SharkScope - A Legnagyobb Online Pókerverseny Eredmények Adatbázisa
5maxot azért szerintem ne hasonlítsuk össze :) De amúgy a mai napom is istenien indul, 3 perc alatt -3bi :D
Ongame
El lehet nem gáz dobni 16bb-vel, de a shove se gáz. Tényleg csak readfüggő, ha az volt a readed hogy blöfföt indukál, akkor sima fold, majd jön jobb.
Hyperek
Erdekes bejegyzest olvastam Phmerc blogjaban: "Sigh..so I have decided to quit hypers. I just need to control my variance more and play lower variance games. I reset my sharkscope because 95% of my games were hypers and I was about 100 buyins below ev, so it obv wasn't pretty. I usually hate resetting/blocking sharkscope for any reason. Given how misrepresented I felt my sharkscope was because of hyper turbo variance I decided to reset. You will never see PHMERC in a hyper turbo again, that's a fact."
Kivancsi vagyok, ti mit gondoltok errol...
Erdekes bejegyzest olvastam Phmerc blogjaban: "Sigh..so I have decided to quit hypers. I just need to control my variance more and play lower variance games. I reset my sharkscope because 95% of my games were hypers and I was about 100 buyins below ev, so it obv wasn't pretty. I usually hate resetting/blocking sharkscope for any reason. Given how misrepresented I felt my sharkscope was because of hyper turbo variance I decided to reset. You will never see PHMERC in a hyper turbo again, that's a fact."
Kivancsi vagyok, ti mit gondoltok errol...
Valaki nem tudna konkrét segítséget nyújtani , hogy ezen a nagyon színvonalas IPN-en, hogy lehetne elővarázsolni a hudomat?
Legeslegelső játékba volt azóta meg se nyikkan. IPN-en topikba csak olyan hsz-kat kaptam az ügyhöz, hogy nekik még elő se jött a hud sose wtf.
Ez nekem hud nélkül játszhatatlan egy terem, szóval ha nem sikerül előhozni akkor cash out nyugodt szívvel.
Nagyon hálás lennék viszont annak a husng-nek aki segítene a témában, mert ahogy elnézem jó páran vagyunk ipn-en és nem hinném , hogy mindenki hud nélkül tolná :)
Úgy hallottam találkozni fogunk a lobbyban! :)
HM
Srácok !
Kis segítsget szeretnék kérni, nemsokára veszek egy új notit és szeretném, ha vki segíteni belőni a HM-et, meg 1-2 dolgot megmutatni benne, elég fish vagyok hozzá. Vki kapható esetleg ilyesmire ?
Adam
Valaki nem tudna konkrét segítséget nyújtani , hogy ezen a nagyon színvonalas IPN-en, hogy lehetne elővarázsolni a hudomat?
Legeslegelső játékba volt azóta meg se nyikkan. IPN-en topikba csak olyan hsz-kat kaptam az ügyhöz, hogy nekik még elő se jött a hud sose wtf.
Ez nekem hud nélkül játszhatatlan egy terem, szóval ha nem sikerül előhozni akkor cash out nyugodt szívvel.
Nagyon hálás lennék viszont annak a husng-nek aki segítene a témában, mert ahogy elnézem jó páran vagyunk ipn-en és nem hinném , hogy mindenki hud nélkül tolná :)
Cooler e vagy?
weaktight | Hand | JJ - No Limit Holdem Tournament
Ellenfél minimális minta, az alapján bukó. Kb 8-10. leosztás. Eddig cbetre dobott így már vártam egy floatot, gondoltam turn check után bármit blöffbefordít. Riveren el lehet vagy kell dobni?
Lehet triviális de inkább megkérdem :)
Bónusznak fun hand, nice try:
weaktight | Hand | AA - No Limit Holdem Tournament