Hiányzik az Ftp.
Én benne lennék pár meccsben, de mivel bentragadt ftp-n a roll, így olyan megoldást szeretnék, hogy végén visszaosszuk a buyineket (-rake), ha ez így neked megfelelő. Mert kb pár buyinem van csak a limitre :D
Ilyen agresszió mellett(nem tudom, hogy ez milyen limit, de overagrónak tűnsz) magas a wtsd, látatlanban elég cs vagy, mondjuk az durva, hogy a a w$sd ennyire magas úgy, hogy ilyen sokat mész SD. Vagy nagyon ev felett mész, vagy állati jól callolsz, vagy kapod a lapokat, vagy hülye vagyok, nem tudom, mindenesetre elég furcsa.
Amit biztosan tudok mondani:
-Dobj kevesebbet sb-ről. Amíg nincs harag, addig többnyire emelj mindennel, de ha short vagy, vagy ha nem dob semmit BB-ről és flopon se szeret dobni, vagy nagyon sokat 3betel, vagy ha már nincs kedved emelni, akkor limpelj be.
-Az agressziód nagyon nagyon magas. Valszeg elég nagy csk ellen játszol, ne blöffölj annyit, és lehet hogy néha túl thinen valuebetelsz(bár ezt nem nagyon hiszem, amilyen ellenfelek vannak néha:) ).
3betet nem látok, river call efficiencyd érdekes lenne, meg a bbvpip, és a cbetek, meg a fold to cbetek különböző utcákra. Ezek alapján körül-belül ennyi.
Ezek a meccsek mind alacsony limiten voltak (PS 5-7$). Mellékeltem a kért számokat, bár olyat, hogy BB VPIP nem találtam sehol. Egyébként tényleg EV felett futok gyakorlatilag amióta játszom husángot. Ezért is baj, hogy ennek ellenére sem tudok profitot felmutatni. A limpelés jelenleg tényleg nem erősségem, sokszor inkább dobok, hogyha nem akarok emelni.
Ispy
Oké, benéztem! A HM, és a PT3 másképp nézi az AGG-t, a PT3-as számításban a nevezőbe nem rakják be a checkeket, így ez eléggé megzavart, így már nagyon más a buli.
Az a helyzet, hogy nincsen összehasonlítási alapom a pt3-as AGG-ről, így ezzel kapcsolatban nem tudok értelmeset mondani. Az biztos, hogy így már nem vagy agresszív, és tuti, hogy sokat mész SD, keveset betelsz thinen valueért, vagy túl kicsik a betméreteid. A flopcbeted szerintem alacsony, de nincs tapasztalatom, hogy mennyit dobnak most 7 dolláron, szűrj rá a HM-ben, hogy nagy átlagban milyen a flop cbet success-ed, és ha nem baromi alacsony, akkor cbetelj többet.
Mivel a pt3 bevisz a málnásba, csak annyit tudok mondani, hogy az SBvpip-d növeld, talán cbetelj többet, a 3bet% jónak tűnik, ha többségben valueért csinálod, és nincsenek benne az alacsony párok.
Ha tanácsolhatok valamit, akkor szűrj rá bizonyos szituációkra, ahol bizonytalannak érzed magad, és nézd meg az evbb/100-ad, és abból szűrj le valamilyen következtetést. Pl. kezdésnek szedd szét pozíciókra, és nézd meg, hogy mennyit nyersz/buksz, sb-ről, meg bb-ről. Aztán ezeket is szedd szét, és szűrj rá a 3bet kasszákra, a flatelt kasszákra, azokra a kasszákra, ahol limpel az ellenfél, ha faced 3bet vagy, stb..., aztán ezeket is szedd szét, hogy mondjuk flatelt kasszában check/callok hogy teljesítenek, vagy hogy az A high, 2nd pár hol milyen evbb/100-al játszik, vagy hogy különböző értékű lapokkal riveren milyen a bet/call, check/call mutatód, stb...
Ezekkel el lehet szórakozni egy ideig, de megéri.
Lehet megint belefutottam egy sng grinders-es arcba.
Ez a nick mond valakinek valamit? "thepiper777"
Lehet megint belefutottam egy sng grinders-es arcba.
Ez a nick mond valakinek valamit? "thepiper777"
Az idősebb testvéred? 77+7... :)
Túlélted a 7végét, Mr HomeWork? :D
Még szép, mondjuk nekem könnyebb dolgom volt mint nektek :S
Nem tudom ki hogy van vele, de én hulla fáradt vagyok, tegnap sem tudtam kipihenni magam, ma meg csak 34 fok van az irodában, kint se jobb a helyzet. Rematchelni viszont kell.... :)