Sziasztok, szeretném a HUSNG játékom fejleszteni, erről a videóról mi a véleményetek? Ellenfél ismeretlen.
update: csináltam belőle egy kicsit pörgősebb verziót: $2.5 husng turbo Full Tilt - YouTube
A kommentár, vagy a videó feltöltés a fontosabb? Azért kösz az észrevételt.
A kommentár, vagy a videó feltöltés a fontosabb? Azért kösz az észrevételt.
egy kérdésem lenne ehhez a leosztáshoz:
nálam: :7d::8d:
ellenfél az osztó.
vakok 10/20
emel preflop 60ig,call
flop::4d::Qd::Ks: check check
turn::9d:
check,osztó emel 120at,én call- első kérdés hogy helyes e?vagy emelés?én a dobást kizártnak tartottam.
river::Ac: a másik kérdés, hogy itt érdemes emelnem pozin kivül, vagy várjak hátha emel?
egy kérdésem lenne ehhez a leosztáshoz:
nálam: :7d::8d:
ellenfél az osztó.
vakok 10/20
emel preflop 60ig,call
flop::4d::Qd::Ks: check check
turn::9d:
check,osztó emel 120at,én call- első kérdés hogy helyes e?vagy emelés?én a dobást kizártnak tartottam.
river::Ac: a másik kérdés, hogy itt érdemes emelnem pozin kivül, vagy várjak hátha emel?
stacksize? Pre standardazt hiszem harmadik lapunk volt, szóval kb egál volt
Flopon szóba jöhet donk is, ha keveset cbetel, vagy dobál a donkokra
Turnt check-raiselném. Nem hiszem, hogy sok riveren barrellezne, river donk, meg nem túl "elegáns" (=jövedelmező) line szerintem. Valami cdraw, flopon slowplayelt laptól valuet is nyerhetünk, de lehet sima FD is adja.
Turnt vagy CR-elném, vagy nagyot betelnék. Mivel elég drawy a flop, ezért nem hiszem túl sok 2pár, vagy flopolt jobb lap lehet nála, CR-t akkor meg csak AQ, A9, JT, 99 adhatja, szóval szerintem egy nagy donk jobb, azt még akár herozhatja sima Ax is, vagy Qx
szerintetek ez nagyon gaz play volt tolem? .... idiotanak nevezett ezek utan az ukran playa :D
No Limit Texas Hold'em Hand, 20.00/40.00, skan25 | BOOM! Hand Replayer
hát elég gáz :D
nem szoktam 3betelni 74o val amugy. :) ha turnon nagyobbat hiv tuti eldobtam volna
szerintetek ez nagyon gaz play volt tolem? .... idiotanak nevezett ezek utan az ukran playa :D
No Limit Texas Hold'em Hand, 20.00/40.00, skan25 | BOOM! Hand Replayer