Orang3J3ws99
Válasz báró kommentjére
2012. febr. 1. 22:49

Az szép...valahol sejtettem,de a 200 meglepett.köszi! De amúgy is a "vegyítésen" gondolkodtam 50turbó-50hyper.Talán akkor állna meg 100bi,ugye?

Felesleges keverned a műfajokat addig, amíg nem játszol egyet jól. Csak elaprózod magad. A helyedben turbót játszanék és ha megvan a roll és az idegrendszer hyperre, akkor váltanék arra, ha ez a vágyad.

Hideyoshi
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2012. febr. 2. 8:31

kezdőként szvsz min 200 BI. Nagyon swinges a hyper.

200 az sok, 50 bi elég 7$-os szintre. Nekem legalább is...
Keverni tényleg nem jó, a jelen a hyperekről szól, gondolom a jővő is, felesleges turbókkal vacakolni.

Mabohai
Válasz Hideyoshi kommentjére
2012. febr. 2. 11:23

A Sharkscope 'Ranglisták' menüje csak nekem nem jön elő már hetek (hónapok?) óta?

Goofy15
Válasz Mabohai kommentjére
2012. febr. 2. 11:30

A Sharkscope 'Ranglisták' menüje csak nekem nem jön elő már hetek (hónapok?) óta?

Nekem sem működik. :( Ha magamból indulok ki akkor én is hyperre 100+ BI-t javaslok. Viszont ha luckbox vagy, akkor simán elegendő az 50 BI a kicsapóshoz! :)

daPEPEhu
2012. febr. 2. 11:32

Itt nézd meg: SharkScope

Mabohai
Válasz daPEPEhu kommentjére
2012. febr. 2. 11:38

Itt nézd meg: SharkScope

Kösz, Huh, ez jól néz ki :) Kivéve, hogy nincs csillagom, pedig kellene, hogy legyen, grrrrr

Hideyoshi
2012. febr. 2. 11:47

Kösz, Huh, ez jól néz ki :) Kivéve, hogy nincs csillagom, pedig kellene, hogy legyen, grrrrr

Nem gond, beraktalak, 10-ik vagy az Any Game By Network Ongame-n, csúcs!

Hideyoshi
Válasz Goofy15 kommentjére
2012. febr. 2. 11:51

Viszont ha luckbox vagy, akkor simán elegendő az 50 BI a kicsapóshoz! :)

Hagyjuk ezt, elcsépelt böszmeség. Én EV alatt is csillagos tudok lenni, jól kell tudni játszani és kész (+megfelelően kiválasztott stratégia).

mrj
Válasz Hideyoshi kommentjére
2012. febr. 2. 12:17

200 az sok, 50 bi elég 7$-os szintre. Nekem legalább is...
Keverni tényleg nem jó, a jelen a hyperekről szól, gondolom a jővő is, felesleges turbókkal vacakolni.

neked elég 50BI 7$-ra, de általában aki itt kérdez az nem tolt le többezer hypert mint te. Nekik semmiképpen sem javasolnám a játékot 100-150BI alatti rollból.
A hyperben valóban nagy pénz van, valószinűnek tartom hogy a legmagasabb órabért ott lehet elérni, ettől függetlenül van akinek jobban fekszik a turbó.

Csatolok egy 50$T ongame grafot. 8% fee mellett még kb 7-8K cashbacket hozzá lehet számolni ehez az eredményhez. Az órabér nem rossz. RB kel 60$ körül lehet, a kiszámithatóság pedig magáért beszél. Ez azért picivel több mint vacakolás. Szerintem.

Hideyoshi
Válasz mrj kommentjére
2012. febr. 2. 13:14

3$-ról 7$-ra való váltás volt a téma, nem a 50$ s társai. Én elég jól belerágtam magam ezekbe a tétekben, így tudom mit lehet kihozni és óránként 70$-t se kérek tanácsért.

Élő ügyfélszolgálat