miért?
snapelek, overpárja sosincs, 5x meg messze kevesebbszer lesz nála mint FD 2 overrel illetve random blöff.
nem értem miért dobna itt annyi ember, 20 effen. Milyen range ellen játszunk ami overbetel sok potot?
mondjuk én staton vagyok de ezt nagyon kevés ellenfél ellen dobom.
tegnapi parti:
ellennek nemrég mutattam egy 3 utcás blöfföt river show-val fűszerezve, azóta tilten van
weaktight | Hand | QQ - $1/$2 No Limit Holdem
nyerő HUSNG-sek,
Pker blogok / fricirics / Jtkonysgi verseny november 18.-n.. | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
tessék beszállni! A fissnek is elmegy néhány BI pillanatok alatt, ez legalább jó célra megy.
Ha valakinek probléma a starsos utalás, nekem jöhet MB-n, tovább tudom küldeni Ricsinek.
Látom itt nagyban fishregezitek az 2-4% roijú arcokat. Azért szeretnék egy ongame-s ( azért pont ongame mert itt a legnagyobb a rake) 4%-os fishreg lenni 55+ on :)
Látom itt nagyban fishregezitek az 2-4% roijú arcokat. Azért szeretnék egy ongame-s ( azért pont ongame mert itt a legnagyobb a rake) 4%-os fishreg lenni 55+ on :)
7 high the stone cold nutsweaktight | Hand | 76s - $1/$2 No Limit Holdem
100on elég sokszor okoskodnak más idióta 100asok illetve időnként 200as játékosok is, akik között valószínűleg vannak jobb játékosok mint én.
ne szomoríts már el :)) :p
Dehogy nem veszem bántásnak. Hát ftp-n jobb roim volt anno, az a terem valahogy jobban feküdt, de ott volt vagy 12-13k-s mintám.
Ongamen 2k játszott meccs alatt van az 54 -es mintám, de az bőven nem 4-6%, hanem 2.6, mondjuk az bőven ev alatt. Már csak ez az egyetlen hálózat, ahol sng-hut játszom, azt se túl gyakran, most kihagytam vagy egy hónapot. Számomra ilyen 6% -os roi ekkora izom rake mellett a legnagyobb álom. Két egyetemet csinálok most egyszerre, egyiken most végzek, meg mellette PLO cashezek ezerrel, szóval nem sok időm van a játékom fejlesztésére.
De jövő félévben nagyon rámegyek. Igy se hanyagolom azért teljesen, videózgatok néha, de a husng tagságomat már nem újítottam meg erre a félévre.
román fish elkezdi nekem chatbe:
harry! - gondolkozok, mondom milyen harry,se nickembe sehol sincs harry.
kérdezem : harry?
beirja : harry up - akkor már rájöttem mire gondol.
utána még hozzá dobta, hogy : speed a teljes világosság kedvéért.
:D
román fish elkezdi nekem chatbe:
harry! - gondolkozok, mondom milyen harry,se nickembe sehol sincs harry.
kérdezem : harry?
beirja : harry up - akkor már rájöttem mire gondol.
utána még hozzá dobta, hogy : speed a teljes világosság kedvéért.
:D