Ha PS-en akarsz játszani, és el akarod kerülni a regek elleni játékot, akkor venned kell egy sharkystratort.
Egyébként meg javaslom a kisebb termeket: 888,party,ipoker
Sziasztok!
Ellenfelem egy regulár. Statjai, ami érdekes lehet: 194 hand, VP 66, PFR 37, Steal 57, Fold to 3Bet 62%
Mi lett volna a helyes line? A CbetPush? Az talán túl átlátszó.. Mivel így alakult, úgy éreztem, nem dobhatok már, mert simán megcsinálhatja húzókkal is. Equilab szerint így is 48%-om van, ami nem túl jó.. és ha beleveszek egy-két nagyobb párt, amivel még nem menne preflop 4Bet Allin, de talán megad, akkor már nagyon rosszul állok.
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
$14.29+$0.71
Stacks:
SB filipinia888 (810) 27bb
BB Hero (2,190) 73bb
Blinds: 15/30
Pre-Flop: (45, 2 players) Hero is BB :Ac :Kh
filipinia888 raises to 60, Hero raises to 180, filipinia888 calls 120
Flop: :5d :7d :5c (360, 2 players)
Hero bets 210, filipinia888 goes all-in 630, Hero calls 420
Turn: :6h (1,620, 2 players, 1 all-in)
River: :Td (1,620, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: 1,620
filipinia888 shows two pair, Sixes and Fives
:6c :8c
Hero shows a pair of Fives
:Ac :Kh
filipinia888 wins 1,620 (net +810)
Hero lost 810
Chope kilőve, nekem sem szimpatikus.
Köszönöm a programajánlást, de ez inkább csak hyperen működik, vagy nagyon kicsi limiten - ahol sűrűn nyílnak az asztalok. A SharkyScanner is hasonló, csak az a sharkscoope adatbázis alapján dolgozik, itt meg ugye mi jelölgetünk. Regspeeden 15 dolláron szinte soha nem ül be előre hobbijátékos, mert nincs rá ideje. Az sem jó, hogy azonnal beülsz az újhoz, ha megtelt egy asztal, mert scripttel, vagy manuálisan mások is ezt csinálják és nem egyszer látom, hogy az általam már pirosnak jelölt játékosok azonnal viszik is egymást.:) A legjobb megoldásnak egyelőre azt találtam, hogy várok 5-6 másodpercet, s ha addig senki sem foglalta el, akkor lecsapok.:) Így már kisebb eséllyel nyomunk rá egyszerre. Ha meg direkt ül rám, lelke rajta, lejátsszuk.
Maxxxika, igazad van, mert össze sem lehet hasonlítani az Ipoker mezőnnyel, de nekem gyors az a struktúra(888 ugyanez)... PS-en meg valahogy még egy jó reg(tanonc) ellen is kiküzdöm valahogy a győzelmet. Ha már 50%-ot hozok ellenük, akkor jó vagyok, mert azért fele arányban hobbijátékos ígyis az ellenfél. Az más kérdés, hogy "fogalmatlanok" itt már nem nagyon vannak - ellenben az Ipokerrel.
Neked is köszönöm, Lecsito! Tanulok, tanulok, s tanulok.:)
És mégegy dolog:
Coffee Hudot HM2-re milyen módon lehet beszerezni? Lite verzió is érdekel.:) Azt viszont nem értem, hogy hogy nézhet úgy ki, mint a PT4-es - legalábbis a képeken ugyanolyan, ráadásul a Note Caddyvel van összefüggésben..
Szerk: Az ajánlott Sharkyval kapcsolatban most lettem felvilágosítva. Az a funkciója, hogy azonnal beültet a lobbiban, azt is magában foglalja, hogy az összes többi játékos aki Sharkyt használ, nem ülhet be egyidejűleg... Így már elgondolkoztató.... Igaz, néha rádülnek manuálisan, de ez a helyfoglaló funkció nagyon hasznosnak tűnik.
Sziasztok!
Októberben nekiálltunk egy HU Sng HUD építési projektnek egy barátommal(641Stone), aminek már a végén vagyunk. Elkészült a béta verzió.
Home gameben és éles játékokban teszteljük 10 napja, viszont több szem többet lát alapon kérjük a segítségeteket. A teszt lényege az lenne, hogy a statok valóban jó értékeket mutatnak-e(pl.: 3 szor 3betel az ellenfél 6 alkalomból, mikor lehetősége volt rá, akkor tényleg 50%-t mutat-e). 3 HUD-t csináltunk, melyek az effektív beosztásokban különböznek - Hyper - Turbo - Deep.
Akinek van kedve tesztelni, vegyen fel skypeon, (Orang3J3ws99), mindössze egy PT4-es mailcím, illetve a regisztrációs kód utolsó 6 karakterére lesz szükség.
A segítséget előre is köszönjük!
O.
Játszik valaki HUSNG-t a party pókeren (bwin) ?
van vmi beállítás ahol lehetne látni, h ül a vki a helyen vagy sem ? 4. teremnek szeretném ha nincs akcióm elég, de nem látni a lobbyba h ül e bent vki vagy nem
Játszik valaki HUSNG-t a party pókeren (bwin) ?
van vmi beállítás ahol lehetne látni, h ül a vki a helyen vagy sem ? 4. teremnek szeretném ha nincs akcióm elég, de nem látni a lobbyba h ül e bent vki vagy nem
Pont ezért viszonylag jó lehet a mezőny ..
Elég jól szerepelek Starson - bár, még kicsi a minta, 7$-on 168 parti alatt 59,5%, s 15$-on 164 parti alatt 57,9% az ITM. Mindennek ellenére a sok tanulás mellett, elkezdtem tüzetesebben nézegetni a HM-et is, s pozíciókra bontva elég csúnya eredmény fogadott a nagyvakban. 22.000(pozíciónként 11.000) hand alatt -6,8bb/100-at mutat. Buttonról ugyanez 22,7bb/100.
Mennyi az elfogadható bb/100 BB-ről? Feltételezem, hogy 0 és -1 között van - hiszen, ha mindig dobnék is jobban járnék(35% a VPIP és 13,2 a 3Bet BB-ről). Nyilván sok elfolyik postflop... Előbbutóbb szakember után kell nézzek.:)
Szia!
Ha dobsz BB-ről nem 0bb/100-at hozol, hanem -100bb/100-at.
Egy hozható, jó szint 8-10bb/100 körül van regspeed játékokban, deepben pedig 15bb/100-at érdemes csípni.
(Ipokeres struktúrán legalábbis. PS-en nem tudom milyen a struktúra, de gondolom hasonló.)
VPIP néha torzul ha sokat limpelnek ellened.
Inkább a cc%-ot -Call BB vs SB- és a 3bet%-ot nézd a pre statok közül.
(Nekem pl 39% cc%, 13.3% 3bet (de a VPIP 40%) )
Elég jól szerepelek Starson - bár, még kicsi a minta, 7$-on 168 parti alatt 59,5%, s 15$-on 164 parti alatt 57,9% az ITM. Mindennek ellenére a sok tanulás mellett, elkezdtem tüzetesebben nézegetni a HM-et is, s pozíciókra bontva elég csúnya eredmény fogadott a nagyvakban. 22.000(pozíciónként 11.000) hand alatt -6,8bb/100-at mutat. Buttonról ugyanez 22,7bb/100.
Mennyi az elfogadható bb/100 BB-ről? Feltételezem, hogy 0 és -1 között van - hiszen, ha mindig dobnék is jobban járnék(35% a VPIP és 13,2 a 3Bet BB-ről). Nyilván sok elfolyik postflop... Előbbutóbb szakember után kell nézzek.:)