Én pre nem építettem volna ekkora kasszát. így játszva valószínű nálam is check a turn.
Ez a szép a pókerben, több út is vezet a nyerővé váláshoz. Nálam ez csak call és játszunk postflop. Semmit nem tudunk az ellenfélről, aggro/passzív, ki lehet-e verni a kezéből riverig a 2. 3. párt stb.
Ez a szép a pókerben, több út is vezet a nyerővé váláshoz. Nálam ez csak call és játszunk postflop. Semmit nem tudunk az ellenfélről, aggro/passzív, ki lehet-e verni a kezéből riverig a 2. 3. párt stb.
72s rulez! A tegnapi nap vicce. El sem hittem, hogy létezik olyan játékos, aki ezen a board-on dobni tud. :))
PokerStars No-Limit Hold'em, 1.5 Tournament, 25/50 Blinds (2 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (SB) (t2425)
BB (t575)
Hero's M: 32.33
Preflop: Hero is SB with 2, 7
Hero bets t100, BB calls t50
Flop: (t200) J, Q, A (2 players)
BB checks, Hero checks
Turn: (t200) K (2 players)
BB checks, Hero checks
River: (t200) 10 (2 players)
BB checks, Hero bets t200, 1 fold
Total pot: t200
Results:
Hero didn't show 2, 7 (nothing).
Outcome: Hero won t200
72s rulez! A tegnapi nap vicce. El sem hittem, hogy létezik olyan játékos, aki ezen a board-on dobni tud. :))
PokerStars No-Limit Hold'em, 1.5 Tournament, 25/50 Blinds (2 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (SB) (t2425)
BB (t575)
Hero's M: 32.33
Preflop: Hero is SB with 2, 7
Hero bets t100, BB calls t50
Flop: (t200) J, Q, A (2 players)
BB checks, Hero checks
Turn: (t200) K (2 players)
BB checks, Hero checks
River: (t200) 10 (2 players)
BB checks, Hero bets t200, 1 fold
Total pot: t200
Results:
Hero didn't show 2, 7 (nothing).
Outcome: Hero won t200
A HM-ben lévő SNG wizard használata gondolom felejtős HU SNG-hez ugye? Igazából nem ismerem az SNG wizardot, de gondolom csak preflop szituációkat elemez és csak icm alapján nem? Mert nem láttam olyant benne, hogy pl. flopon mit mondana mit csináljak. Mondom mégegyszer, nem ismerem az SNG wizardot.
Tegnap átnyergeltem 3. teremként a Pacificre. Mondom, mégiscsak bemutatkozom a helyi erőknek, úgyhogy opensiteltem 50 turbóra. Itt tényleg turbó, mert 3 perces vakemelkedéssel dolgoznak.
A legtöbb reggel lenyomtam 4-5 játékot, 2 asztalon, persze auto rematchel. Iszonyat képzetlenek voltak shortan, de így is át tudtam tolni 12 BI-t, 33 game alatt. Ez a negatív rekordom :)
Valaki tudja, hogy a Pacin hol láthatom a welcome bónusz állapotát???
Callingstation fish ellen mi a véleményetek a river betsizeról? Jobb a standard méret vagy ezzel nyerünk többet?
$10/$20 No Limit Holdem
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
BTN ooONaud13Ooo ($2,000)
BB Mabohai ($2,000)
Pre-Flop: ($30, 2 players) Mabohai is BB :ah: :qh:
ooONaud13Ooo raises to $40, Mabohai raises to $140, ooONaud13Ooo calls $100
Flop: :5s: :3h: :8h: ($280, 2 players)
Mabohai bets $140, ooONaud13Ooo calls $140
Turn: :jd: ($560, 2 players)
Mabohai bets $310, ooONaud13Ooo calls $310