Egy ilyen passzív/agresszív játékkal tud valaki ennyire nyerő lenni akkor elgondolkozom azon , hogy mennyit is ér az agresszivitás ti mit gondoltok erről?
Ma 0:3-at csináltam, teljesen szétesett a játékom. Holnap reggel 3 napra elutazom, az talán elég lesz, hogy kicsit összeszedjem a gondolataimat.
Hihetetlen, milyen ellenfelek vannak néha. És ha ez a győzelmem nincs, akkor pár leosztással később ellene is vesztettem volna, mert a drillem egy jól álcázott sorral akadt össze.
Full Tilt Poker Game #20375967743: $10 + $0.50 Heads Up Sit & Go (156557325), Table 1 - 10/20 - No Limit Hold'em - 14:24:44 ET - 2010/04/26
Seat 1: Briere48 (1,500)
Seat 2: Hero (1,500)
Hero posts the small blind of 10
Briere48 posts the big blind of 20
The button is in seat #2
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero [7d Ad]
Hero raises to 60
Briere48 calls 40
*** FLOP *** [2d 5d Td]
Briere48 checks
Hero bets 60
Briere48 calls 60
*** TURN *** [2d 5d Td] [Ts]
Briere48 checks
Hero bets 120
Briere48 calls 120
*** RIVER *** [2d 5d Td Ts] [3h]
Briere48 checks
Hero bets 200
Briere48 calls 200
*** SHOW DOWN ***
Hero shows [7d Ad] a flush, Ace high
Briere48 mucks
Hero wins the pot (880) with a flush, Ace high
*** SUMMARY ***
Total pot 880 | Rake 0
Board: [2d 5d Td Ts 3h]
Seat 1: Briere48 (big blind) mucked [2c Qs] - two pair, Tens and Twos
Seat 2: Hero (small blind) showed [7d Ad] and won (880) with a flush, Ace high
Raining, Triccianus
Mondok én nektek még nemcsak nyerő játékost, hanem HU Sng prot is, aki preflop alapvetően passzív játékot játszik és nem vállal fel semmilyen felesleges kockázatot: Cog Dissonance:) /HUSNG.com/
Nyilván neki kiváló a postflop játéka és nagyon jó readjei vannak.
Mindemellett a videói is nagyon jók!!!
Nem minden ellenfél típus ellen jó szerintem az állandó agresszív játék, a LAG és Maniac kollégák ellen én inkább egyfajta módosított TAG játékot alkalmazok.
Fishek ellen pedig nem mindig jó nagy potot felépíteni preflop, szerintem általában sokkal könnyebb postflop megverni őket, mivel imádják túlbecsülni a lapjukat és a betsizingjuk is tragikus.
Ez igaz, de ha az ellenfele támadni kezdi a limpjeit, akkor átáll egy másik stílusra, és elkezd szinte minden lappal mini raiselni SB-ből preflop, afféle preflop blocking betként alkalmazva a mini raise-t.
Mondok én nektek még nemcsak nyerő játékost, hanem HU Sng prot is, aki preflop alapvetően passzív játékot játszik és nem vállal fel semmilyen felesleges kockázatot: Cog Dissonance:)
Igen, sok trükk van a tarsolyában:)
Tényleg jó tanács volt tőled Olegg, újfent köszönet érte!
Remélem gosox83-al meg vagy elégedve, ő is egy szép nyugodt játékot játszik.
Nagyon érdekes egyébként, hogy a különböző pro játékosok mennyire különböző stílusban játszanak, ettől szép a HU Sng, többféleképp is lehet nyerni.
Trici használok Sharkot , ez , hogy a terem tiltja hát ez olyan mint , "18 éven aluliaknak dohányárut nem szolgálunk ki" kb. :) ( nem jutott eszembe jobb hasonlat:D )
Igen hát nagyon nagy kérdés az ,hogy melyik a jobb játék és én is inkább affelé hajlok amit megosztottam veletek HH-t h az a fajta agresszivitás a nem fogalmatlan épp h nyerő - és nyerő regek ellen jó lehet , de nekem is egy nagy leak-em , hogy amire beállok játék nem akarok belőle engedni és fish-ekre is rápróbálom erőltetni a dolgot , aztán ha nem talál el a flop , nem jön be egy két c-bet akkor már is 900alatt találom magam.. Ez a mini raises dolog nem rossz, még de ez se áll hozzám közel.. Megválaszolatlan kérdések törtelege ez az egész :)
Van egy játékos Pietia1230 ; cereus network
PIETIA1230 2.838 $2 $14 16% $6.101 Cereus Heads Up
5$-10$ játszott mikor ott játszottam folyton nagy csatáink voltak. Ő arra fele egy hatalmas cápa. Most már csak 10-20-on játszik de 5$ ison is ilyen 80$+ feletti napjai voltak. Mai napig nem tudom a titkát pedig rengetegszer néztem , gyűjtöttem a HH-kat de nem jöttem rá , hogy tudja ezt csinálni.
A pláne amiért ennyire izgatja a fantáziám az az , hogy olyan fokú agresszivitást képvisel mint amilyet még soha nem láttam.
Abban a hatalmas fish paradicsomban ez az egészben a vicc! Szóval végig bet-pot , barrelezik , egy hatalmas agró , és ezzel a játékkal tart itt.. Nagyon kemény sztem.
Emiatt a SharkScope dolog miatt én sem aggódok, ennél még sokkal jobb információi (gondolok itt pár millió megvásárolt, kielemzett handre) is vannak egyes játékosoknak és azokat sem szankcionálják.
Nem is hallottam vagy olvastam olyat, hogy bárki emiatt akár egy figyelmeztetést is kapott volna.
Akkora badbeateket kaptam , hogy majdnem leestem a székről :) +1bi-be vagyok úgy , hogy az utsó hu-t a badbeat elszenvedése után 150ről visszamákoltam , a szituációk amikbe bukok az
KK vs AQ , JJ vs KK , AQ vs A7 split AA222 boardon :D , két pár floppon ,vmi bottommal jön és runner runner straightje lesz.. nem tudom folytassam e még vagy elégedjek meg ezzel :) Megtömöm most a pocim aztán amit Alessio irt HUD-ot megpróbálom megcsinálni szépre.
A másik fő bajom , hogy amióta reseteltem a sharkstatom azóta poénból beültem superturbo 1$ -isokra hátha próbálgatva , toltam ott egy 40db-ot és ezálltal a roim 7%-os , és hiába jó a profitom egyszerűen alig játszok halakkal. Értelmesebb reg hamar rájön , hogy nem +Ev aztán megy a deal. De sokakkal nincs így szóval nem tudom mit kellene kitalálnom. Mivel még kell legalább egy +os hét , hogy 10% felett legyek kb..
Ma nekem egyszerűen nem engedte a ps, hogy nyerjek. Pedig már az ötvenes hu-kon gondolkoztam:)
Ennyi bad beat a világon nincsen. Hatszor vesztettem full stackért domináló kézzel, amikor engem domináltak sanszom nem volt. preflop allinben,
Aztán itt vannak ezek a szokásos husángos finomságok, négyszer jöttek vissza 3-5bb-re leamortizált stackről ellenem.
Aztán megfogadom, hogy soha többet nem chatelek. Minek?!
No, itt a grafom, benne van 3 180 sng győzelem is.