:D:D:D
Elemzős!
Sziasztok szeretnék kérni egy kis segítséget ti mit csináltatok volna a helyemben.Előre annyit hogy Pokerstarson játszom egyenlőre 3,5$-os HU turbókat.
1: weaktight | Hand | 3Qo - No Limit Holdem Tournament turn lenne a kérdés fold vagy raise?Útólag nem vagyok biztos hogy jó volt a call.Riveren már dobnom kellett.Vagy blöff volt?Az volt a baj hogy a legelső parti volt én semmi infom nem volt.
2: weaktight | Hand | 7Jo - No Limit Holdem Tournament Itt nagyon feszes voltam de megmondom őszintén nagyon gyenge volt és nem akartam kockáztatni mert simán lejátszottam.Olyan readem volt hogy jobb nálam.Végén meg is nyertem egyébként,tehát úgy gondolom jól döntöttem.
Előre is köszi a segítséget illetve vélemyényeket
$10/$20 No Limit Holdem
OnGame
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
BTN ReinoVaan ($2,175)
BB Orang3j3ws99 ($1,825)
Pre-Flop: ($30, 2 players) Orang3j3ws99 is BB :3d: :ad:
ReinoVaan raises to $60, Orang3j3ws99 calls $40
Flop: :qc: :qh: :3s: ($120, 2 players)
Orang3j3ws99 checks, ReinoVaan bets $80, Orang3j3ws99 raises to $200, ReinoVaan raises to $400, Orang3j3ws99 calls $200
Turn: :6d: ($920, 2 players)
Orang3j3ws99 checks, ReinoVaan bets $340, Orang3j3ws99 goes all-in $1,365, ReinoVaan folds
Final Pot: $1,600
Orang3j3ws99 wins $2,625 (net +$800)
ReinoVaan lost $800
???
Mit csinalnatok egy olyan ellenfellel aki IP: 25-30 oop: 70et jatszik es 20-25% 3betel...
3betelni nemtudom mert az emelo range nagyon feszes, postflop pedig nemtok annyi kasszat vinni h lejátszam, mert a 3 betbol es 1-2 postflop partybol visszaszedi magat...
Mit csinalnatok egy olyan ellenfellel aki IP: 25-30 oop: 70et jatszik es 20-25% 3betel...
3betelni nemtudom mert az emelo range nagyon feszes, postflop pedig nemtok annyi kasszat vinni h lejátszam, mert a 3 betbol es 1-2 postflop partybol visszaszedi magat...
edzés
sziasztok!
Barátnőm részére keresek NŐI edzőpartnert ( 1-2 hónapra) akivel együtt TV-zhet, tapasztalatokat cserélhet .
Lehetőleg olyat , aki már régóta játszik és plusszos.
statjai még 1 napig megtekinthetőek az IPN - nél
HUninja3 374 $1.96 $16 10% $733 Super Hot N/A IPN E<=2 G=H NoLim Heads Up (párbaj) SNG Only
ha esetleg akadna ilyen, akkor privátban keressen meg plz
sziasztok!
Barátnőm részére keresek NŐI edzőpartnert ( 1-2 hónapra) akivel együtt TV-zhet, tapasztalatokat cserélhet .
Lehetőleg olyat , aki már régóta játszik és plusszos.
statjai még 1 napig megtekinthetőek az IPN - nél
HUninja3 374 $1.96 $16 10% $733 Super Hot N/A IPN E<=2 G=H NoLim Heads Up (párbaj) SNG Only
ha esetleg akadna ilyen, akkor privátban keressen meg plz
dehogyis, két láda sörért bárkinek átadom :) ugyanitt hódfarkú tetőcserép kapható
egyébként az Ő kérése volt
dehogyis, két láda sörért bárkinek átadom :) ugyanitt hódfarkú tetőcserép kapható
egyébként az Ő kérése volt