Ongame, i love it :D
$10/$20 No Limit Holdem
OnGame
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
BTN Capitanlead ($2,020)
BB Orang3j3ws99 ($1,980)
Pre-Flop: ($30, 2 players) Orang3j3ws99 is BB :ah: :ac:
Capitanlead raises to $100, Orang3j3ws99 raises to $300, Capitanlead calls $200
Flop: :jd: :8h: :th: ($600, 2 players)
Orang3j3ws99 bets $400, Capitanlead goes all-in $1,720, Orang3j3ws99 goes all-in $1,280
Turn: :ad: ($4,000, 2 players, 2 all-in)
River: :8s: ($4,000, 2 players, 2 all-in)
Final Pot: $4,000
Orang3j3ws99 shows FULL_HOUSE ACE, EIGHT
:ah: :ac:
Capitanlead shows TWO_PAIR TEN, EIGHT
:tc: :2h:
Orang3j3ws99 wins $3,960 (net +$1,980)
Capitanlead lost $2,020
Sziasztok! Egy hete HU SNG-zem, ezelőtt 1 évig napi több órát 6max CG-ztem, de megtetszett ez a műfaj, így nekiálltam mikro limiten. OnGame 5.50$-on játszom, gondolom nem kell bemutatni a mezőnyt. Lement eddig 360 verseny, de már a 2. napomon 10BI-vel EV alatt voltam, azóta 15 lett belőle. Flipeket bukom és rendszerint jobb mutatásokkal esek ki, így általában totális 0-ban végzem a napokat. CG-ben is voltak rossz szériáim, de ilyen mennyiségű negatív inger még sosem ért egy hét alatt. Főleg lélektanilag kéne felturbózni magam, - mert egyébként sok remek stratégiát olvastam a játékkal kapcsolatban- , ezügyben lenne pár kérdésem:
- Mi számít hosszútávnak, amiből következtetéseket lehetne levonni? 1000-2000-5000 verseny?
- Tudnátok módszereket, cikkeket ajánlani tilt ellen? Az a baj, hogy értem hogy hosszútáv, meg matek, de sajnos ha 3x-4x egymás után lemákol egy olyan játékos, aki csak beül szórakozni egyet, az nagyon fel tud még mindig bosszantani.
- Többnyire hagyományos SNG-ket tolok, jól érzem, hogy kerülni kéne a Turbo versenyeket (2 percenkénti emelés)?
1 hét az semmi, csak szeretném tudni mire számítsak a jövőben, mennyire standard dolog az ekkora EV különbség stb. Összességéban nagyon tetszik a műfaj, minden tanácsot szívesen fogadok a mikro limit legyűrésével kapcsolatban.
A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
- Mi számít hosszútávnak, amiből következtetéseket lehetne levonni? 1000-2000-5000 verseny?
- Tudnátok módszereket, cikkeket ajánlani tilt ellen? Az a baj, hogy értem hogy hosszútáv, meg matek, de sajnos ha 3x-4x egymás után lemákol egy olyan játékos, aki csak beül szórakozni egyet, az nagyon fel tud még mindig bosszantani.
- Többnyire hagyományos SNG-ket tolok, jól érzem, hogy kerülni kéne a Turbo versenyeket (2 percenkénti emelés)?
Sziasztok! Egy hete HU SNG-zem, ezelőtt 1 évig napi több órát 6max CG-ztem, de megtetszett ez a műfaj, így nekiálltam mikro limiten. OnGame 5.50$-on játszom, gondolom nem kell bemutatni a mezőnyt. Lement eddig 360 verseny, de már a 2. napomon 10BI-vel EV alatt voltam, azóta 15 lett belőle. Flipeket bukom és rendszerint jobb mutatásokkal esek ki, így általában totális 0-ban végzem a napokat. CG-ben is voltak rossz szériáim, de ilyen mennyiségű negatív inger még sosem ért egy hét alatt. Főleg lélektanilag kéne felturbózni magam, - mert egyébként sok remek stratégiát olvastam a játékkal kapcsolatban- , ezügyben lenne pár kérdésem:
1 hét az semmi, csak szeretném tudni mire számítsak a jövőben, mennyire standard dolog az ekkora EV különbség stb. Összességéban nagyon tetszik a műfaj, minden tanácsot szívesen fogadok a mikro limit legyűrésével kapcsolatban.
A válaszokat előre is köszönöm!
Ja az meg gondolom alap, hogy nézz videokat, stb. Itt is van fent jó pár, mrj videoi pl alapművek short játékhoz.
Két mai gyöngyszem :)
Ha jól számoltam 10bet allin ment az emberünk a turnön :)
weaktight | Hand | 69o - No Limit Holdem Tournament
Másik meg egy csudaszép indukálós hand :) Mindenkinek javaslom, hogy építsétek be ezt a move-ot a repertoárba, sok ellenfél így reagál:
weaktight | Hand | Q9o - No Limit Holdem Tournament
Peace!
Gl!
PS Hyperz
Par hete ujrakezdtem a grind-et PS-en. Jo hir, hogy kb. 2000 jatek utan 5% az EV ROI. Rossz hir, hogy az utobbi 300 meccs iszonyatos EV zuhanas volt. Nem tudom, hogy igy jon-e ki a hosszutav vagy csak rosszul jatszok, gondoltam a PA kremje talan el tud latni nemi tanaccsal.
Szoval, sok-sok post kovetkezik a kozeljovoben ;)
Koszi elore is.
PS Hyper 1 - Draw / nem draw?
Ket hand, mindketto hasonlo. Mindannyian tudjuk, hogy az atlagos fish-ek ket dolgot imadnak nagyon a flush huzot es a gutshot sorhuzot.
Pozicioban top parod van drawheavy flop-on, ellenfel check raisel. Mi a +EV-sebb megoldas szerintetek? Csak call es blank turnon ratolni ugyis megadja? Vagy inkabb beramolni flop-on?
Mit gondoltok az alabbi ket leosztasrol?
1.)
Poker Stars $6.85+$0.15 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BTN/SB): t500 25 BBs
BB: t500 25 BBs
Pre Flop: (t30) Hero is BTN/SB with 5 Q
Hero raises to t40, BB calls t20
Flop: (t80) 6 Q 9 (2 players)
BB checks, Hero bets t50, BB raises to t130, Hero calls t80
Turn: (t340) T (2 players)
BB bets t170, Hero raises to t330 all in, BB calls t160 all in
River: (t1000) A (2 players - 2 are all in)
Final Pot: t1000
Hero shows 5 Q (a pair of Queens)
BB shows 7 5 (high card Ace)
Hero wins t1000
2.)
Poker Stars $6.85+$0.15 No Limit Hold'em Tournament - t15/t30 Blinds - 2 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BTN/SB): t485 16.17 BBs
BB: t515 17.17 BBs
Pre Flop: (t45) Hero is BTN/SB with 3 K
Hero raises to t60, BB calls t30
Flop: (t120) K 6 8 (2 players)
BB checks, Hero bets t60, BB raises to t135, Hero calls t75
Turn: (t390) 7 (2 players)
BB checks, Hero bets t290 all in, BB calls t290
River: (t970) A (2 players - 1 is all in)
Final Pot: t970
Hero shows 3 K (a pair of Kings)
BB shows 9 T (a straight, Six to Ten)
BB wins t970
Nekem is hasonló handdel lenne kérdésem. Ellenfélről semmit sem tudunk, kb. 7. leosztás, eddig preflop dobálózás ment. Hogy lehetett volna jobban megjátszani?
weaktight | Hand | 7Qo - $1/$2 No Limit Holdem
Pozicioban top parod van drawheavy flop-on, ellenfel check raisel. Mi a +EV-sebb megoldas szerintetek? Csak call es blank turnon ratolni ugyis megadja? Vagy inkabb beramolni flop-on?