Egyébként egy spanyol kiscsaj úgy elcicázott velem előtte (tudom, lehet nem lány, de szerintem lány, mer a lányok vagy csőhülyék, vagy tök kreatívok, és ez az utóbbi volt :p), hogy egészen megrendültem magamban.
Egyszerűen, mikor előáll egy parti során, hogy amikor lapom van és akciózom, rendre bedobja, amikor nincs lapom és akciózom, rám blöfföl, és megmutatja (gyilkos), vagy csak lapja van, és visszajátszik, és ez rendszeresen, akkor hülyének érzem magam, mer mintha látná a lapjaimat, pont akkor dob, amikor kell, és pont akkor játszik vissza, mikor fegyvertelen vagyok.
Ezt is a dealer számlájára írom. :mad:
jezus szive... :D 30+1.5 ... Amugy kivancsi lennek mi jart a fejedben az overbet ai elott :D
És milyen igazad volt, volt nála flush!!! :))
Nice hand :D
Egyszerű ez a játék, csak rá kell tolni :)
Amúgy gondolkozott rajta egy picit...
Ismét egy short stack alapszitu.
Ellenfél kb 6300db, 54% ITM, 30$ ABI, 4k$+ profit. Statokat csatoltam de már torzítja őket a végjáték, egészen 50/100-ig jutottunk.
Teljesen összeszedett, kiegyenlített játék volt egyetlen furcsasággal: szinte egyáltalán nem 3betelt, viszont 100%-ban dobott rá (6/6 akkor).
Pont az alábbi leosztás előtt kezdett magára találni, hirtelen elkezdtek jönni tőle a 3bet pushok, konkrétan a lenti party előtt 3 zsinórban, közte 1 fold.
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
BTN Hero (1,695)
BB Habermas8 (1,305)
Blinds: 30/60
Pre-Flop: (90, 2 players) Hero is BTN :7d: :ah:
Hero raises to 120, Habermas8 goes all-in 1,305, Hero ???
Pusholni kellett volna alapból? Így játszva call vagy fold?
mivel nyerő és sokat pusholt előtte de alapvatően nem pusholt sokat ezért erősre teszem a push range-ét.
A9o, (talán A8o) és eggyel rosszabb Axs a range amivel callolok.
Laza range ellen snap amúgy.
Köszi mrj.
Nem lett volna jobb alapból a push?
Köszi mrj.
Nem lett volna jobb alapból a push?
Egyébként eldobtam én is hosszú tank után :) Én zsigerből AT+-al calloltam volna akkor és ott, ezek szerint nem jártam messze az igazságtól.
Úgy voltam vele hogy inkább várjuk ki a coolert minthogy úgy tegyem be hogy dominálnak.
Be is jött csak nem úgy ahogy reméltem, AQs < TT 100-as nagyvaknál, előnyben voltam előtte de már nem tudtam felállni.