Riveren mire jó az az 1/10-ed potbet?
abban egyáltalán nem vagyok biztos hogy a turn raizem, jó, de az ellen callja, az valami varázslatos:)
weaktight | Hand | J6s - $1/$2 No Limit Holdem
Miért, PS-el mi a gond ?
Sziasztok!
Most kezdtem el ismerkedni a HU sng világával. Jelenleg 4 asztalon játszom egyszerre de azt már most látom hogy sokkal hamarabb elfáradok mint egy normál 9 fős sngnél 8 asztalon...a kérdésem az lenne hogy a profibb játékosok hány asztalon képesek egyszerre Hu sngzni?Nagyon köszi! Szép napot mindenkinek!
Üdv:
Petya
Szerintem még a kettőhöz is elég pro képességek kellenek, hogy hasonlo olyan jó roit hozz mint 1-en.
Ha most ismerkedsz a dologgal 1 bőven elég kezdésnek. Inkább grindelj többet, de jobb minőséggel.
Sziasztok!
Hyper HU-SNG témakörben lenne egy kérdésem. Többször találkoztam már ezzel a szituval és bizonytalan vagyok abban, hogy mit tegyek.
Röviden: 1. vakszinten vagyunk, max. 5 hand ment le. Kezemben AK. Minraiselek szokás szerint, erre kapok egy min3betet 60ig. Ilyenkor mit kellene tenni?
1. Megadom és flop utan döntünk.
2. Emelek 120-ig és aztán floppon döntünk. Itt csak az a ciki, ha nincs A, illetve K a floppon. Ha nem olyan gázos a flop (mondjuk J63), akkor megy egy cbet, persze ha callt kapunk, akkor megint csak benne vagyunk a lecsóban. Veszélyes flop esetén meg check.
3. Emelés 180-ig? Az előbbiekben írtak miatt nekem ez nem tetszik.
4. Emelés 240-ig, aztán floppon vakon allin.
5. Allin és el van intézve. Én ez utóbbit szoktam tenni általában, főleg azért mert bizonytalan vagyok a lejátszást illetően.
Nektek mi lenne a lejátszásotok ebben a sziutációban?
Sziasztok!
Hyper HU-SNG témakörben lenne egy kérdésem. Többször találkoztam már ezzel a szituval és bizonytalan vagyok abban, hogy mit tegyek.
Röviden: 1. vakszinten vagyunk, max. 5 hand ment le. Kezemben AK. Minraiselek szokás szerint, erre kapok egy min3betet 60ig. Ilyenkor mit kellene tenni?
1. Megadom és flop utan döntünk.
2. Emelek 120-ig és aztán floppon döntünk. Itt csak az a ciki, ha nincs A, illetve K a floppon. Ha nem olyan gázos a flop (mondjuk J63), akkor megy egy cbet, persze ha callt kapunk, akkor megint csak benne vagyunk a lecsóban. Veszélyes flop esetén meg check.
3. Emelés 180-ig? Az előbbiekben írtak miatt nekem ez nem tetszik.
4. Emelés 240-ig, aztán floppon vakon allin.
5. Allin és el van intézve. Én ez utóbbit szoktam tenni általában, főleg azért mert bizonytalan vagyok a lejátszást illetően.
Nektek mi lenne a lejátszásotok ebben a sziutációban?
Köszi srácok!