Sim0nph0enix
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2012. márc. 8. 4:31

:D:D:D

Hajnali gyöngyszem :)

Elmondom a lényeget vak 10/20
A: emelsz 40ig 41,7% all in.(56% steal tőlem a meccsen)
B: emelsz 40ig 8% Flat,flop elölről all in
C: limpelsz :) check,flop elölről all in
D: a többi csak ritkaság és puszta véletlen

15/30on vmi változott, 30% all in, ámde néha emelés, ami egy darabig nagy, aztán beáll minire,na ez egy ilyen kassza:

weaktight | Hand | 9Ao - No Limit Holdem Tournament

Komolyan mondom így nézem a 3 hatost,basszus ha ez a forma most mutat egy párt normal speeden felvágom az ereim :)

Jago38
Válasz szencsike kommentjére
2012. márc. 8. 14:18

Elemzős!

Sziasztok szeretnék kérni egy kis segítséget ti mit csináltatok volna a helyemben.Előre annyit hogy Pokerstarson játszom egyenlőre 3,5$-os HU turbókat.

1: weaktight | Hand | 3Qo - No Limit Holdem Tournament turn lenne a kérdés fold vagy raise?Útólag nem vagyok biztos hogy jó volt a call.Riveren már dobnom kellett.Vagy blöff volt?Az volt a baj hogy a legelső parti volt én semmi infom nem volt.

2: weaktight | Hand | 7Jo - No Limit Holdem Tournament Itt nagyon feszes voltam de megmondom őszintén nagyon gyenge volt és nem akartam kockáztatni mert simán lejátszottam.Olyan readem volt hogy jobb nálam.Végén meg is nyertem egyébként,tehát úgy gondolom jól döntöttem.

Előre is köszi a segítséget illetve vélemyényeket

Hali!

Az első hand necces, én dobnék a turnon a c/r-re. Harmadszor is erőt mutattál, mégis check-raiselt a tag. Nincs róla readed, így valószínű, hogy erősebb a keze. A pot odds 1:4, viszont csak 5 outtal erősödnél, ami nem is biztos, hogy segít, ha pl az ötössel sora lett, ami a licitmenet alapján elképzelhető.

A második handet szerintem jól játszottad. :)

Orang3J3ws99
Válasz Jago38 kommentjére
2012. márc. 8. 15:28

$10/$20 No Limit Holdem
OnGame
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
BTN ReinoVaan ($2,175)
BB Orang3j3ws99 ($1,825)

Pre-Flop: ($30, 2 players) Orang3j3ws99 is BB :3d: :ad:
ReinoVaan raises to $60, Orang3j3ws99 calls $40

Flop: :qc: :qh: :3s: ($120, 2 players)
Orang3j3ws99 checks, ReinoVaan bets $80, Orang3j3ws99 raises to $200, ReinoVaan raises to $400, Orang3j3ws99 calls $200

Turn: :6d: ($920, 2 players)
Orang3j3ws99 checks, ReinoVaan bets $340, Orang3j3ws99 goes all-in $1,365, ReinoVaan folds

Final Pot: $1,600

Orang3j3ws99 wins $2,625 (net +$800)

ReinoVaan lost $800

???

fhradm
Válasz ammákalács kommentjére
2012. márc. 11. 1:22

Mit csinalnatok egy olyan ellenfellel aki IP: 25-30 oop: 70et jatszik es 20-25% 3betel...

3betelni nemtudom mert az emelo range nagyon feszes, postflop pedig nemtok annyi kasszat vinni h lejátszam, mert a 3 betbol es 1-2 postflop partybol visszaszedi magat...

Wasp
Válasz fhradm kommentjére
2012. márc. 11. 8:58

Mit csinalnatok egy olyan ellenfellel aki IP: 25-30 oop: 70et jatszik es 20-25% 3betel...

3betelni nemtudom mert az emelo range nagyon feszes, postflop pedig nemtok annyi kasszat vinni h lejátszam, mert a 3 betbol es 1-2 postflop partybol visszaszedi magat...

nem írtad milyen sztekkekről van szó, legyen mondjuk 75BB. nyilván nem a pókerjáték nagymestere, aki oop többet játszik mint ip.

de ettől még oop feszesnek kell lenni, (csak olyan lappal 3betelj, amivel nagy kasszát akarsz) ip limpelhetsz is, ha nem bünteti. De hívhatsz 3-4x-et is nyugodtan, ha szeret pozin kívül minden szarral kacsulni.

ha nem kiblöffölhető akkor posztflop valueért hívsz, ha két utcás hívásra dob, akkor megfelelő boardokon lehet azért blöffölni...

nyilván nem mondtam semmi újat, amit ne tudnál, de kb ez a lényeg.

konkrét leosztás? azzal kapcsolatban többet lehetne elmondani.

HU_ninja
Válasz Wasp kommentjére
2012. márc. 11. 11:06

edzés

sziasztok!

Barátnőm részére keresek NŐI edzőpartnert ( 1-2 hónapra) akivel együtt TV-zhet, tapasztalatokat cserélhet .
Lehetőleg olyat , aki már régóta játszik és plusszos.

statjai még 1 napig megtekinthetőek az IPN - nél

HUninja3 374 $1.96 $16 10% $733 Super Hot N/A IPN E<=2 G=H NoLim Heads Up (párbaj) SNG Only

ha esetleg akadna ilyen, akkor privátban keressen meg plz

Mabohai
Válasz fhradm kommentjére
2012. márc. 11. 12:13

Türelmesen! Kicsit feszíteni a preflop emelő ranget, betenni néha light 4betet. Ha 3x-et emeltél eddig, akkor mindenképp minraisere váltani, limpeléssel megpróbálkozni. OOP nyilván feszesen! Azzal, hogy ennyire kevés handet játszik pozícióból, óriási előnyt kapsz! Gyakorlatilag a nagyvakjaid 80%-át "megtarthatod" harc nélkül + kapsz rá egy ingyen sb-t. Ezt nem fogja tudni ellensúlyozni. Egész nap játszanék egy ilyen ellenféllel. (nyilván egy-egy meccsen le fog győzni, de gondolom ez egyértelmű, nincs olyan ellenfél, aki ellen 100%-ban nyerhetsz:) )

Mabohai
Válasz HU_ninja kommentjére
2012. márc. 11. 12:14

sziasztok!

Barátnőm részére keresek NŐI edzőpartnert ( 1-2 hónapra) akivel együtt TV-zhet, tapasztalatokat cserélhet .
Lehetőleg olyat , aki már régóta játszik és plusszos.

statjai még 1 napig megtekinthetőek az IPN - nél

HUninja3 374 $1.96 $16 10% $733 Super Hot N/A IPN E<=2 G=H NoLim Heads Up (párbaj) SNG Only

ha esetleg akadna ilyen, akkor privátban keressen meg plz

Miért csak nőit? Féltékeny vagy? :) (bocs az offért, csak fura)

HU_ninja
Válasz Mabohai kommentjére
2012. márc. 11. 12:34

dehogyis, két láda sörért bárkinek átadom :) ugyanitt hódfarkú tetőcserép kapható

egyébként az Ő kérése volt

Mabohai
Válasz HU_ninja kommentjére
2012. márc. 11. 13:12

dehogyis, két láda sörért bárkinek átadom :) ugyanitt hódfarkú tetőcserép kapható

egyébként az Ő kérése volt

:D Értem.

Élő ügyfélszolgálat