Alessio
Válasz 641stone kommentjére
2013. ápr. 28. 12:41

Sziasztok, szeretném a HUSNG játékom fejleszteni, erről a videóról mi a véleményetek? Ellenfél ismeretlen.

update: csináltam belőle egy kicsit pörgősebb verziót: $2.5 husng turbo Full Tilt - YouTube

Üdv!

Azt javaslom, h készíts egy live videót kommentárral, amiben lehet tudni, h mit miért csinálsz. Ezt így nem sokan fogják megnézni.
Fel tudod tölteni az akadémia szerverére többi videóhoz, és úgy sztem fogsz kapni érdembeli segítséget.

Nem nagy munka, és nem tart sokáig elkészíteni.

641stone
Válasz Alessio kommentjére
2013. ápr. 28. 13:13

A kommentár, vagy a videó feltöltés a fontosabb? Azért kösz az észrevételt.

forzadani3
Válasz 641stone kommentjére
2013. ápr. 28. 13:54

A kommentár, vagy a videó feltöltés a fontosabb? Azért kösz az észrevételt.

kommentár ofc. de egyszerű ide is feltölteni. Amúgy mrj videóit ajánlom az oldalon, nagyon erős kezdőanyag!

kriszand1
Válasz Joooke kommentjére
2013. máj. 2. 17:26

egy kérdésem lenne ehhez a leosztáshoz:
nálam: :7d::8d:
ellenfél az osztó.
vakok 10/20
emel preflop 60ig,call
flop::4d::Qd::Ks: check check
turn::9d:
check,osztó emel 120at,én call- első kérdés hogy helyes e?vagy emelés?én a dobást kizártnak tartottam.
river::Ac: a másik kérdés, hogy itt érdemes emelnem pozin kivül, vagy várjak hátha emel?

Holdenper
Válasz kriszand1 kommentjére
2013. máj. 2. 18:41

egy kérdésem lenne ehhez a leosztáshoz:
nálam: :7d::8d:
ellenfél az osztó.
vakok 10/20
emel preflop 60ig,call
flop::4d::Qd::Ks: check check
turn::9d:
check,osztó emel 120at,én call- első kérdés hogy helyes e?vagy emelés?én a dobást kizártnak tartottam.
river::Ac: a másik kérdés, hogy itt érdemes emelnem pozin kivül, vagy várjak hátha emel?

stacksize? Pre standard
Flopon szóba jöhet donk is, ha keveset cbetel, vagy dobál a donkokra
Turnt check-raiselném. Nem hiszem, hogy sok riveren barrellezne, river donk, meg nem túl "elegáns" (=jövedelmező) line szerintem. Valami cdraw, flopon slowplayelt laptól valuet is nyerhetünk, de lehet sima FD is adja.
Turnt vagy CR-elném, vagy nagyot betelnék. Mivel elég drawy a flop, ezért nem hiszem túl sok 2pár, vagy flopolt jobb lap lehet nála, CR-t akkor meg csak AQ, A9, JT, 99 adhatja, szóval szerintem egy nagy donk jobb, azt még akár herozhatja sima Ax is, vagy Qx

kriszand1
Válasz Holdenper kommentjére
2013. máj. 2. 19:05

stacksize? Pre standard
Flopon szóba jöhet donk is, ha keveset cbetel, vagy dobál a donkokra
Turnt check-raiselném. Nem hiszem, hogy sok riveren barrellezne, river donk, meg nem túl "elegáns" (=jövedelmező) line szerintem. Valami cdraw, flopon slowplayelt laptól valuet is nyerhetünk, de lehet sima FD is adja.
Turnt vagy CR-elném, vagy nagyot betelnék. Mivel elég drawy a flop, ezért nem hiszem túl sok 2pár, vagy flopolt jobb lap lehet nála, CR-t akkor meg csak AQ, A9, JT, 99 adhatja, szóval szerintem egy nagy donk jobb, azt még akár herozhatja sima Ax is, vagy Qx
azt hiszem harmadik lapunk volt, szóval kb egál volt

skanna
2013. máj. 17. 20:13

szerintetek ez nagyon gaz play volt tolem? .... idiotanak nevezett ezek utan az ukran playa :D

No Limit Texas Hold'em Hand, 20.00/40.00, skan25 | BOOM! Hand Replayer

Maxxxika
2013. máj. 17. 20:17

hát elég gáz :D

skanna
2013. máj. 17. 20:24

nem szoktam 3betelni 74o val amugy. :) ha turnon nagyobbat hiv tuti eldobtam volna

möster
Válasz skanna kommentjére
2013. máj. 17. 20:26

szerintetek ez nagyon gaz play volt tolem? .... idiotanak nevezett ezek utan az ukran playa :D

No Limit Texas Hold'em Hand, 20.00/40.00, skan25 | BOOM! Hand Replayer

nyertél nem? akkó' jó volt...
amúgy is nyertes handet nem elemzünk:))

Élő ügyfélszolgálat