Ellenfél regular, ez volt a harmadik meccsünk.
Rossz mutatást nem látott tőlem, egy push/foldba volt amikor dominált.
3. meccs eleje, általában sokat 3betelt, hasonló Ax-re tettem, hogy tudtam volna hitelesebben előadni a lapot? Meglepődtem, hogy nem tudta elengedni riveren.. Épp elég szép downja volt és ekkor már 4. meccsét bukta zsinorba scope szerint.. Lehet ezt is belekellet volna kalkulálnom?
weaktight | Hand | KQo - $1/$2 No Limit Holdem
@Dj69k: Teljesen felesleges K magassal tönkremenni első vakszinten, boardtól függetlenül. Én biztos nem vállalnám be, 100% hogy van annál nagyobb +EV mint abban reménykedni hogy riveren már mindent dobni fog ami nem nut vagy ahhoz közeli.
--------
MÁS: Egyébként ez az alábbi post nem mozgatott meg senkit? :(
Sziasztok!
Adott az alábbi példahand. Kíváncsi vagyok hogy ti mit csináltok az alábbi, rendkívül örömteli szituációban betsizingot és stackarányt is figyelembe véve
Én hibáztam?
Az ellenfél gyakran csinált mini3bet-et(2szer SD-ban 69o és 5To mutatott ez után)....
Ante/Vakok
HERO(stack:1570) vak elhelyezése (15), tuapse_x(stack:1430)vak elhelyezése (30). Hero,[ 9C,AH ]
Pre-Flop
HERO emel -ig 60, tuapse_x emel -ig 90, HERO emel -ig 360, tuapse_x megad 360.
Flop [közös lapok: AD,2H,KH ]
tuapse_x check, HERO fogad 265, tuapse_x emel -ig 530, HERO emel -ig 1210 és all-in, tuapse_x megad 1070 és all-in.
Turn [közös lapok: AD,2H,KH,5C ]
River [közös lapok: AD,2H,KH,5C,TC ]
Showdown
tuapse_x mutat [ KS,2S ]
tuapse_x nyer 2860.
--------------------------------------------------------------------------------
Összefoglaló
Osztó: HERO
Pot: 2860
tuapse_x, fogad 1430, begyűjt 2860, nettó 1430
HERO, veszít 1430
@aejones: Szerintem használj convertert, így eléggé átláthatatlan.
Valószínűleg én is bepakolnám flopon, viszont a cbet-ed nagyon kicsinek tűnik. (720-as kasszára 265)
Nem fog mindig K2o-val 2 párt floppolni, sokkal gyakrabban csak eléget egy valag zsetont :)
a C-bettel blöfföt akartam indukálni!
a C-bettel blöfföt akartam indukálni!
ps.fr ez teljesen kész
egy teljesen átlagos parti menete:
weaktight | Hand | QQ - $20/$40 No Limit Holdem
ahol riveren teljes nyugalommal valuert be tudom tolni:weaktight | Hand | QQ - $10/$20 No Limit Holdem
ps.fr ez teljesen kész
egy teljesen átlagos parti menete:
weaktight | Hand | QQ - $20/$40 No Limit Holdem
ahol riveren teljes nyugalommal valuert be tudom tolni:weaktight | Hand | QQ - $10/$20 No Limit Holdem
Floppon nagyobbat emelnék ,törnön meg betolnám .
Ez valami kib@szott látnok?
weaktight | Hand | A7s - $30/$60 No Limit Holdem
mrj-t kérdezném, hogy ST-n ez a push mennyire rossz? 40 hand alatt sb-ről 70/65-ötöt játszott.