Köszönöm. Végül dobtam az adott partiban. 22-55 párok mellett még be kellene vennem pár lapot a push range-be, hogy balance-oljam a rangemet, ugye?
A srác 100/100-at játszott az egész meccs alatt, úgy hogy SB limp és BB (minraise) call. Valamint 100%-ban adta a limpjeire történő 3x emeléseket. Az én limpjeimt pedig 4x emeléssel díjazta minden esetben.
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$6.71+$0.29
Stacks:
SB dipollon20 (1,130)
BB Hero (1,870)
Blinds: 15/30
Pre-Flop: (45, 2 players) Hero is BB :th: :ac:
dipollon20 calls 15, Hero raises to 90, dipollon20 calls 60
Flop: :7d: :3d: :7h: (180, 2 players)
Hero bets 90, dipollon20 calls 90
Turn: :9h: (360, 2 players)
Hero bets 180, dipollon20 calls 180
River: :as: (720, 2 players)
Hero bets 780, dipollon20 goes all-in 770
Final Pot: 2,270
Hero shows two pair, Aces and Sevens
:th: :ac:
dipollon20 shows three of a kind, Sevens
:7s: :2s:
dipollon20 wins 2,260 (net +1,130)
Hero collects 10 (net -1,130)
Kérdés: ez standard cooler vagy elkerülhető lett volna?
Sziasztok!
HU ST témában kérdeznék (6$-os szint):
1. hand, ismeretlen ellenfél ellen:
buttonon emelünk 2BB-t 22 lapokkal, ellenfél 3betel 2,5x-et.
Melyik a +EV játék: a fold vagy a 4bet allin?
22 lapokkal eddig mindig allin mentem 25BB-nél is, de mostanában vegyesen játszom vele, mert úgy gondoltam, hogy nagyon kiismerhető. Mi a véleményetek?
Ez érdekes helyzet. Nem vagyok ST-s de nem biztos, hogy 25 effen nem a 4bet push a nagyobb +EV. Én inkább beraknám. FE kompenzál, sok flippet játszunk Ax-ek, Kx-ek ellen. És ezek ellen a flip nagyobb EV a berakott 2 bb miatt. Gondolj bele, itt a fold opció -200 bb/100. A 4betet szerintem ki lehet hozni ennél kevesebbre, ami +EV.
Érdekes, amit mondasz. Próbálom variálni a preflop játékom és ez nem volt egyértelmű döntés ebben a szituációban.
Marcinál az igazság. A 33-at ki kellene számolni de alatta/felette mindenképpen az a jó amit ő mond.
A ballance-ot meg el lehet felejteni ilyen limiten.
Marcinál az igazság. A 33-at ki kellene számolni de alatta/felette mindenképpen az a jó amit ő mond.
A ballance-ot meg el lehet felejteni ilyen limiten.
Akkor ha jól értem 22 fold, 33 határeset, 44től felfele meg 4bet allin. Milyen szinttől kell a balance?
Most néztem Sharkscope-on egyik playa 161 HU-t nyert zsinórban Everesten..az már döfi! (superuser?)
Nektek mennyi volt a leghosszabb veretlenségi sorozat?
Most néztem Sharkscope-on egyik playa 161 HU-t nyert zsinórban Everesten..az már döfi! (superuser?)
Nektek mennyi volt a leghosszabb veretlenségi sorozat?