosztással később például hetes magas flushhúzóval képes volt hívást megadni egy duplán pározódott boardon! Úgyhogy végül már nagyon bántam, hogy ebben a szituációban nem raktam all-in, mert biztosan adta volna. Főleg, hogy végül meg is nyerte a játékot, miután mákolt néhány jókorát.
tiltELEK :)
Hogy nevezik azt az ellenféltípust, aki az agro és a calling station keveréke? Elmondom, mire gondolok. Egyrészt preflop mindennel tart, és ha postflop hívsz, majdnem soha nem dob, egy harmadik-negyedik párral vagy akár király magassal képes végig veled jönni. Másrészt viszont, ha postflop checkelsz, ő mindig támad, keményen blöfföl, gyakran overbetelve a potot.
Ha jön lapod, akkor kellemes ellenfél, mert nagyon gyorsan kifizet; viszont ha nem jön semmid, akkor szenvedés játszani ellene, hacsak nem akarsz te is valami vacak harmadik párral showdown-olni rengeteg zsetont beleölve.
Ma reggel összeakadtam megint egy ilyennel, egy ausztrál volt. Végülis hetet játszottunk egymás ellen. Az első hármat zsinórban elvesztettem, mert folyamatosan lejavult, 70:30-akat nyert alulról, estek neki riverre a vacak két párjai, stb. De aztán sikerült megfordítani a meccset, mert a következő négyet már megnyertem.