urbanpoet303
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. dec. 29. 1:24

ST hand

Nagyon leult a topic ;)

Ellenfel kezdo (osszesen 20 db sng-t jatszott eddig), mindennel limpel, keveset dob. Nagyon passziv post flop.

Poker Stars $6.85+$0.15 No Limit Hold'em Tournament - t15/t30 Blinds - 2 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BB): t590 19.67 BBs
BTN/SB: t410 13.67 BBs

Pre Flop: (t45) Hero is BB with 7Image JImage
BTN/SB calls t15, Hero checks

Flop: (t60) JImage 5Image 9Image (2 players)
Hero checks, BTN/SB checks

Turn: (t60) 7Image (2 players)
Hero bets t30, BTN/SB raises to t60, Hero ???

Reraise vagy inkabb csak call es nezzuk meg mit csinal riveren?
Blank (nincs 3 lapos flush az asztalon) call any bet?
Esetleg easy fold?

Agresszio tipikus fish: flop 7%, turn 30%, river 38%, bar mindossze 31 hand alapjan.

Wasp
Válasz urbanpoet303 kommentjére
2011. dec. 29. 1:36

Nagyon leult a topic ;)

Ellenfel kezdo (osszesen 20 db sng-t jatszott eddig), mindennel limpel, keveset dob. Nagyon passziv post flop.

Poker Stars $6.85+$0.15 No Limit Hold'em Tournament - t15/t30 Blinds - 2 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BB): t590 19.67 BBs
BTN/SB: t410 13.67 BBs

Pre Flop: (t45) Hero is BB with 7Image JImage
BTN/SB calls t15, Hero checks

Flop: (t60) JImage 5Image 9Image (2 players)
Hero checks, BTN/SB checks

Turn: (t60) 7Image (2 players)
Hero bets t30, BTN/SB raises to t60, Hero ???

Reraise vagy inkabb csak call es nezzuk meg mit csinal riveren?
Blank (nincs 3 lapos flush az asztalon) call any bet?
Esetleg easy fold?

Agresszio tipikus fish: flop 7%, turn 30%, river 38%, bar mindossze 31 hand alapjan.

én úgy gondolom, akármilyen passzív az ellenfeled, a visszaemelése nem csak 8T-ből és 68-ból álló range-et jelez. (a szetteket gyakorlatilag kizárom ilyen sztekkeknél, még ha azt írod, mindennel limpel, nem láthattál ehhez elég handet, szerintem párokkal nem így játszana), viszont van ellenfelednél rengeteg pár+draw, gyengébb kétpár, combodraw, azonban téged verő erősebb kétpár csak a J9 lehet nála (aminek fogod az outját). A range-e (és az emelést megadó range-e) ellen elől vagy, én emelnék, menjen be most annyi zseton, amennyi csak lehet.

Hideyoshi
2011. dec. 29. 7:59

Nagyon leult a topic ;)

Ezek a alapján nincs értelme halogatni, jobb elébe menni a dolgoknak és hívni már flopon.
A továbbiakban Wasp útmutatása a jó.

urbanpoet303
Válasz Hideyoshi kommentjére
2011. dec. 30. 19:02

Ezek a alapján nincs értelme halogatni, jobb elébe menni a dolgoknak és hívni már flopon.
A továbbiakban Wasp útmutatása a jó.

Koszi Wasp es Hide a hozzaszolasokat. Eddig minden limpelt kasszaba potot hivott, ha checkeltem. Ez most elmaradt sajnos...

Hajlamos vagyok elfelejteni, hogy passziv jatekosok ritkan semi-bluffolnek, es ezt figyelembe veve jobb lett volna a reraise all-in (inkabb huzokra tettem). Ugy dontottem, csak megadom es blank riveren check/call any jatek lesz, hatha bloffol a besult huzokkal.

Pikk asz river jott es overbet all-in ment az ellenfel, amit a terv alapjan termeszetesen megadtam.

AA volt nala ;)

mrj
2011. dec. 31. 21:05

éjfél után részegen ruhástul a tengerbe fürdés a csajokkal az kafa.

BUÉK nektek is!

Hideyoshi
Válasz mrj kommentjére
2011. dec. 31. 21:50

Boldog új évet heads uposok!

HajduJan
Válasz Hideyoshi kommentjére
2012. jan. 1. 22:36

Buék!

Valaki elmondaná, hogy lehet nyerni ipokeren?

Elképesztő módon nem adja!
Biztos volt pár rengeteg hiba a játékomba, de 40 bi-el ev alá tenni, azért az fáj:(
Több sikert!

david667
Válasz HajduJan kommentjére
2012. jan. 2. 16:22

Sziasztok!

A véleményeteket szeretném kikérni a köv. handdel kapcsolatban:
weaktight | Hand | A8o - $15/$30 No Limit Holdem
Az enemy 12 hand alatt 85/77/71-t játszott
Itt mi lett volna a leginkább +EV preflop, és utána? Utolag átgondolva majd 40BB-t még ilyen ellen is elég rossz move betolni szerintem. Bár akkor még elég kicsi volt róla a minta. De játszottam vele még egyet, és kb. ugyanez maradt a statja.:D

mrj
Válasz david667 kommentjére
2012. jan. 2. 16:42

Sziasztok!

A véleményeteket szeretném kikérni a köv. handdel kapcsolatban:
weaktight | Hand | A8o - $15/$30 No Limit Holdem
Az enemy 12 hand alatt 85/77/71-t játszott
Itt mi lett volna a leginkább +EV preflop, és utána? Utolag átgondolva majd 40BB-t még ilyen ellen is elég rossz move betolni szerintem. Bár akkor még elég kicsi volt róla a minta. De játszottam vele még egyet, és kb. ugyanez maradt a statja.:D

Magas 3bet és BBVPIP ellen, messze a legjobb allin menni pre. Cooler

Sim0nph0enix
Válasz mrj kommentjére
2012. jan. 2. 22:03

Sharkscope

Hi! Tudom,hogy ilyesmit nem szokás postolni,vagy nem tudom! De lessétek meg ezt a formát Ongame Heads-up-ra szűrve :) BlankaLena :) Ilyet szerintem keveset látunk :) BÚÉK mindenkinek :)

Élő ügyfélszolgálat